nedir bu face

Ya kocam fıldır fıldır profil geziyo, sarkma boyutunda mesaj atan kadınlara ağzının payını veremiyo, mesafesini koruyamıyo, sorumlulukları olduğunu unutup pc başından kalkmıyo belediye çağırıp koltuktan kazıtıyoruz diyemeyen kadınlarımız buraya gelip "Facebook'un Allah belasını versin, lanet gelsin ühühü" diyo he.

Facebook uyduruk bi'arkadaşlık/paylaşım sitesi. Bu kadar anlam yüklemeyin.

Utanmasalar boşanıp kocam mükemmeldi de adamı Facebook bozdu diyecekler var sitede.

ahahahah ben ona dikkat etmemişim ya hakkaten nasıl oluyor

haddini bil bu ne yakışıklılık falan

Hahahaha, zaten konu sahibi adami bile disariya çikarmiyor. Az daha adami fanusa koyup, önünede yazi "haddinden daha yakiskli olan adam"

Kızlar konu sahibini kaçırdınız Bu arada suçlu kocan facebook sadece bir internet sitesi. Pzvk hiç değil, kimseyi zorlamıyo

facede aldakmak akil isi degil gidip disarda yapmasi daha mantikli arkadasm uzme canini sen kocanla cok ilgilenmeye bak faceyi unuttur

Biz kadınlarda burda çok vakit geçiriyoruz.. Belki sadece kafa dağıtma stress atma amaçlı surf yapıyordur sadece
Burada bayanlarla edilen sohbet belli ya erkekler neler yapıyorlar bilinmez..Allah YARDIMCINIZ olsun neti kapatin diyeceğim yapan adam telefondan da yapar

Eskiden Facebook yoktu eşler gene birbirini aldatıyordu. Mesela ben aldatıldığımda Facebook yoktu. Önemli olan eşinizin güvenilir bir adam olup olmadığı. Facebook ya da internet alemi sadece adamlara kolaylık sağladı. Eskiden çapkınlık için dışarı gidiyorlardı şimdi her şey ellerinin altında.

Ama dediğim gibi eşiniz böyle gevşek biriyse suç Facebook'ta mı sadece ?

ben bir sene boyunca bıdı bıdı bıdı hiç durmadan söylendim, o şunu beğenmiş bu kim mesaj atmış kavgalar kavgalar, eşim sonunda pes etti artık hayatımızda ne face ne de herhangi bir sosyal ağ var. whatsapp bile kullanmıyor adam

ahhh face ahhhhhhh,beddualar etmek istiyorum face sana.nasıl yıkarsın yuvaları zalim face

bence eşinizin internet bağımlılığı var

Yavrusu kargaya şahin görünürmüş... Merak etmeyin 'HADDİNDEN FAZLA YAKIŞIKLI' kocanız büyük ihtimal oyun oynuyordur facebook'ta. Kadınlarla konuşuyorsa da bu facebook'un suçu değil. Bunu yapacak adam facebook olmadan da yapar.

evet yaa konu sahibi ne kadar cahil kaldı şimdi.facete sadece chat yapıldıgını sanıyor hatun.orası koca bir sosyal medya lütfen küçümsemeyelim.orası olmayaydı tayyibe hıncımı nasıl dışa vururdum ben

Adamın mayasında varsa facebook olmadan da aldatır. Kadınların böyle şeyleri suçlama eğilimini anlayamıyorum. Bıçakla adam da öldürülür, yemek de yapılır yazmıştı bir arkadaş bir konuda. Biri birini bıçaklayınca. Ah bu bıçaklar olmasa o adam katil olur muydu demek kadar saçma.
Bir de facebook suçlanmış, diğer kadınlar suçlanmış hiç eşinize bir cümle göremedim. Adam isterse kendini bekar gösterir gene o kadınların bir suçu olmayabilir. Facebook zaten bir önceki paragrafta beraat etmişti. Bence biraz eşinizi sorgulamanın vakti gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…