Nedir bu bendeki bitmeyen dertler

sacriface

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
255
160
53
selam arkadaşlar. günaydın hayırlı cumalar öncelikle.
bitmek bilmeyen bir depresyon sıkıntı halindeyim. bundan bi sene önce bir nişanlılık başımdan geçti. eski nişanlım eski nişanlısıyla evlendi. duyunca o kadar da kötü olmadım. sadece etrafımda şuan herkesin evleniyor olması ya da nişanlı olması durumu beni çok fazla sıkıyor. neredeyse bekar arkadaşım kalmadı. yaşım da 25 bu arada. hayatımda biri var evlenmek istiyor fakat ailevi bazı sebeplerden ötürü ailem evlenmemi şuan istemiyor. annem babam önceliği başka şeylere vermiş durumda. şu vaziyette nasıl yol alabilirm bilmiyorum. ailemden uzakta yaşıyorum ve onların kızımız yoluna baksın hayatını kursun diye beni düşünmüyor olmaları canımı cok yakıyor. daha önce nişan atmam da buna bi sebep tabiki. çalışıyorum ama ölü gibiyim. ilişkim monotonaşmaya başladı. erkek arkadaşım saygılı anlayışlı bekliyor ama ben vicdanen rahatsızım. nasıl yapıcam kızlar ablalar anneler lütfen bana bi el atın.

Yaşın çok genç. Umursamadığını söylüyorsun ama bence eski nişanlın yüzünden depresyondasın hala. Önce o psikolojiyi atmalısın üstünden, ailende bunu bildiği için kendine gelmeni bekliyor belki de.

selam arkadaşlar. günaydın hayırlı cumalar öncelikle.
bitmek bilmeyen bir depresyon sıkıntı halindeyim. bundan bi sene önce bir nişanlılık başımdan geçti. eski nişanlım eski nişanlısıyla evlendi. duyunca o kadar da kötü olmadım. sadece etrafımda şuan herkesin evleniyor olması ya da nişanlı olması durumu beni çok fazla sıkıyor. neredeyse bekar arkadaşım kalmadı. yaşım da 25 bu arada. hayatımda biri var evlenmek istiyor fakat ailevi bazı sebeplerden ötürü ailem evlenmemi şuan istemiyor. annem babam önceliği başka şeylere vermiş durumda. şu vaziyette nasıl yol alabilirm bilmiyorum. ailemden uzakta yaşıyorum ve onların kızımız yoluna baksın hayatını kursun diye beni düşünmüyor olmaları canımı cok yakıyor. daha önce nişan atmam da buna bi sebep tabiki. çalışıyorum ama ölü gibiyim. ilişkim monotonaşmaya başladı. erkek arkadaşım saygılı anlayışlı bekliyor ama ben vicdanen rahatsızım. nasıl yapıcam kızlar ablalar anneler lütfen bana bi el atın.
Anne ve babanın önceliği nedir ? , bence bir bildikleri var başından geçen nişan için sende kendine bi rahat vermelisin tekrar bir yanlış yaşanmasın diye önlem alıyo olabilirler anne babalar hiç bir zaman evlatları kötü olsun istemez biraz bekle

Yaşın çok genç. Umursamadığını söylüyorsun ama bence eski nişanlın yüzünden depresyondasın hala. Önce o psikolojiyi atmalısın üstünden, ailende bunu bildiği için kendine gelmeni bekliyor belki de.
olabilir. asla evliliği takmayacak bi insandım ben. eski nişanlım da evlenmek için cok ısrar ecele ettirmişti herkesi karşıma almıştım yetmedi anneci narsistin teki çıktı tüm her şeyim hazırdı. düğüne üç ay vardı ki eski nişanlısıyla barıştı aldatıldığımı öğrendim. şuan o kadar kötü bi psikolojideyim ki her an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. şuan herkes sanki sorun bendeymiş gibi görüyor diye düşünüyorum. kendimi beğenmiyorum. eksiğim çok

Arkadaşların veya eski nişanlın evlenmiş olabilir, sırf evlenmiş olmak için evlenmemeli insan. Emin ol evlenenlerin başı göğe ermedi. Bdv de az dolaş bak, erken evlendiğine pişman birsürü insan var
kesinlikle öyle haklısınız. ben hiç hemen evleneyim kafasında değildim. eski nişanlımın hep acele ettirmesiydi. okulumu bitirdim işe girdim kız kıza tatiller yaptım gezilere kurslara katıldım. fotografcılık yapıyorum yağlı boya çalışıyorum yazıyorum sürekli. cok cok eglenceli biriyken şimdi canlı cenaze oldum.

Anne ve babanın önceliği nedir ? , bence bir bildikleri var başından geçen nişan için sende kendine bi rahat vermelisin tekrar bir yanlış yaşanmasın diye önlem alıyo olabilirler anne babalar hiç bir zaman evlatları kötü olsun istemez biraz bekle
önümde bekar abim var iki tane öncelik onların ama her ikisinde de evlenme olasılığı yok şuan. kendi kendime düşünüp onlara kinlenmeye başladım.

illaki evlenmek ister çoğu insan ama siz geç kalmış değilsiniz, yaşınız gayet normal. evet evlilik güzel ama tanımadan evlenen çoğu kişi kısa sürede boşanıyor, bazıları çok severek evlense de boşanıyor. evlilik ayrı bir sorumluluk. eminim bugün istesek hepimiz evleniriz ancak uzun vadede düşünmek lazım canım. hayatımda biri var evlenmek istiyor derken sen de onunla evlenip tüm hayatımı ortak yaşamak istiyor musun acba? bence ilk önce kendine bir yol bul, kendini iyileştir ondan sonra evlenmeyi düşün, sağlıklı bir evliliğin olsun

kesinlikle öyle haklısınız. ben hiç hemen evleneyim kafasında değildim. eski nişanlımın hep acele ettirmesiydi. okulumu bitirdim işe girdim kız kıza tatiller yaptım gezilere kurslara katıldım. fotografcılık yapıyorum yağlı boya çalışıyorum yazıyorum sürekli. cok cok eglenceli biriyken şimdi canlı cenaze oldum.
düğüne üç ay vardı ki eski nişanlısıyla barıştı aldatıldığımı öğrendim. şuan o kadar kötü bi psikolojideyim ki
En azından nişanlılık döneminde farketmişsin, ya da ayrılığınızın bu dönemde olması iyi olmuş, ya evlendikten sonra aldatsaydı ki bence onu da yapardı, onda daha büyük üzüntü olurdu senin için. Adamın niyeti bozukmuş, seni acele ettirmesindeki nedende sanırım eski nişanlısını unutamamış, seni yarabandı olarak kullanmış hayvan.
Ay kuzum inan bana üzülmektense yatıp kalkıp şükredip mutlu olmaya bak, gerekirse psikolojik yardım al bu dönemi atlatmak için. Üzülmene değmez.
Ailende bence senin şu süreçte evlenmeni sağlıklı bulmadıkları için evlenmene onay vermiyorlardır.
Şu duygu ve dğşüncelerinle evlenirsen normale döndüğünde pişman olabilirsin.

En azından nişanlılık döneminde farketmişsin, ya da ayrılığınızın bu dönemde olması iyi olmuş, ya evlendikten sonra aldatsaydı ki bence onu da yapardı, onda daha büyük üzüntü olurdu senin için. Adamın niyeti bozukmuş, seni acele ettirmesindeki nedende sanırım eski nişanlısını unutamamış, seni yarabandı olarak kullanmış hayvan.
Ay kuzum inan bana üzülmektense yatıp kalkıp şükredip mutlu olmaya bak, gerekirse psikolojik yardım al bu dönemi atlatmak için. Üzülmene değmez.
Ailende bence senin şu süreçte evlenmeni sağlıklı bulmadıkları için evlenmene onay vermiyorlardır.
Şu duygu ve dğşüncelerinle evlenirsen normale döndüğünde pişman olabilirsin.
evet bilmiyorum 4 senelik bi ilişkimiz vardı eski nişanlısını unutmasa 4 sene gecirmezdi heralde nişnadan sonra tamamen değişti sürekli küsen bencil cimri anneci bi şey olmustu yani benimde bunlardan dolayı hatalarım oldu elbet ama hiç bi zaman onun yaptıgı tavırları yapmadım. destek olmaya calıstım. uzun bi zamandır iyiydim atmıstım bu psikolojiyi üstümden. şimdi sürekli birilerinin nişan nikah düğün çocuk haberini aldıkça daha da hortladı.

Back
X