- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
bence oyle yapın yani kurtulmanız üzgünüm ama imkansız gibi geliyorsonu öyle olcak bu gidişle şimdi yok evde oh öyle rahatki
o yüzden aynı evde zor ama iletişimi minimuma indirmeniz gerekiyor o halde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence oyle yapın yani kurtulmanız üzgünüm ama imkansız gibi geliyorsonu öyle olcak bu gidişle şimdi yok evde oh öyle rahatki
en iyisi dediginiz gibi ama gitme ihtilamide var ya bakalım hangisi olcak insallah hayırlısı olur hakkimzdaabence oyle yapın yani kurtulmanız üzgünüm ama imkansız gibi geliyor
o yüzden aynı evde zor ama iletişimi minimuma indirmeniz gerekiyor o halde
Art niyetli ve fesat insanlar hicbirseyden memnun olmazlar. Yaga yatirsan da bala batirsan da senden kotusu olmaz ve asla yaranamazsin. Deveyi guden yaranir sozu gercekten dogru. Benim eltimde sayar sover yuzune bakmaz ama o benden kiymetlidir cunku yuz vermez. Memnun olmuyorsa tum cocuklari birlik olsun bakim evine yatirin baska care yok .Valla dün akşam eşimle beraber eski otrdgmuz yere gittiler gorumcemin kaynanası hasta geçmiş olsuna gittiler arabada biseler konusulmis herlade eşim eve geldi tek geldi ha bide orda 2 eltim var gorumcem var kalabalık yani kayınvalide orda kalmış gelmemis eşim dedi ben annemi anlamıyorum ya ne var sanki ne herşey 4 4luk ama sanki zorla getrdim gelmeseydi keşke valla çok zor ederse nereye isterse gitsin artık yeter hiçbişeyden memnun değil dedi esimde ben biliyom neyin ne oldugunu dedi valla ne yalan soyliyim allah biliyor ya içimi ne dusucelr kurarak getirdim ama yine yine yine yanılmışım insanlar konusunda çok safım ama yediğim darbelerden çok ders alıp eskisi gibidegilim artık kısaca anlatayım 6 eltiyiz ben 4 numarayim ama hepsi kv den bıkmış durumda hiçbirinin ağzından iyi birşey duyamassnz heleki benden küçük olan kv ye ağzına gelen herşeyi demiş insan her pisliği yapmış insan ama o benden daha değerli onun gözünde benim kv den istediğim tek şey var ben 27 yaşında 3 çocuk annesiyim neyin ne oldugunu bilirim aklim yetiyor çok şükür bide kendi çapında iyiilik yapiyomusmus resmen lag sokuyo resmen igneliyor ya kendi evinden 1tane çok çok eskilere dayalı bir eşya getirdi ben sırf kırılmasın diye 2 ay onu kullandım goz önünde bulundurdum ama sonra kaldirdim ona bile laf etti sofrada cocuklar o ben ortyoruz tandır ekmeği getrmsti bu önceki akşam yediler çocuklarda yedi ertesi sabah yine getrdim ama normal ekmekte vardı ben çocuklarıma siz normal ekmek yiyin onu babaanneniz yesin dedim ve yedrmedim çocuklara sofradan kalktı ekmegi aldı eline ben buna büyümü yaptim da vermiyorum çocuklara diye etme yapma diye ağladı şok oldum ya halbuki acikladimda anne dün ydiler diğer ekmeklere yazık onlarida bugün yesinler dedim kıyamet kopuyor herseyde yani kisaca
Bu böyle olmaz her ay 1 i baksın 2 ayda bir değişsin 10 ayda bir gelmiş olur bende kabul etmiyorum de bi akıllı onlar mıvar kuzum 5 tane ama onlarda kim aldıysa o baksn diyor kimse istemiyor zaten
ya 74 yaşında ama işine gelince öyle akillik öyle güzel laflar ediyokiKaç yaşında bu teyze? Yani yaşı bayağı büyükse sıradan yaşlı teyze konuşmaları bunlar. Sizin kayınvalideniz, diğerinin annesi, ötekinin ninesi falan. Her ailede var bu teyzelerden demek istiyorum. Zor mu, evet zor. Kimin hayatı çok kolay ve mükemmel ki? Sadece çok yaşlanmış insanların söz ve davranışlarına takılmayın, mana aramayın derim. Onları ister çocuk gibi, ister deli gibi görün. Çünkü akılları gerçekten gitmiş oluyor. Çocuğa ya da deliye kızar mısınız? Neden açıklama yapıyorsunuz, neden onun sözlerini ispatlamaya çalışıyorsunuz, tamam deyin geçin.
Size bir de resim atacağım
işten benimde zoruma giden şey sayan söven insan yerine koymayan daha kıymetliArt niyetli ve fesat insanlar hicbirseyden memnun olmazlar. Yaga yatirsan da bala batirsan da senden kotusu olmaz ve asla yaranamazsin. Deveyi guden yaranir sozu gercekten dogru. Benim eltimde sayar sover yuzune bakmaz ama o benden kiymetlidir cunku yuz vermez. Memnun olmuyorsa tum cocuklari birlik olsun bakim evine yatirin baska care yok .
Ederler etmezler mi :)ya 74 yaşında ama işine gelince öyle akillik öyle güzel laflar ediyoki