Nedir benim bu çektiğim

Vuslatty

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
112
50
13
Arkadaşlar lütfen bana bir çözüm yolu gösterin hamileyim kocam sürekli 2 güne bir kahveye gidiyor akrabalarıyla evde tek başıma saat 1 lere kadar kalıyorum bu sorunumuz hamile kalınca başladı konuştum olmadı kapıyı açmadım dışarı da arabada yattı yine olmadı çok büyük sıkıntıya giriyorum 4 yaşımda kızım var babası gelsin diye akşama kadar onu bekliyor ama onun umrunda degil evde hiç bir şeye saymıyor beni kahve konusunda gitme desemde gidiyor
Napabilirim

Evde yolunu gözleyen 4 yaşındaki yavruyla ilgilenmeyip kahvehaneye kaçan adama 2. Çocuk
Evet
Ha ben söyleyim kaza olmuştur hamilelik
Hayır istiyerek oldu anlatamadım galiba bu sorun 4 aydır başladı 6 aylık hamileyim o kadar aptal degilim böyle yapan adama çocuk yapacak kadar yeni taşındık buraya 5 ay oldu burda başladı bu huyu

İlk gebeliginizde de ilgisiz miydi? Hamile kalınca bazı erkekler anlamsizca karısından uzaklasiyor. Eşi gibi değil de sadece bir anneymis gibi görüp rahatsız oluyorlar sanırım. Böyle olabilir ilkinde de olduysa.

Kahve de bi tür bağımlılık bence. Başladılar mı o ortamı bırakamıyorlar.
Öncesinde bişey yaşadınız mı? Gitmesinin sebebi nedir?
Evde kavga anlaşamama gibi.

Hayır istiyerek oldu anlatamadım galiba bu sorun 4 aydır başladı 6 aylık hamileyim o kadar aptal degilim böyle yapan adama çocuk yapacak kadar yeni taşındık buraya 5 ay oldu burda başladı bu huyu
Taşının bence.

İlk gebeliginizde de ilgisiz miydi? Hamile kalınca bazı erkekler anlamsizca karısından uzaklasiyor. Eşi gibi değil de sadece bir anneymis gibi görüp rahatsız oluyorlar sanırım. Böyle olabilir ilkinde de olduysa.
İlkinde böyle değildi

4 ay sürmesine de izin vermeyecektiniz hanım efendi
Ne münasebet
Ben gebeyim
Hadi bana bir şey oldu
Ya da onu da geçtim
Biz insan değil miyiz
Haftada bir git tamam
İki saat dur gel
Bu nedir diyerek resti çekmeliydiniz
Geç değil
Korkutun gözünü
Alışmasın

Şöyle bir hafta kadar annenizi ziyaret ediverin. Bakalım yoklugunuz koyuyor mu?

Arkadaşlar lütfen bana bir çözüm yolu gösterin hamileyim kocam sürekli 2 güne bir kahveye gidiyor akrabalarıyla evde tek başıma saat 1 lere kadar kalıyorum bu sorunumuz hamile kalınca başladı konuştum olmadı kapıyı açmadım dışarı da arabada yattı yine olmadı çok büyük sıkıntıya giriyorum 4 yaşımda kızım var babası gelsin diye akşama kadar onu bekliyor ama onun umrunda degil evde hiç bir şeye saymıyor beni kahve konusunda gitme desemde gidiyor
Napabilirim
Bencil bir eş daha maalesef bunun bi çözümü olduğunu sanmıyorum yalvarır yakarır rica edersin tatlı tatlı konuşursun kavga edersin yine anlamaz anlayacak adama tek laf yeter 4 yaşındaki çocuğuna karnındaki bebeğede düşünce duygu yok maalesef tek çözüm arkadaş çevresini değiştirmek tabi bu mümkünse eşim alkol alıyor arkadaşıyla tartıştı 2 sene görüşmediler çok rahattım alkolu bırakmıştı şimdi yine barıştılar eşim yine alkole başladı arkadaş işte rezilde vezir de yapıyor arkadaşına uyma diyince onada saçma sapan bi açıklama var herkesin bi hikayesi bi derdi var işte Allah ıslah etsin gözünü gönlünü size cevirsin

o zaman konuyu anlatırken bunları da ekleseydiniz burda kimse sizin hayatınızın detaylarını fal açıp öğrenmiyor.eşinize resti doğru düzgün çekiceksiniz.eve mi sokmazsınız, babanızın evine mi dönersiniz, boşanmakla mı tehdit edersiniz bilemem.he beni saymayan adamı ben hiç saymam.

Napabilirim
Benim bir akrabam var aynı senin gibi iki çocuğu vardı kocası pavyon,kahve eve gelmiyodu eviyle eşiyle ilgisi sıfırdı.üçüncü çocuğu doğurdu çevre yadırgar milletin diline düşmiyim,aman boşandı diye ayıplarlar dedi boşanmadı adam hala kahveye gidiyo kadın o haliyle sineye çekti devam etti.

Back
X