nedir bu face

be
tabiki bende cok guzel bir bayanim esim de benimle disarida olmayi fazla sevmiyor cok kiskaniyorum gercekten abartiyomuyim bilmiyorum
sen benı kıskan
ben senı kıskanım
eve kapanıp perdelerı cekıp oturun o zaman bu canım
bırbırınıze guvenın
ha adamın gonlu baskasına kaydı o zaman senın gıbı guzel bı kadının arkasından su ıcsın o zaamn
guzellık onemlı degıl kendıne guven yeter bence

be
tabiki bende cok guzel bir bayanim esim de benimle disarida olmayi fazla sevmiyor cok kiskaniyorum gercekten abartiyomuyim bilmiyorum
acaba eşin seni begenmedıgı ıcın senınle dısarı cıkmıyor olmasın? ya da, fazla yakısıklı ya, yolda falan birine denk gelır dıye cekınıyor da olabilir :d

acaba eşin seni begenmedıgı ıcın senınle dısarı cıkmıyor olmasın? ya da, fazla yakısıklı ya, yolda falan birine denk gelır dıye cekınıyor da olabilir :d
sız evden dısarı cıkamyın kapayın perdelerıde kımsecıkler bakmasın gormesın sızı
ay hayatı zından edıyosunuz kendınıze adamların olmayan fıkrıde aklına sokuyosunuzz

suçu facebook'a atmayın, eşinize atın. facebook sadece bir site, canlı birşey değil. ama eşiniz insan, aklı var, iradesi var. çok sıkılıyorsanız orda vakit geçirmesinden, açık açık dersiniz sıkıldığınızı bu kadar basit...

Süper, mega, über yakışıklı yani.
Bi de gerçek kadın mevzusu var ona da aklım ermedi. Uykum geldi heralde benim. Biz sahtemiyiz bibibellacığım? Aydınlat beni.
Ben dünyanı en güzel garısıyam nasıl tek cümlede aydınlattım seni ama canım
yakısıklı, guzel.. tarzı konularda aklıma gelen tek söz; kuzguna yavrusu güvercin gözükürmüş :d oluyor
Dimi ama hiç ben çıkıp diyomuyum ben şişkoyum ama kocişim hen yakuşuklu hem benden küçük hwmde face yok ahanda nasılda çaktırmadan dedim surrr

ben, sevgılım; sen ve kocan asla konu sahıbı ve kocasıyla yarısamayız :d allah onların uzerınde özellikle çalışmıs

Facebook nedir? Insanlarin kendi istekleriye girdikleri ve istedikleri anda cikabilecekleri bir sitedir. Facebook'un nasil bir site oldugu, kullanicinin neresiyle kullandigina baglidir.

Ayrica esinize soz veciremiyorsaniz isini yaoan kadinlarin sucu ne yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…