Nedir bu çektiğimiz görümcelerden.....

bendede bir tane var cadının önde gideni evimizi döşerken bir kere olsun napıyosunuz diye ilgilenmedi kıskancın önde gidenidir..düğün günüde abisinin takılan paraları altınları çalmaya kalktı .tahmin ediyodum böyle bişey yapcaklarını .önlemimi almıştım tabi ertesi günde sıkıştırmışlar benim kocişi köşeye biz altınları alcaktık diye bide beni yan giriyolar kaydirigubbakcemile bi daldım aralarına ikisininde ağzının payını verdim o günden beri konuşmuyorum. onunda görümcesi olacak evlenince çok fena ah ediyom çeksin .

benimde görümcem yok aslında olması istiyodum bende bi görümceyim iki tane yengem var ikiside benimle yaşıt ben onlara yenge demedim benim için onlar sadece abilerimin karıları idi ah ah benim bekarlıgımda bana çok çektirdiler genelde burda herkez görümcesinden dert yanarken ben gelinlerden dertliyim bana yapmadııkları kalmadı abilerimle büyük kavgalar ettik birbirimize girdik aile olarak annem babam onların yüzünden beni reddettiler gariban gibi dügünüm oldu dügünde her istediklerini aldılar bana takı bile takdırmadılar kocalarına hangi birisini anlatayam bence görümcelerden dertlenmek yerine hataları sadece bir tarafa yüklememek gerek görümcesizden çekende var çektirende var unutmayın bence kimseye çektirmemek gerek keşke her görümce benim gibi olsa onların her eksikleri ben giderdim paraları yokken para verdim kıyafet aldım kendimden verdim hatalarını üstlendim ama ne fayda şimd pişmanım onlara yardım ettigim için.

bendede bir tane var cadının önde gideni evimizi döşerken bir kere olsun napıyosunuz diye ilgilenmedi kıskancın önde gidenidir..düğün günüde abisinin takılan paraları altınları çalmaya kalktı .tahmin ediyodum böyle bişey yapcaklarını .önlemimi almıştım tabi ertesi günde sıkıştırmışlar benim kocişi köşeye biz altınları alcaktık diye bide beni yan giriyolar kaydirigubbakcemile bi daldım aralarına ikisininde ağzının payını verdim o günden beri konuşmuyorum. onunda görümcesi olacak evlenince çok fena ah ediyom çeksin .

aaa ne kadar ayıp bişi yaa.altınları çalmak ne demek.çingenelik yapmıslar canım kusura bakma ama öle.yalan mı..

benım gorumcemde ıyıdır yerı gelır dert ortagıdır o bana ben ona. Gorumceyle gecımek eltıyle gecınmekten daha ıyıdır daha kolaydır bencede soncta bı canı var ama dıgerı oyle degıl bakalım banada gelecek bı eltı hemde karsı ma aynı bınaya napcaz ıns ıyı olu ama suphelıyım bazı davranıslarından dolayı sımdıden hayırlısı sen alttan al bıraz senı ıyı tanıdıkca daha cok sevecektır görmezden gel bazı seylerı samımıyetını anlarsa oda sever emın ol psıkopat degılse

İyi ki bir görümcem var (ablam demek daha doğru olur )çünkü abla gibi görüyorum.
Uzakta oturuyor keşke aynı yerde yaşasaydık çok isterdim.

bende de 4 görümçe mevcut ama hiç birini sevmiyorum
içten pazarlıkçılar çünkü
yüze gülerler ama arkadan ooooooooooooooo neler neler
sınırlıyım güler oynarım onlarla ama acıklıklarını yakaladımmı yapıştırırım lafı yüzlerine

Benimkilerlede aram kötü değil ama bana surekli kızın olsun diye dua ediyorlar kendilerinin erkek evlatları yokya kıskançlıklarından dua ediyorum herzaman Allah onlara erkek evlat göstermesin böyle ayrım yaptıkları ve benimde psikolojimi bozdukları iç,n

canımcım allah evladında herşeyinde hayırlısını versin
bence sen kimseys beddua etme herşeyi allaha havale et o herşeyi görüyor

bendede bitane var ben evlendiğimde 1 aylık gelinkn o eşinden ayrıldı bizimle yaşamaya başladı hep beni ezmeye yıldırmaya çalıştı ama yapamadı bana çok sinir olurdu bende ona kaynana olmak istiodu başıma kayınvalidem karışmaz o karışırdı şimdi o evlendi benim evim ayrı rahatım yaptıklarını şimdi unuttu bana iyi davranıor ama ben unutmadım hala eski benim ona karşıı annem bana kızdıkça yaptıkları aklıma gelir ama bende az çektirmedim ona yaşasın kötülükkkk.....:dance::dance:

Görümcem olmadığı için çok mutluyum, ama bir erkek kardeşim var :D
Ama yok ya ben öyle kötü görümce olmam :D

benim 2 görümcem var ama sağolsunlar iyiler.onlarla iyi anlaşırız
aynı zamanda bende görümceyim ve gelinimizle de hiçbir sorunumuz yok
yani iki taraflada iyi anlaşıyorum ve bu yönden şanslıyım galibakaydirigubbakcemile5

görümce görmim ömrümcesırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

benim 2 görümcem var ama sağolsunlar iyiler.onlarla iyi anlaşırız
aynı zamanda bende görümceyim ve gelinimizle de hiçbir sorunumuz yok
yani iki taraflada iyi anlaşıyorum ve bu yönden şanslıyım galibakaydirigubbakcemile5

şekercim allah daim etsin inşallah:nazar: :nazar: :nazar:

vallaaa, bende 3 tane var, atsan atıLmaz satsan satıLmaz....kaydirigubbakcemile3 Biri kanser ilacı (Eskiler bunun ne demek oLdugunu bilir), diger 2siyLe Allah'a sukur problemim yok......kaydirigubbakcemile5 Aynı zamanda ben de görümceyim ama sanmıyorum benim hakkımda kötü düşünsün, ha beLki suratsız amann bazen cekiLmiyor demiştir kesin(!)sırnaşık şey ama iyi biri sağolsun yardımseverdir, Allah sahibine bagislasin, daimi mutLulukları oLsun ama işte herkes benim gibi oLamıyor... O görümceyi börüLce yapacam az kaldı....HeLe bi evleniimm de :kızgın::kızgın:

vallaaa, bende 3 tane var, atsan atıLmaz satsan satıLmaz....kaydirigubbakcemile3 Biri kanser ilacı (Eskiler bunun ne demek oLdugunu bilir), diger 2siyLe Allah'a sukur problemim yok......kaydirigubbakcemile5 Aynı zamanda ben de görümceyim ama sanmıyorum benim hakkımda kötü düşünsün, ha beLki suratsız amann bazen cekiLmiyor demiştir kesin(!)sırnaşık şey ama iyi biri sağolsun yardımseverdir, Allah sahibine bagislasin, daimi mutLulukları oLsun ama işte herkes benim gibi oLamıyor... O görümceyi börüLce yapacam az kaldı....HeLe bi evleniimm de :kızgın::kızgın:

bende görümceyim şekercim ama bende iyi bir görümceyim hiç bir zaman gelinlerimize karışmam çokta severim ama tabi nerde bizim gibi karışmayan görümce

bende görümceyim şekercim ama bende iyi bir görümceyim hiç bir zaman gelinlerimize karışmam çokta severim ama tabi nerde bizim gibi karışmayan görümce

demek istedigim de o cnmcm sengözlerimebaksanab bizi öpüp de başlarına padişah yapmaları lazım, şahsen ben kücük evlat oldugum icin biraz da karismiyorum, ama benimki de öyle olunca evdeki en kucuk olunca... :1shok: Her seyin sırası var her seyin !! :jeyyar:

demek istedigim de o cnmcm sengözlerimebaksanab bizi öpüp de başlarına padişah yapmaları lazım, şahsen ben kücük evlat oldugum icin biraz da karismiyorum, ama benimki de öyle olunca evdeki en kucuk olunca... :1shok: Her seyin sırası var her seyin !! :jeyyar:

seni gidi seni gidi :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

seni gidi seni gidi :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn benim görümcem yokkkkkkkkkkkkkkkkkksempatiksalakcinni

Back
X