- Konu Sahibi desertdaisy
-
canım güzel şeyler yazmak isterdim ama yazamicam sizin evliliğiniz çoktan bitmiş eşin seni aldatmış bundan daha ötesi varmı ve açık açık sen istemediğini söylemiş sen daha ne bekliyorsun tabikide yuva yıkmak kolay değil ama böylede hayat sürmez hepimiz önce cocuğumuzu düşünürüz ama böyle mutsuz bir yuvada sürekli kavga eden anne babanın yanında dahamı iyi büyür daha kötü olur bencebenneyaptımkiben de evliliğimin üçüncü senesindeyim ve bir kızım var evliliğimiz bitme noktasında..yardımınıza ihyiyacım daha doğrusu tavsiyenize bu saatten sonra Allah yardım etsin bana.. önceleri uyumlu evlilik şöyle olur böyle olur nutuklar atardım biz çok uyumluyuz şöyle anlaşıyoz böyle anlaşıyoz der dururdum ama üçüncü seneden sonra ne bozulmaya başladı bilmiyorum sürekli tartışmalar..ben de sürekli eksikler bulmaya başlamalar..en sonunda sana karşı hiçbirşey hissetmiyorum dedi çok geçmeden başka bir kadın açığa çıktı bunu da gayet açık bir dille söyledi.beynimden vurulmuşa döndüm pişkinliğin de bu kadarı..soğukkanlılıkla karşılamaya çalıştım geçer belki hevestir diye..fakat hiçte kolay olmuyormuş..şu an bir ikilemdeyim bir taraftan kendimi gurursuz onursuz hissediyorum neden boşanmıyorum diye bir taraftan da çocuğum var aile düzenimi bozmayayım diyorum ama çok zor..şu aralar hayalet gibi dolaşıyorum ben ben değilim artık..birilerinden yalnız değilsin biz varız cümlesini duymaya ihtıyacım var..etrafımdaki kimseyle konuşamıyorum kilitlendim kaldım..içime ata ata çok kötü hastalanmaktan korkuyorum...
canım çalışıyorum zaten bu sayede çok az da olsa kısa süreliğine unutuyorum yaşadıklarımı
işin kötü tarafıda bu zaten o yüzden pişkin diyorum pişman değil bendeki eksiklik yüzünden bunu yaptığını söylüyor dışardaki tek gecelik ilişkilerin hiçbir önemi olmadığını önemli olan bu ailenin devam etmesi diyor sürekli çelişkili ifadeler kullanıyor..
pekı sızdekı eksıklık nedır cınsel hayatınızla ılgılı sorun olabılırmı?..canım çalışıyorum zaten bu sayede çok az da olsa kısa süreliğine unutuyorum yaşadıklarımı
işin kötü tarafıda bu zaten o yüzden pişkin diyorum pişman değil bendeki eksiklik yüzünden bunu yaptığını söylüyor dışardaki tek gecelik ilişkilerin hiçbir önemi olmadığını önemli olan bu ailenin devam etmesi diyor sürekli çelişkili ifadeler kullanıyor..
evet sorun cinsellik...sen düzelirsen gözüm dışarda olmaz diyor ama çelişkili sözler beni yıprattı...aranızda buna benzer olaylar yaşayıp atlatabilmiş arkadaşlar varsa onların tavsiyelerini almak isterim...
canım sen zaten kabul etmişsin bu adamı yani söylenecek bişey yok ayrılmicaksın sanırım bişey diyemem ben kesinlikle çocuğum için bile bu evliliği sürdürmem çok sevsem bile aldatılmak bu kadar kolay bişey değil benim için hiç bir şey eskisi gibi olmicaktır bir adam bir kere yaptıysa yene yapar (ayrıca bir gecelik bile olsa o aldatmaktır benim için)hepiniz doğru şeyler söylüyorsunuz da sizce bu kararı vermek çok mu kolay içimde hala ona karşı bir sevgi var sevgimin bittiğini anlasam ona baktığımda hiçbirşey hissetmediğimi görsem bunu rahatlıkla yaparım..zaten o da zor bir dönem geçiriyor onu savunmuyorum fakat sanırım zamana ihtiyacımız var ben herşeyin eskisi gibi olmasını isiyorum diyor.
evet sorun cinsellik...sen düzelirsen gözüm dışarda olmaz diyor ama çelişkili sözler beni yıprattı...aranızda buna benzer olaylar yaşayıp atlatabilmiş arkadaşlar varsa onların tavsiyelerini almak isterim...
hepiniz doğru şeyler söylüyorsunuz da sizce bu kararı vermek çok mu kolay içimde hala ona karşı bir sevgi var sevgimin bittiğini anlasam ona baktığımda hiçbirşey hissetmediğimi görsem bunu rahatlıkla yaparım..zaten o da zor bir dönem geçiriyor onu savunmuyorum fakat sanırım zamana ihtiyacımız var ben herşeyin eskisi gibi olmasını isiyorum diyor.
canım çalışıyorum zaten bu sayede çok az da olsa kısa süreliğine unutuyorum yaşadıklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?