- Konu Sahibi eferolum09096666
-
ahahahah ben ona dikkat etmemişim ya hakkaten nasıl oluyor
haddini bil bu ne yakışıklılık falan
Hahahaha, zaten konu sahibi adami bile disariya çikarmiyor. Az daha adami fanusa koyup, önünede yazi "haddinden daha yakiskli olan adam"
Burada bayanlarla edilen sohbet belli ya erkekler neler yapıyorlar bilinmez..Allah YARDIMCINIZ olsun neti kapatin diyeceğim yapan adam telefondan da yaparBiz kadınlarda burda çok vakit geçiriyoruz.. Belki sadece kafa dağıtma stress atma amaçlı surf yapıyordur sadece
ben face den cok sikayetciyim esim saatlerce bssindan ayrilmiyor cok mrrak ediyorum kimlerle ne konusuyor tabiki ogrenemiyorum artik bazi kadinlarida anlayamiyorumevli dinlemiyorlar yuva yikmak icin ellerinden geleni yapiyorler neden cok merak ediyorum kendi kadinligimdan utaniyorum ve ayrica kadi gercek bir kadin oldugum icin gurur duyuyorum ne olur bitsin artik bu face yuva yikmak icin degil bunu anlasinlar ya lutfen bu sorunu kafamdan bir turlu atamiyorum yardim efin esim bana karsi soguk degil ama ben bu durumdan cok rahatsixim
ben face den cok sikayetciyim esim saatlerce bssindan ayrilmiyor cok mrrak ediyorum kimlerle ne konusuyor tabiki ogrenemiyorum artik bazi kadinlarida anlayamiyorumevli dinlemiyorlar yuva yikmak icin ellerinden geleni yapiyorler neden cok merak ediyorum kendi kadinligimdan utaniyorum ve ayrica kadi gercek bir kadin oldugum icin gurur duyuyorum ne olur bitsin artik bu face yuva yikmak icin degil bunu anlasinlar ya lutfen bu sorunu kafamdan bir turlu atamiyorum yardim efin esim bana karsi soguk degil ama ben bu durumdan cok rahatsixim
Yavrusu kargaya şahin görünürmüş... Merak etmeyin 'HADDİNDEN FAZLA YAKIŞIKLI' kocanız büyük ihtimal oyun oynuyordur facebook'ta. Kadınlarla konuşuyorsa da bu facebook'un suçu değil. Bunu yapacak adam facebook olmadan da yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?