- 16 Haziran 2017
- 417
- 906
- 18
- Konu Sahibi klavyemkavalyem
-
Rusların fıstık gibi hatunları bunların kocalarına bayılıyor, "Koca kapmaca" oynuyorlar ya güya. Türk kadının çoğu kocamı kapacaklar kafasında. Halbuki kocalarının aslında hiç de kendileriyle ilgilenmediğinin gözlerinin hep dışarıda olduğunun bir farkına varsalar.
Milleti ülkeleriyle genelleyip suçu daima kadın tarafına atıyorlar. Onların kocaları asla suçlu olamaz.
Benim kuzenimin takılı kaldığı mevzu bu değil, Rus kızlarından türk erkeklerine bayılanlar da var tiksinenler de var. İletişimde bulunan da var bulunmayan da..Kuzenimin en çok üzüldüğü kocasının bir kadına bakması.. Türk birine baksaydı da böyle olacaktı. Zaten suç dediğiniz gibi koca da, baktığı kadınların kızların ne suçu olabilir ki..
amannnnn bakarsa baksin ya. ne sacma. valla ben mi manyagim bilmiyorum ama insta kesfet de karsima cikan guzel hatunlari beye ben gosteriyorum. lohusayim bu arada..
Niye o..rus olsunlar ki ? Bakan erkeklere bişeyler söylenmeli bence.Nedir bu o..ruslardan çektiğimiz
İspatlasa ne değişecek boyanacak mı?
yüz göz olduktan sonra evli kalınca arsızlaşır
Takipte kalsın
Birşey ispatlamaya çalışmayın
Hah iste bir yerden soonra bakmayi gec adam yalan soyluyor ya ....kadin bir daha yıkılıyorKızları arattığı vakit işte değil evde izin günündeymiş. Ama kocası ,işteyken arkadaşım baktı diyor. Aslında bu bile ispatlıyor ama işte.. Kuzenim hala ağlıyor, ne desem bilemiyorum. Yanlış yönlendirmek de istemiyorum.
yok ya neden sanaldan kiskanayim ki? alti ustu fotograf... yorumu ilk ben yapiyorum masaallah sut gibi falan diye esim guler ne bileyim yorum yaptigini hic hatirlamiyorum ama gider tanidigi veya tanidigimiz birine farkli baktigini gorursem kiyameti koparirim...Hiç kıskanmıyor musunuz? :) Kadınları gösterince bir şey diyor mu ki?
Bir kere daha böyle bir olay olduğu için bu sefer kuzenim hiçbir şekilde inanmıyor. Yine bakılmıştı. Bir de iş yerinde olduğu saatte değil evde olduğu saatte aratılmış.
Kızları arattığı vakit işte değil evde izin günündeymiş. Ama kocası ,işteyken arkadaşım baktı diyor. Aslında bu bile ispatlıyor ama işte.. Kuzenim hala ağlıyor, ne desem bilemiyorum. Yanlış yönlendirmek de istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?