nedir bu evliliklerde 3.senede yaşananlar?

desertdaisy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
60
4
86
46
Denizli
ben de evliliğimin üçüncü senesindeyim ve bir kızım var evliliğimiz bitme noktasında..yardımınıza ihyiyacım daha doğrusu tavsiyenize bu saatten sonra Allah yardım etsin bana.. önceleri uyumlu evlilik şöyle olur böyle olur nutuklar atardım biz çok uyumluyuz şöyle anlaşıyoz böyle anlaşıyoz der dururdum ama üçüncü seneden sonra ne bozulmaya başladı bilmiyorum sürekli tartışmalar..ben de sürekli eksikler bulmaya başlamalar..en sonunda sana karşı hiçbirşey hissetmiyorum dedi çok geçmeden başka bir kadın açığa çıktı bunu da gayet açık bir dille söyledi.beynimden vurulmuşa döndüm pişkinliğin de bu kadarı..soğukkanlılıkla karşılamaya çalıştım geçer belki hevestir diye..fakat hiçte kolay olmuyormuş..şu an bir ikilemdeyim bir taraftan kendimi gurursuz onursuz hissediyorum neden boşanmıyorum diye bir taraftan da çocuğum var aile düzenimi bozmayayım diyorum ama çok zor..şu aralar hayalet gibi dolaşıyorum ben ben değilim artık..birilerinden yalnız değilsin biz varız cümlesini duymaya ihtıyacım var..etrafımdaki kimseyle konuşamıyorum kilitlendim kaldım..içime ata ata çok kötü hastalanmaktan korkuyorum...

boşanmak ısteyıpde neden ayrılamıyosunuz anlıyamadım?..
eger ayaklarınızın ustunde duruyo ısenız yapabılırsınız yenı bı yaşam kurabılırsınız..
ama evlılıgın ılk 3 senesınde hem alısma devresı hemde cocuk yapmak belkıde sızı yormus olabılır..
bı evlılık terapıstı ıle gorusmenız mumkunse destek alabılırsınız..
ama ne olursa olsun dık durun guclu durun ayakda durun hersey bı yana sız bı kız evladı annesısınız..

canım güzel şeyler yazmak isterdim ama yazamicam sizin evliliğiniz çoktan bitmiş eşin seni aldatmış bundan daha ötesi varmı ve açık açık sen istemediğini söylemiş sen daha ne bekliyorsun tabikide yuva yıkmak kolay değil ama böylede hayat sürmez hepimiz önce cocuğumuzu düşünürüz ama böyle mutsuz bir yuvada sürekli kavga eden anne babanın yanında dahamı iyi büyür daha kötü olur bencebenneyaptımki

canım çalışıyorum zaten bu sayede çok az da olsa kısa süreliğine unutuyorum yaşadıklarımı
işin kötü tarafıda bu zaten o yüzden pişkin diyorum pişman değil bendeki eksiklik yüzünden bunu yaptığını söylüyor dışardaki tek gecelik ilişkilerin hiçbir önemi olmadığını önemli olan bu ailenin devam etmesi diyor sürekli çelişkili ifadeler kullanıyor..

öncelikle böyle genellemelerden hoşlanmadığımı söylemek istiyorum.

durumunuza çok üzüldüm ama
adam sizi sevmediğini söylemiş. aldattığını da biliyorsunuz.
daha neyi beklediğinizi anlamadım.
huzursuz, sürekli kavga olan bir ortamda büyümektense
anne baba ayrı ama huzur içinde büyümek çocuk için daha iyi değil midir?

neymiş sendeki eksiklik? demek istediğine ne?:uhm:
sadece kılıf arıyor bencebilmiyorumkismile
bende tek gecelikmiymiş?
bilmiyorumkismile

kendi ağzıyla söylemiş pes yani , yakalansa pişman olsa anlıycam ama siz hala neyin peşindesiniz allah aşkınıza yapmayın kendinizi düşünün biraz canım ya

Adam pişman da değil. hoş pişman olsa da ben affetmezdim ama bu durumda kendi ruh sağlığın önemli. silkelen kendine gel bir an önce
]

kadın olmak neden zor vede anne olmak...
bız hayatlarımızı onlara adarken onların yaptıkları bazen işkence ötesınde ağır...
sana boşan yada boşanma dıyemem ama hayatını annesi olduğun kuzu yuzunden düzeltmelısın...
keza aynı evde aile olalım dıye kalmak tahmın ettiğinden fazla yaralar açar kuzuda...
o zaman ayrılık daha az hasar verır..
düşün taşın ama bebeğiniz için en iyisini hatta mükemmelini yap..
kolay gelsın..

pekı sızdekı eksıklık nedır cınsel hayatınızla ılgılı sorun olabılırmı?..
bakın guclu bı kadınsınız ayakları uzerınde duran az kendınıze guvenın ve sılkelenın esınızede saygıyı sınırı hatırlatın..
esler arasında bukadar lackalıkda guzel degıl..
ama ben bı bayan olmama ragmen esımın dısarda tek gecelık ılıskısını duysaydım eger cok takılı kalmazdım..
onemlı olan kalbı duyguları eger duyguları kaymıs ıse o artık yanınızda olmamalı ..

Yapmayın bence!
Kendinize bu kadar eziyet çektirmeyin..
Eşinizin ihanetini affetseniz bile unutamazsınız..
Yazık etmeyin kendinize,sizi ve bebeğinizi zerre kadar düşünmeyen adamın yanlışlarına göz yummayın.
İnanın sonra çok yıpranırsınız..

hepiniz doğru şeyler söylüyorsunuz da sizce bu kararı vermek çok mu kolay içimde hala ona karşı bir sevgi var sevgimin bittiğini anlasam ona baktığımda hiçbirşey hissetmediğimi görsem bunu rahatlıkla yaparım..zaten o da zor bir dönem geçiriyor onu savunmuyorum fakat sanırım zamana ihtiyacımız var ben herşeyin eskisi gibi olmasını isiyorum diyor.

Yaşadığın çok zor tahmin edebiliyorum...

Aldatılma bir kadının gururunu en çok inciten bir olaydır.

Sana boşanmalısın yada boşanmamalısın diyemem .Bunu ancak sen bilip yaparsın yada yapmazsın.Karar sana kalmış.

Çalışan bir bayansın evladına bakabilirsin sanırım.O evde kalmaya devam etmek senin ve çocuğun açısından daha zor olucak .

evet sorun cinsellik...sen düzelirsen gözüm dışarda olmaz diyor ama çelişkili sözler beni yıprattı...aranızda buna benzer olaylar yaşayıp atlatabilmiş arkadaşlar varsa onların tavsiyelerini almak isterim...

canım sen zaten kabul etmişsin bu adamı yani söylenecek bişey yok ayrılmicaksın sanırım bişey diyemem ben kesinlikle çocuğum için bile bu evliliği sürdürmem çok sevsem bile aldatılmak bu kadar kolay bişey değil benim için hiç bir şey eskisi gibi olmicaktır bir adam bir kere yaptıysa yene yapar (ayrıca bir gecelik bile olsa o aldatmaktır benim için)

nasıl bi sorun, isteksizlik falan mıbilmiyorumkismile
yinede bu aldatmasına bahane olmaz
:umursamaz:

Çok zor çooook..
Anlıyorum,çok iyi anlıyorum..
Ancak güven çok temel bir duygudur,yerine gelir mi,bir daha?

İşin en kötü tarafıda bu bence. Hatasını kabullenmiyor ki adam birkere ve devam edeceğini söylüyor. Bu durumda zaten ortada affedilecek bir durum yok. Zaten sizden afta dilemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…