- 9 Ağustos 2014
- 50
- 6
- 13
- Konu Sahibi eferolum09096666
-
Facete dolanıyor diye kadınlarla konuşuyor demek değil ki bu..Sayfaları geziyordur kendinizi bu kadar üzmenize gerek yok.ben face den cok sikayetciyim esim saatlerce bssindan ayrilmiyor cok mrrak ediyorum kimlerle ne konusuyor tabiki ogrenemiyorum artik bazi kadinlarida anlayamiyorumevli dinlemiyorlar yuva yikmak icin ellerinden geleni yapiyorler neden cok merak ediyorum kendi kadinligimdan utaniyorum ve ayrica kadi gercek bir kadin oldugum icin gurur duyuyorum ne olur bitsin artik bu face yuva yikmak icin degil bunu anlasinlar ya lutfen bu sorunu kafamdan bir turlu atamiyorum yardim efin esim bana karsi soguk degil ama ben bu durumdan cok rahatsixim
dogru ama benim esim haddinden fazla yakisikli onunla disari cikmak bile istemiyorumbu durum cok kotu arkadasim bazi kadinlar cok fena bunu ben goruyorum akrabasinin esleri bile kafayi esime takmis durumda ya bende ya onlarda birsey varFacete dolanıyor diye kadınlarla konuşuyor demek değil ki bu..Sayfaları geziyordur kendinizi bu kadar üzmenize gerek yok.Ayrıca facebookla kadını aldatıp yuva yıkacak adam,o olmasa gider sokaktan bulur diye düşünüyorum yeter ki istesin...
in biz na guzel kafa dagitmak icin boyle bir sitedeyiz face den nefret ettigim icin face im yok olsada onlar gibi olamam ciplak fotolar gel goruselimler bunlari ustun koru ekrandan gorebiliyorum ben ne yapscagimi sasirdimBiz kadınlarda burda çok vakit geçiriyoruz.. Belki sadece kafa dağıtma stress atma amaçlı surf yapıyordur sadece
SENDE SUSLEN KENDINE BAK O ZAMANdogru ama benim esim haddinden fazla yakisikli onunla disari cikmak bile istemiyorumbu durum cok kotu arkadasim bazi kadinlar cok fena bunu ben goruyorum akrabasinin esleri bile kafayi esime takmis durumda ya bende ya onlarda birsey var
BENIMDE NABZIM YUKSELDI PIYASADA BI ERKEK O MU CANIMAllah Allah
Konu o kadar hızlı ilerlemiş ki nabzım hızlandı
Bir anda facede dolanan koca kadınlarla konuşuyor oldu sonra birden yuvalar yıkıldı falan hayırdır nooluyor
Fazla kurgusal olduğunun farkında mısınız
hayatta hicbirsey basa gelmeden bilinmez ama allah yasatmasinAllah Allah
Konu o kadar hızlı ilerlemiş ki nabzım hızlandı
Bir anda facede dolanan koca kadınlarla konuşuyor oldu sonra birden yuvalar yıkıldı falan hayırdır nooluyor
Fazla kurgusal olduğunun farkında mısınız
BENIMDE NABZIM YUKSELDI PIYASADA BI ERKEK O MU CANIM
dogru
hayatta hicbirsey basa gelmeden bilinmez ama allah yasatmasin
hemen kuculttumbelki yapıyordur da konu sahibinde bir düşünceler arası hızlı geçiş var dikkatini bir noktada odaklayıp mantıklı düşünemiyor
neyse bu arada forumda büyük harfla yazmak yasak ceza yemeyesin dikkat et
tabiki bende cok guzel bir bayanim esim de benimle disarida olmayi fazla sevmiyor cok kiskaniyorum gercekten abartiyomuyim bilmiyorumSENDE SUSLEN KENDINE BAK O ZAMAN
ARKADASLARIN NIYE SENIN KOCANA BAKSIN
KENDI KOCALARI YOK MU SANA YAKISIKLI GELEN BASKASINA GELMEZ
YA DA EVLENMEMISSE ARKADASLARIN EVLI BARKLI ADAMAMA KALDILAR
YA DA RAHATSIZ OLUYOSAN GORUSME ONLARLA
HAYATI KENDINE ZEHIR EDIYOSUN RESMEN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?