- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi eferolum09096666
-
Ahanda bi hasta hatun daha.
Hepsine tamam da haddinden fazla yakışıklı nasıl oluyor???
sen benı kıskanbe
tabiki bende cok guzel bir bayanim esim de benimle disarida olmayi fazla sevmiyor cok kiskaniyorum gercekten abartiyomuyim bilmiyorum
acaba eşin seni begenmedıgı ıcın senınle dısarı cıkmıyor olmasın? ya da, fazla yakısıklı ya, yolda falan birine denk gelır dıye cekınıyor da olabilir :dbe
tabiki bende cok guzel bir bayanim esim de benimle disarida olmayi fazla sevmiyor cok kiskaniyorum gercekten abartiyomuyim bilmiyorum
ahahahah ben ona dikkat etmemişim ya hakkaten nasıl oluyor
haddini bil bu ne yakışıklılık falan
sız evden dısarı cıkamyın kapayın perdelerıde kımsecıkler bakmasın gormesın sızıacaba eşin seni begenmedıgı ıcın senınle dısarı cıkmıyor olmasın? ya da, fazla yakısıklı ya, yolda falan birine denk gelır dıye cekınıyor da olabilir :d
yanlıs alıntı oldu sanırım :dsız evden dısarı cıkamyın kapayın perdelerıde kımsecıkler bakmasın gormesın sızı
ay hayatı zından edıyosunuz kendınıze adamların olmayan fıkrıde aklına sokuyosunuzz
heycan yapmısım bı an pardon canımyanlıs alıntı oldu sanırım :d
En yakışıklı benim kocişim demek oluyorAhanda bi hasta hatun daha.
Hepsine tamam da haddinden fazla yakışıklı nasıl oluyor???
En yakışıklı benim kocişim demek oluyor
Ben dünyanı en güzel garısıyamSüper, mega, über yakışıklı yani.
Bi de gerçek kadın mevzusu var ona da aklım ermedi. Uykum geldi heralde benim. Biz sahtemiyiz bibibellacığım? Aydınlat beni.
Dimi ama hiç ben çıkıp diyomuyum ben şişkoyum ama kocişim hen yakuşuklu hem benden küçük hwmde face yokyakısıklı, guzel.. tarzı konularda aklıma gelen tek söz; kuzguna yavrusu güvercin gözükürmüş :d oluyor
ben, sevgılım; sen ve kocan asla konu sahıbı ve kocasıyla yarısamayız :d allah onların uzerınde özellikle çalışmısBen dünyanı en güzel garısıyamnasıl tek cümlede aydınlattım seni ama canım
Dimi ama hiç ben çıkıp diyomuyum ben şişkoyum ama kocişim hen yakuşuklu hem benden küçük hwmde face yokahanda nasılda çaktırmadan dedim surrr
Okullarda bi açılsa hacı yaben, sevgılım; sen ve kocan asla konu sahıbı ve kocasıyla yarısamayız :d allah onların uzerınde özellikle çalışmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?