- 8 Mart 2012
- 689
- 398
- 303
- Konu Sahibi just_married
Aslında bu sorun sadece benim değil tüm ailenin..
Benim bir erkek kardeşim var...Evli ve 1 de çocuğu var..
Kardeşlerden hepimiz okuduk meslek sahibiyiz fakat o ortaokuldan terk..
Annem o kadar çok istedi okumasını ama o arkadaşlarına uydu okuldan kaçtı, sigara içti.. Sınıfta kaldı kaç kere ve nitekim okumadı..
Sonra bir fabrikada çalışmaya başladı..Meslek edindi orada..
Ama küçüklüğünden beri hep annemi babamı bizleri üzdü..
Çalıştığı yerlerde hiç maaşını adamakıllı alamadı daha doğrusu alıp kimlere yedirdi acaba??
Sonra nişanlandı...Kendince boyumuzu aşacak şeyler vaad etti nişanlısına..Sonra biz de bu şeyleri karşılayamayınca kavgalar başladı ve nişanlıdan ayrıldı..
Annem tekrardan bir kız bulup görücü usulü evlendirdi kardeşimizi..Gelinimiz güzel olduğu için abim de çok istedi..
Başlarda güleryüzlü, tatlı dilli olan gelinimiz nasıl olduysa bir şeytana dönüştü...
Annemlerden ayrı evleri ama yakındı..Annemle sürekli tartıştı tabii abim eşini savunmak için anneme babama bizlere karşı gelmeye başladı..
Kira vermedikleri evden çıkıp kiraya gittiler... Kirasını ödemiyor, elektrikleri kesiliyor..Küçücük bebekleri var ve çocuğun yanında kavga dövüşle geçen günler..
Eşi bebek 6 aylıkken bırakıp annesinin evine gitti...Anneme iftira attı..
Ne kardeşimden adam olur ne de eşinden...
Annem onlar yüzünden defalarca hastanelik oldu hastalığı ilerledi iyice...
Biz hepimiz aman annem üzülüp de hasta olur diye gözünün içine bakarken onların anneme yapmadığı kalmadı..
Anneme el kaldıracak kadar gözü dönmüş...
Eve para getirmiyor..Annemlerden harçlık istiyor...Asgari ücretten daha fazla bir paraya çalışıyor ama ne yapıyor bu paraları anlamıyoruz...
Ne karısına ne de ona zerre kadar üzülmüyorum ama çocuğuna ve anneme üzülüyorum...
Ne yapmalı bu kardeşi nasıl akıllandırmalı bilmiyorum ki...
Benim bir erkek kardeşim var...Evli ve 1 de çocuğu var..
Kardeşlerden hepimiz okuduk meslek sahibiyiz fakat o ortaokuldan terk..
Annem o kadar çok istedi okumasını ama o arkadaşlarına uydu okuldan kaçtı, sigara içti.. Sınıfta kaldı kaç kere ve nitekim okumadı..
Sonra bir fabrikada çalışmaya başladı..Meslek edindi orada..
Ama küçüklüğünden beri hep annemi babamı bizleri üzdü..
Çalıştığı yerlerde hiç maaşını adamakıllı alamadı daha doğrusu alıp kimlere yedirdi acaba??
Sonra nişanlandı...Kendince boyumuzu aşacak şeyler vaad etti nişanlısına..Sonra biz de bu şeyleri karşılayamayınca kavgalar başladı ve nişanlıdan ayrıldı..
Annem tekrardan bir kız bulup görücü usulü evlendirdi kardeşimizi..Gelinimiz güzel olduğu için abim de çok istedi..
Başlarda güleryüzlü, tatlı dilli olan gelinimiz nasıl olduysa bir şeytana dönüştü...
Annemlerden ayrı evleri ama yakındı..Annemle sürekli tartıştı tabii abim eşini savunmak için anneme babama bizlere karşı gelmeye başladı..
Kira vermedikleri evden çıkıp kiraya gittiler... Kirasını ödemiyor, elektrikleri kesiliyor..Küçücük bebekleri var ve çocuğun yanında kavga dövüşle geçen günler..
Eşi bebek 6 aylıkken bırakıp annesinin evine gitti...Anneme iftira attı..
Ne kardeşimden adam olur ne de eşinden...
Annem onlar yüzünden defalarca hastanelik oldu hastalığı ilerledi iyice...
Biz hepimiz aman annem üzülüp de hasta olur diye gözünün içine bakarken onların anneme yapmadığı kalmadı..
Anneme el kaldıracak kadar gözü dönmüş...
Eve para getirmiyor..Annemlerden harçlık istiyor...Asgari ücretten daha fazla bir paraya çalışıyor ama ne yapıyor bu paraları anlamıyoruz...
Ne karısına ne de ona zerre kadar üzülmüyorum ama çocuğuna ve anneme üzülüyorum...
Ne yapmalı bu kardeşi nasıl akıllandırmalı bilmiyorum ki...
Son düzenleyen: Moderatör: