- 7 Haziran 2016
- 161
- 85
- 13
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
Rahat batması diye bişeye inanmıyorum ben yaw sahiden var mı öyle bişey?Rahat batıyo olabilir mi, peki?
Teşekkür ederim sanırım evliliğim zamanla oturucakDaha yeni evlisin, alışamamış olabilirsin.
2 senede oturuyor hemen hemen düzen.
Ben de severek evlendim, hatta çogu zaman keşke evlenmeseydim dediğim zamanlarım oldu ama geçiyor emin olun..
Seviyorsanız ve seviliyorsanız biraz boşluktan dolayı kafanızı meşgul edecek şeyler bulamadıgınızdandır bu halleriniz.
Bi problemim olsa niye anlatmıyım çözüm bulmak içinKendine dürüst olmakla başlayabilirsin.
Her şey anlattığın kadar mükemmel olsa böyle hissetmezsin.
Ben yeni jenerasyonun doyumsuz ve şükürsüz olduğuna inanıyorum açıkçası. Ama rahat batması diye de bi şey var gerçekten.Rahat batması diye bişeye inanmıyorum ben yaw sahiden var mı öyle bişey?
Böyle hissediyorsa sebebi vardır bence. Ha belki de büyütüyordur kafasında biraz da şükrü azdır
OlabilirRahat batıyo olabilir mi, peki?
Sevgi dilimiz farklı o biraz daha içine kapanıkBende olmuştu ama sebepleri vardı
İlgisiz bir adam mı eşiniz ya da sevgi diliniz mi farklı, ne kadar flört ettiniz
Rabbime her zaman şükreditorum insanlar ne durumda ne evlilik yaşayanlar var. Rabbim kimsenin hanesini dağıtmasınBen yeni jenerasyonun doyumsuz ve şükürsüz olduğuna inanıyorum açıkçası. Ama rahat batması diye de bi şey var gerçekten.
Haklısınız olabilir.Babam bana bi kere demişti ki, ilk evlenirken beklentiler çok yüksek olursa kısa zamanda hayatın öyle bişey olmadığını görüp keyfin kaçar sonra kabullenip hayatına devam edersin yeniden mutlu olursun. Dediği gibi de oldu sahiden de. Belki seninki de böyle bir durumdur eğer ciddi sebeplerin yoksa.
Neler yapabilirim sizcw evde nelerle uğraşabilirimBoşluktan böylesin bence.can sıkıntısından böylesin.saracak tek insan eşin o yüsden böyle. kendine ugraş bul.
Sizin gibi saçma ve sert düşünen birine gerçekçiliği kabul ettirmek baya zor olmalı...Gerçekci davranin. muhtemelen evliligi flörtun cok daha fazlasi olarak hayal ettiniz, e haliyle evliliğin flortten cok farkli oldugunu gorunce de hayal kırıklığı oldu. evlilik genc kizlarimizin sandigi gibi büyülü bir rüya degil, bunu kabullenmekle baslayin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?