Nedir benim bu çektiğim

Arkadaşlar lütfen bana bir çözüm yolu gösterin hamileyim kocam sürekli 2 güne bir kahveye gidiyor akrabalarıyla evde tek başıma saat 1 lere kadar kalıyorum bu sorunumuz hamile kalınca başladı konuştum olmadı kapıyı açmadım dışarı da arabada yattı yine olmadı çok büyük sıkıntıya giriyorum 4 yaşımda kızım var babası gelsin diye akşama kadar onu bekliyor ama onun umrunda degil evde hiç bir şeye saymıyor beni kahve konusunda gitme desemde gidiyor
Napabilirim
Kuzenim de oyle diyordu evlendikten snra birakacak kahveyi falan hee birakti gercekten adam 1 ay karisini cocugunu gormese aramaz sormaz kahveden baska birsey gormez maalesef artk yaslanana kdr gder kaveye herhalde su anda kafasini taşlara vurmayi birak ustune bina yikilsa pismanligi gitmez 🙄

Arkadaşlar lütfen bana bir çözüm yolu gösterin hamileyim kocam sürekli 2 güne bir kahveye gidiyor akrabalarıyla evde tek başıma saat 1 lere kadar kalıyorum bu sorunumuz hamile kalınca başladı konuştum olmadı kapıyı açmadım dışarı da arabada yattı yine olmadı çok büyük sıkıntıya giriyorum 4 yaşımda kızım var babası gelsin diye akşama kadar onu bekliyor ama onun umrunda degil evde hiç bir şeye saymıyor beni kahve konusunda gitme desemde gidiyor
Napabilirim

Bence siz yatin kalkın dua edin sadece kahve alışkanlığı var.. tabi gece saatlere kadar gelmemesi anormal birşey yapılmayacak bir hareket bende olsam bende bağırır cagirirdim ama asla doğru birşey değil bu sefer tartismadan bagirmadan dolayi adam evden daha çok uzaklaşır.. onunla tatlı dille konusun "ben istemiyorum senin gitmeni tamam git birşey demiyorum ama bu saatlere kadar ne işin var orda gelip evinde başımızda durmuyorken.. bak bu çocuk saatlerce uyumuyor seni bekliyor aynı şekilde bende seni bekliyorum.. artık kendine çeki düzen ver ben de insanım ben kavga etmek istemiyorum.. evli adamsin sen bu saatlere kadar durman normal birşey değil...." gibi şeyler.. kesinlikle tartışarak değil bunun gibi cümleler kurarken kırgın ve kızgın olduğunuzu da belli edin tartışarak değil.. baktınız tartışma yaratıyorum siz sesinizi çıkarmayın çünkü bunu çok iyi biliyorum kadınlar daha çok cevap verdiği zaman erkekler daha çok sinir küpüne dönüyor bu istemsizce şiddete kadar gidiyor..

benim esiminde kahve alışkanlığı vardı tabi arkadaş çevresinden dolayi ama o gündüz gider bir kaç saat oturur evine saatinde gelir o yüzden pek kızmam..

o zaman konuyu anlatırken bunları da ekleseydiniz burda kimse sizin hayatınızın detaylarını fal açıp öğrenmiyor.eşinize resti doğru düzgün çekiceksiniz.eve mi sokmazsınız, babanızın evine mi dönersiniz, boşanmakla mı tehdit edersiniz bilemem.he beni saymayan adamı ben hiç saymam.

Konuda hamile kaldıktan sonra bu durumun başladığınız yazmış zaten. Ben okuyunca konu sahibinin bu durumu bile bile hamile kalmadığını anlamıştım. Sonradan o ifadeyi eklediyse bilemeyeceğim.

Konu sahibi arkadaşım, muhtemelen yakınlarının olduğu bir ortama girdiniz. Böyle bir alışkanlık edinmesine izin vermeseydiniz keşke. Ama olan olmuş. Şimdi yapacağınız şey, hamileliğinizin ilerlediğini, eşinizin yardımına ihtiyacınızın olduğunu, akrabalarıyla her akşam bir araya gelmeyi başınızın artık kaldırmadığını, 4 yaşındaki çocuğunuzla akşamları babasının ilgilenmesini istediğinizi söyleyip durumu düzeltmeye çalışmak olmalı. Her gün akrabalarıyla da görüşmeyin. Artık ağırlaşıyorum, uzanıp dinlenmem lazım deyin. Kimseye gitmeyin, kimse de gelmesin. Eşiniz evde çocuğunuzla ilgilensin, siz de dinlenin.

Hayır istiyerek oldu anlatamadım galiba bu sorun 4 aydır başladı 6 aylık hamileyim o kadar aptal degilim böyle yapan adama çocuk yapacak kadar yeni taşındık buraya 5 ay oldu burda başladı bu huyu
canim kahveye gittigine eminmisin yani biriyle tanismis olmasin

Konuda hamile kaldıktan sonra bu durumun başladığınız yazmış zaten. Ben okuyunca konu sahibinin bu durumu bile bile hamile kalmadığını anlamıştım. Sonradan o ifadeyi eklediyse bilemeyeceğim.

Konu sahibi arkadaşım, muhtemelen yakınlarının olduğu bir ortama girdiniz. Böyle bir alışkanlık edinmesine izin vermeseydiniz keşke. Ama olan olmuş. Şimdi yapacağınız şey, hamileliğinizin ilerlediğini, eşinizin yardımına ihtiyacınızın olduğunu, akrabalarıyla her akşam bir araya gelmeyi başınızın artık kaldırmadığını, 4 yaşındaki çocuğunuzla akşamları babasının ilgilenmesini istediğinizi söyleyip durumu düzeltmeye çalışmak olmalı. Her gün akrabalarıyla da görüşmeyin. Artık ağırlaşıyorum, uzanıp dinlenmem lazım deyin. Kimseye gitmeyin, kimse de gelmesin. Eşiniz evde çocuğunuzla ilgilensin, siz de dinlenin.
Teşekkür ederim durumu düzeltmek için uğraşmaya devam edecegim

4 yaşındaki çocuğu bırakın 10 gün kendisine,siz bir gezmeye gidin akillansin

Aslinda konus ama guzellikle. Kahvehane gercekten sagliksiz. Orda oyunlar oynuyorlarsa okey vs saniriim bagimlilik yaratmis olabilir. (Eve almamana ragmen gittigine gore... )
Onun disinda evde aktiviteleri olsa belki gitmez neden sıkıldıģını ogrenmek lazim.Aslinda en rahat evdir filmler izleseniz buyuk bir puzzle alip onu yapmaya calismak bile keyiflendirebilirdi onu kizi ile ne varsa kahvede.. duman altı igrenc bir ortam. Illa giderse bizi evde bulamazsın de enazindan ayda bi kere iki kere gitmesi konusunda bir anlasma yapın.

Napabilirim

Bu tarz adamları evlendirmeyeceksin, sap sap takılacaklar kahve köşelerinde. Evleniyorlar bir deçocuk yapıyorlar sonra atıyorlar kadının başına. Allah yardımcın olsun o kahveden zor koparırısın sen onu..

Back
X