Seviyen, kaliten, bakış açındaki hassasiyet sadece şu mesajda bile o kadar belli ki.. Öyle vizyonsuz, adap ve edep yoksunu, zihin fukara dil ukala tipler insanı efendilik çizgisinden de saptırır ama muhatap olmamakla en iyisini yapmışsın.. Cevap vermese kendini yiyor insan, cevabını verse dedigin gibi "aa bak gordun mu, evde kalmis ondan bu sinir" diyecekler, büsbütün delireceksin..
Ben 23 yasinda evlendim, 24 yasinda da bosandim, hatta tam 5 yil once bugun KK'de ilk kez konu açmıştım, bosanmayla ilgili.. Kotu evliligin ne olduğunu, kaliteli yalnizligin kiymetini, kendi degerimi ve herkesin evlenmek zorunda olmadigi gercegini bilen ve her anını guzel yasamaya calisan biri olmama ragmen birileri evlilik iması yapinca ben de geriliyorum.. Şimdi diyorum buna ne anlatacaksin? Sana bunu oylesine bi merakla sormuyor ki; evlenememeyi bi eksiklik olarak gordugunu, sorunun icinde bi tenkit oldugunu, sacma sapan bi rahatsizlik hissi ile anliyorsun.. Evlilik sorusu degil de o tınılar rahatsiz ediyor; evlenmek istiyorsan bile bunu belli etmek istemiyorsun..
Bu zihniyet ile başetmek mumkun görünmüyor bana.. O nedenle, mumkun mertebe uzak durmak ve kendi ayaklari ustunde guclu bi insan olmak gerekiyor.. Bir de çevreni aydin zihinli insanlarla doldurmak..
Rabbim yakin zamanda cok cok mutlu olacağın, huzurla dolu bir yuva nasip etsin sana dilerim..