• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu çocuktan çektiğimiz??

just_married

Gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
689
398
303
Aslında bu sorun sadece benim değil tüm ailenin..
Benim bir erkek kardeşim var...Evli ve 1 de çocuğu var..
Kardeşlerden hepimiz okuduk meslek sahibiyiz fakat o ortaokuldan terk..
Annem o kadar çok istedi okumasını ama o arkadaşlarına uydu okuldan kaçtı, sigara içti.. Sınıfta kaldı kaç kere ve nitekim okumadı..
Sonra bir fabrikada çalışmaya başladı..Meslek edindi orada..
Ama küçüklüğünden beri hep annemi babamı bizleri üzdü..
Çalıştığı yerlerde hiç maaşını adamakıllı alamadı daha doğrusu alıp kimlere yedirdi acaba??
Sonra nişanlandı...Kendince boyumuzu aşacak şeyler vaad etti nişanlısına..Sonra biz de bu şeyleri karşılayamayınca kavgalar başladı ve nişanlıdan ayrıldı..
Annem tekrardan bir kız bulup görücü usulü evlendirdi kardeşimizi..Gelinimiz güzel olduğu için abim de çok istedi..
Başlarda güleryüzlü, tatlı dilli olan gelinimiz nasıl olduysa bir şeytana dönüştü...
Annemlerden ayrı evleri ama yakındı..Annemle sürekli tartıştı tabii abim eşini savunmak için anneme babama bizlere karşı gelmeye başladı..
Kira vermedikleri evden çıkıp kiraya gittiler... Kirasını ödemiyor, elektrikleri kesiliyor..Küçücük bebekleri var ve çocuğun yanında kavga dövüşle geçen günler..
Eşi bebek 6 aylıkken bırakıp annesinin evine gitti...Anneme iftira attı..
Ne kardeşimden adam olur ne de eşinden...
Annem onlar yüzünden defalarca hastanelik oldu hastalığı ilerledi iyice...
Biz hepimiz aman annem üzülüp de hasta olur diye gözünün içine bakarken onların anneme yapmadığı kalmadı..
Anneme el kaldıracak kadar gözü dönmüş...
Eve para getirmiyor..Annemlerden harçlık istiyor...Asgari ücretten daha fazla bir paraya çalışıyor ama ne yapıyor bu paraları anlamıyoruz...
Ne karısına ne de ona zerre kadar üzülmüyorum ama çocuğuna ve anneme üzülüyorum...
Ne yapmalı bu kardeşi nasıl akıllandırmalı bilmiyorum ki...

Son düzenleyen: Moderatör:
annen karışmasın bence...

acaba madde bağımlılığı ya da kumar oynama alışkanlığı var mı?

Biz de kızıyoruz anneme karışma ne halleri varsa görsünler diye ama yine dayanamıyor..
Zaten ne zaman bir pisliği çıksa, birine borcu olsa annemi buluyorlar..

Kumar alışkanlığı olduğunu duyduk birkaç kişiden..

Biz de kızıyoruz anneme karışma ne halleri varsa görsünler diye ama yine dayanamıyor..
Zaten ne zaman bir pisliği çıksa, birine borcu olsa annemi buluyorlar..

Kumar alışkanlığı olduğunu duyduk birkaç kişiden..

ozaman buyuk ıhtımalle kumarda harcıyordur parasını.
ama evının cocugunun rızkını kumarda yemesı cok kotu :14:

Arkadaşım kumar da uyuşturucu veya alkol gibi bir bağımlılıktır ve tedavisini psikiyatri uzmanı doktorlar yapar. Hatta hastaneye yatırmanız bile gerekebilir bu bağımlılığın tedavisi için. Bu işin uzmanı bir psikiyatri uzmanından bilgi alın öncelikle sonra da tedaviye ikna edin. Mesela tedaviyi kabul etmezsen para vermiycez diyebilir annen.

Son düzenleme:
Benim anlamadigim, kendisine bile hayri olmayan bir insani hangi cesaret evlendirdi ailen? Ne bekliyordunuz ki, boyle bir insanin evlenip bir aile bakabilecegini mi dusundunuz evlenince?
Yazik, olan o bebege olmus.

Kardesinin kumar aliskanligi varsa tedavi olsun diye on ayak olmalisiniz. Kucuk cocuga da sahip cikin bence, en cok o zarar gormus ve goruyor.

gelın sonradan "ne olduysa seytana dondu" dıyorsunuz da sebep bellı aslın da; kardesınız .
sızı bıle cıleden cıkartıp cıldırttı ıse esıne kım bılır neler yaptı da kadını sonun da canavara cevırdı .
dururp dururken seytan olmadı yaa o kızcagız .
ben en cok o kıza ve bebege uzuldum .
boyle sorumsuz bır adamla evlendırılıp resmen basını yakmıssınız kızın ya .
ne dıye boyle kendıne hayrı bıle olmayan bır adamı evlendırıp da baskasının
vebalıne gırersınız kı .yazık gunah valla .

bende keşke kardeşini evlendirmeseydiniz diyeceğim.böyle sorumsuz kişilerin kimseye hayrı olmaz.karısına ve bebeğine yazık:50:eğer kumar alışkanlığı varsa tedavi için ikna etmeye çalışın

Vallahi dediklerinizde haklısınız:2:..
Ablam da ben de hep dedik ne demeye evlendirdiniz diye..
Evlenmeden önce de anneme babama yapıyordu zulmünü..
Başlarda sorunlar yaşadıklarında eşine dedim sen anneme babama saygıda kusur etme sana sahip çıkarlar.. Abim belli zaten diye..
Bana verdiği cevap "kusura bakma ama ben kocamdan başkasına güvenmem"
Güvendiği dağlara kar yağdı..
Benim tek üzüldüğüm çocuk..
Ne eşi ne de kendi hiç umrumda değil inanın..
Tedavi konusuna gelince, o kadar bilinçli bir insan değil..
İkna etmek mümkün olmaz..
Bir de 30unu geçmiş adam sözümüzü dinlemiyor da..
Zaten inkar ediyor sürekli oynamadığını iddia ediyor..
Dua ediyorum sürekli Allah ıslah etsin diye ama hiç değişmiyor :43:

Çocuk annede mi ? cocuguna ılgılı bır anne mı ?

Eşiyle ayrı değiller zaten beraberler çocuğuna nasıl davrandığı konusunda bir bilgim yok. 1yıldır falan görmüyorum çocukla abim geliyor sadece bize..

çok zor bir durum ya..allah yardımcınız olsun.ne kadar öğüt versenizde bir kulağından girip bir kulağından çıkacaktır.inşş herşey yoluna girer

Kızın resmen günahına girmiş ailen..Yazık ne diye böyle sorumsuz adamları evlendirirler hiç anlamam,evlenince adam mı oluyorlar ya da sorumluluk bilinci kazanıyorlar ?

Kıza ve çocuğa çok üzüldüm.

Back
X