- Konu Sahibi desertdaisy
-
evet haklısınız ...neyse konuyu fazla uzatmayacağım beni dinlediğiniz için teşekkürler en doğru sonuç bu konu hakkındaki kararı kendim vermem..asla affetmem diyenlerin yerinde olmayı çok isterdim..
evet ben diyorum büyükte konuşmuyorum asla affetmem bu insanın yapısıyla alakalı ben aldatılmayı kabul edemem gidicek yerim dahi olmasın yenede affetmem çok şükür kendimede bakarım çocuğumada allah hakkınızda hayırlısını verir inş herşey gönlünüzce olsun:Saruboceq::Saruboceq:evet haklısınız ...neyse konuyu fazla uzatmayacağım beni dinlediğiniz için teşekkürler en doğru sonuç bu konu hakkındaki kararı kendim vermem..asla affetmem diyenlerin yerinde olmayı çok isterdim..
canım çalışıyorum zaten bu sayede çok az da olsa kısa süreliğine unutuyorum yaşadıklarımı
işin kötü tarafıda bu zaten o yüzden pişkin diyorum pişman değil bendeki eksiklik yüzünden bunu yaptığını söylüyor dışardaki tek gecelik ilişkilerin hiçbir önemi olmadığını önemli olan bu ailenin devam etmesi diyor sürekli çelişkili ifadeler kullanıyor..
gerçekten ne diyeceğimi bilemedim ya.
aldatılan bi kadın olarak geçici bi hevestir diye umut ettim çocuğum ve düzenimi bozmak istemiyorum diyorsun.
aldatan adam ise ne çocuğunu nede kurduğu düzeni düşünüp seni aldatıyor.
bu kadar olur yani.
hakkınızda hayırlısı olsun.
chessim valla eşimle cinsel problemim olacak kavga gürültüden konuşmayacağız bi türlü,herşey yoluna girsin diye ,adam beni tedit eder gibi senle olmazsa bak başka kadınla olur diyecek varya ben o kocayı işte ne yaparım.
işte o zaman yapacağım varsada asla ve asla yapmam o zaman görür anyayı konyayı..[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?