• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedir bu erkeklerin okuyan calisan kadinlara karsi olan nefreti

Sizi ve yazdığınız siteyi biliyorum Elif Hanım. Hatta sizin yazınızın altına "süper bir cevap olmuş . elinize sağlık Elif Hanım" bendim :) Hala yanınızda olduğumu bilin lütfen

haha o sizmiydiniz :)
Allah razi olsun diycem kisaca.
Millet ustune aldi o kisiye yazdiklarimi, bissuru sacma sapan seyler yazdi bende cvp verdim, vermez olaydim.

"Kadın çalışmamalı" kadınlar arasında da çok popüler bir argüman.
Hatta erkekleri mumla aratıyor bazıları. :)

bide o tipler vardir, evlenmemissen evde kalmis muamelesi yapar evli cocukluysan is olsun diye calisiyosun senin yaptigin calismadan bisey olmaz der.
gercekten artik isten eve evden ise kimseyle muhatap olmuycam galiba.

bide o tipler vardir, evlenmemissen evde kalmis muamelesi yapar evli cocukluysan is olsun diye calisiyosun senin yaptigin calismadan bisey olmaz der.
Birazdan konunun dini dayanağı da yazılır buraya.
Son günlerde BDV'deki her başlık altında fetva dinliyoruz malum.

Evlendin çocuk yapmazsın sorunlumusun derler :) takmayın insanları amaaaan hep bişeyler derlee

haha o sizmiydiniz :)
Allah razi olsun diycem kisaca.
Millet ustune aldi o kisiye yazdiklarimi, bissuru sacma sapan seyler yazdi bende cvp verdim, vermez olaydim.
İyi yaptınız. O adamın yazdıklarını okuyunca bende çok sinirlenmiştim ama o sitede ciddi anlamda ağzı laf yapan insanlar yorum yapıyor. Laf yetiştiremeyeceğimi bildiğimdem hiç bulaşmamıştım. Ama sizin yazınızı görünce ben dedim helal olsun be diye :)

Bu neyin kafası ya :D okuduysan git çalış ,napiyorsan yap ,o dusuncedeki insanlarlada muhattap olmassın biter
Sanki butun dunya kadinlarin okumasina karsı :D hahaha

Bir suru insan ,bir suru fikir .. buna alışamadınız herhalde
it urur kervan yurur neticede

Savaş cikmis gibi davraniyorsunuz ya bi siz mi okudunuz,calisiyorsunuz ve dunya buna karsi .. Allah askina
Milyonlarca kadin calisiyor hatta eskiden erkek isi denilen islerde bile calisiyolar zaten artik kadinlar

Burda bir arkadas cosmus ben annem ,babannem ,degilim devir benim devrim diye :D yavrucugum senin annen,anneannen ev hanimiyken benim sulalemin kadinlari tarlada fabrikada calisiyordu zaten
Annemde hala is hayatinda L leblebitozu_88

Siz neyin havasina giriyorsunuz bu kadar ?
Cidden eliniz 2 para gordu diye gladyatör kesilmeyin ,sonrada niye burnu havada diyorlar oluyor

Illa birsey yapmak istiyorsan somut birseyler yapta herkes yararlansın madem sitelerde nara atmaya gerek yok :D
Kadinlar yavaş yavaş bilincleniyor zaten

Son gunlerde sikca gordugum bu duruma artik sinir olmaya basladim. nedir erkeklerin okuyan calisan kadinlara karsi duydugu bu nefret?
birebir bir olaya maruz kalmadim zira pek kadinlar okumusmu calsimismi buna dikkat etmeyen bir yerde yasiyorum. ama donup Turkiye ile ilgili haberlere, bazi sayfalara, buraya yorum yazan erkeklere bakinca sinir oluyorum. hatta son birkac gundur ne yazikki yazisma yoluyla birkac tanesiyle iletisimim oldu sinirden catlamak uzereyim simdi.
heleki basortulu kadinlarin kizlarin okumasindan dahada nefret ediyorlar (bunu soyleyende yine dindar goruslu oldugunu idda edenler). kadinin yeri eviymis, okumamaliymis heleki zinhar calismamaliymis.
calisanlar zaten PARA icin bunu yapiyomus, onlar yuzunden issiz kalmislarmis. evlenemiyolarmis. bu kizlar kendilerini begenmiyomus cunku, burunlari hep havadaydaymis. birisine bir cvp yazdim sonra hepsi toplandi ustume geldi. ne psikolojik rahatsizligim kaldi ne ilerde kocamin beni bosama ihtimali.
inanin sadece yazisarak bile sinir kupune dondum.
simdi yarin birgun turkiyeye donunce bu tiplerle birebir karsilasicam ne yazikki.
sizler neler yapiyorsunuz bu tiplerle, nasil agzinin payini verip susturuyorsunuz bi paylasin lutfen.
inanilmaz sinir bozucu durumlar ya. Allah bize guc kuvvet versin, ne yapicaz bu tiplerle gercekten cok moralim bozuldu.
Onlar hikaye, erkeklik taslama sadece canım. Karısının iki maaşını tatsa adam, hepsi eşitlik savaşçısı oluyor, sen bakma boşboş konuştuklarına. Bir çoğu memur, öğretmen hanım avında

Son gunlerde sikca gordugum bu duruma artik sinir olmaya basladim. nedir erkeklerin okuyan calisan kadinlara karsi duydugu bu nefret?
birebir bir olaya maruz kalmadim zira pek kadinlar okumusmu calsimismi buna dikkat etmeyen bir yerde yasiyorum. ama donup Turkiye ile ilgili haberlere, bazi sayfalara, buraya yorum yazan erkeklere bakinca sinir oluyorum. hatta son birkac gundur ne yazikki yazisma yoluyla birkac tanesiyle iletisimim oldu sinirden catlamak uzereyim simdi.
heleki basortulu kadinlarin kizlarin okumasindan dahada nefret ediyorlar (bunu soyleyende yine dindar goruslu oldugunu idda edenler). kadinin yeri eviymis, okumamaliymis heleki zinhar calismamaliymis.
calisanlar zaten PARA icin bunu yapiyomus, onlar yuzunden issiz kalmislarmis. evlenemiyolarmis. bu kizlar kendilerini begenmiyomus cunku, burunlari hep havadaydaymis. birisine bir cvp yazdim sonra hepsi toplandi ustume geldi. ne psikolojik rahatsizligim kaldi ne ilerde kocamin beni bosama ihtimali.
simdi yarin birgun turkiyeye donunce bu tiplerle birebir karsilasicam ne yazikki.
sizler neler yapiyorsunuz bu tiplerle, nasil agzinin payini verip susturuyorsunuz bi paylasin lutfen.
inanilmaz sinir bozucu durumlar ya. Allah bize guc kuvvet versin, ne yapicaz bu tiplerle gercekten cok moralim bozuldu.
Erkekler nedense kendilerini bişey sanıyorlar tabi buda aileden kaynaklanıyor onlara göre ata erkil bi ülke kadın ikinci planda ayrıca geçen gün face de bi arkadaşım yazmıştı kizlariniza açık saçık kıyafetler giydiriyirsunuz ondan sonra tecavüz edilincede şaşırmayın falan alttaki yorumlar da onu destekler zihniyete bi bayandan yazmiski benim 20 aylık bir kızım var daha bebek olduğu halde pantolon mini etek giydirmem alırsın simdiden tesetture çok sasirdim

Amaaaan üniversitedeki kızların hiçbiri o erkeklerin yüzlerine bakmadığından çamur atıyorlar. Hepsi hiçbir özgüveni yüksek kadının bakmayacağı tiplerdir kesin.
Sen boşver bu tip erkekleri. Türkiyede çok farklı görüşler bir arada yaşıyor. Herkes çevresine kendi gibileri çeker. Senin düşüncendeki bir kadının sosyal çevresinde bu tip erkekler olmaz zaten.
Türkiyedeki erkeklerin birçoğu o yukarıda yazdıkların gibi yobaz değil emin ol. Çok medeni delikanlılarımız da var çok şükür.

Son düzenleme:
İyi yaptınız. O adamın yazdıklarını okuyunca bende çok sinirlenmiştim ama o sitede ciddi anlamda ağzı laf yapan insanlar yorum yapıyor. Laf yetiştiremeyeceğimi bildiğimdem hiç bulaşmamıştım. Ama sizin yazınızı görünce ben dedim helal olsun be diye :)

sabit yorumcular, yazardan daha kral kesilenler :)
agizlarina legenle vurmak istedigim tipler :)

Bu neyin kafası ya :KK70: okuduysan git çalış ,napiyorsan yap ,o dusuncedeki insanlarlada muhattap olmassın biter
Sanki butun dunya kadinlarin okumasina karsı :KK70: hahaha

Savaş cikmis gibi davraniyorsunuz ya bi siz mi okudunuz,calisiyorsunuz ve dunya buna karsi .. Allah askina
Milyonlarca kadin calisiyor hatta eskiden erkek isi denilen islerde bile calisiyolar zaten artik kadinlar

Burda bir arkadas cosmus ben annem ,babannem ,degilim devir benim devrim diye :KK70: yavrucugum senin annen,anneannen ev hanimiyken benim sulalemin kadinlari tarlada fabrikada calisiyordu zaten

Cidden eliniz 2 para gordu diye gladyatör kesilmeyin ,sonrada niye burnu havada diyorlar oluyor

Illa birsey yapmak istiyorsan somut birseyler yapta herkes yararlansın madem sitelerde nara atmaya gerek yok :KK70:

gercekten bunumu demek istediniz; 'Cidden eliniz 2 para gordu diye gladyatör kesilmeyin ,sonrada niye burnu havada diyorlar oluyor' ?
parayla ne alaka gercekten algilayamiyorum.
savas cikmis gibi davranmiyorum. cok sinir bozucu seyler okudum sinir oldum paylasiyorum.
iste milyonlarca kadin calsiiyor zaten bu cok normal bisey, niye anormalmis gibi halen daha bu konu isitilip isitilip onumuze geliyor.
kadin calissinmiymis ne yapsinmis.
benim dedigim yorum yapmasinlar, kimene? erkeleremi sorulacak kadinin yeri?
somut ne yapabilirim mesela, gercekten merak ettigim icin soruyorum?

gercekten bunumu demek istediniz; 'Cidden eliniz 2 para gordu diye gladyatör kesilmeyin ,sonrada niye burnu havada diyorlar oluyor' ?
parayla ne alaka gercekten algilayamiyorum.
savas cikmis gibi davranmiyorum. cok sinir bozucu seyler okudum sinir oldum paylasiyorum.
iste milyonlarca kadin calsiiyor zaten bu cok normal bisey, niye anormalmis gibi halen daha bu konu isitilip isitilip onumuze geliyor.
kadin calissinmiymis ne yapsinmis.
benim dedigim yorum yapmasinlar, kimene? erkeleremi sorulacak kadinin yeri?
somut ne yapabilirim mesela, gercekten merak ettigim icin soruyorum?

Anormal yapan benim cumlelerim degil sizin yaptiklariniz 3-5 sacma sapan insani bulup tartisip sonrada sanki herkes karsiymis gibi yirtinip "biz gucluyuzzz!! Biz boyyleyiiz" cigligi atmaniz anormal
Gecenlerdede burada baska bir kiz konu acmisti " tercih edilmek icin illa atanmis olmam mi lazim ?" diye isyan ediyordu

Erkeklerin buyuk bir kismida zaten calisan kadin tercih ediyor
Su yaptiginiz abartma bence

Butun kadinlar calissin veya ezilnesinler istiyorsan,erkeklerin bu tutumu yanlis geliyorsa site site dolasip ayni konuyu ortaya atip ben okudum ,ben okudum demekten daha baska bircok seyler yapilabilir bana mi soruyorsun ?
Ama unutma farkli fikirler ,farkli gorusler hep oldu ve olacak herzaman herkese dogruda olsa gorusunu kabul ettiremessin

Bu neyin kafası ya :KK70: okuduysan git çalış ,napiyorsan yap ,o dusuncedeki insanlarlada muhattap olmassın biter
Sanki butun dunya kadinlarin okumasina karsı :KK70: hahaha

Burda bir arkadas cosmus ben annem ,babannem ,degilim devir benim devrim diye :KK70: yavrucugum senin annen,anneannen ev hanimiyken benim sulalemin kadinlari tarlada fabrikada calisiyordu zaten

Illa birsey yapmak istiyorsan somut birseyler yapta herkes yararlansın madem sitelerde nara atmaya gerek yok :KK70:
Neresi komik bu yazının? Arkadaş dert gördüğü şeyi paylaşmış. Sizin nazarınızda bir derdin dert sayılması için mahiyetinde bir adet cadı kayınvalide ve fesat görümce mi bulundurması gerekiyor?
Kadınların iş ve eğitim hayatına atılmasının kadın haklarına büyük gelişmeler kaydettirdiği yadsınamaz bir gerçek.
Dünya üzerinde kadın haklarının en geliştiği ülkeler kadın istihdam oranının en yüksek olduğu ülkelerdir.
O elin gördüğü 2 para da kocanız şiddet uyguladığında bunu sineye çekmemenizi sağlıyor küçümsemeyin derim.
Bulunduğunuz coğrafyada kadınların birçoğu hala çalışmıyor bu arada. O çalışan milyonlar dünyanın Batı tarafında daha çok.

senin dediğin tiplerle karşılaşmadım çünkü ben okumayan, çalışmayan kızların istenmediği bir yerde yaşıyorum..

Anormal yapan benim cumlelerim degil sizin yaptiklariniz 3-5 sacma sapan insani bulup tartisip sonrada sanki herkes karsiymis gibi yirtinip "biz gucluyuzzz!! Biz boyyleyiiz" cigligi atmaniz anormal
Gecenlerdede burada baska bir kiz konu acmisti " tercih edilmek icin illa atanmis olmam mi lazim ?" diye isyan ediyordu

Erkeklerin buyuk bir kismida zaten calisan kadin tercih ediyor
Su yaptiginiz abartma bence

Butun kadinlar calissin veya ezilnesinler istiyorsan,erkeklerin bu tutumu yanlis geliyorsa site site dolasip ayni konuyu ortaya atip ben okudum ,ben okudum demekten daha baska bircok seyler yapilabilir bana mi soruyorsun ?
Ama unutma farkli fikirler ,farkli gorusler hep oldu ve olacak herzaman herkese dogruda olsa gorusunu kabul ettiremessin

gercekten size soruyorum somut neler yapabilirim?
ayrica sunada cvp isterim

Bakma onlara, hepsi evlenmeye gelince çalışan ve de devlet memuru kız arıyorlar yana yakıla...talip oldukları kadınlar da onları beğenmeyince öyle derler...istemem yan cebime koy.

Son düzenleme:
Back
X