Nedir bu facebook illeti? Nasıl ispatlarız?

Benim kuzenimin takılı kaldığı mevzu bu değil, Rus kızlarından türk erkeklerine bayılanlar da var tiksinenler de var. İletişimde bulunan da var bulunmayan da..Kuzenimin en çok üzüldüğü kocasının bir kadına bakması.. Türk birine baksaydı da böyle olacaktı. Zaten suç dediğiniz gibi koca da, baktığı kadınların kızların ne suçu olabilir ki..

Yanlış anlamayın. Size yönelik yazmadım. Konunun akışında Ruslara hakaret eden bir kadının yazısı üzerine yazdım. Sizinle ilgili bir sorun yok yani.

amannnnn bakarsa baksin ya. ne sacma. valla ben mi manyagim bilmiyorum ama insta kesfet de karsima cikan guzel hatunlari beye ben gosteriyorum. lohusayim bu arada..

İspatlasa ne değişecek boyanacak mı?
yüz göz olduktan sonra evli kalınca arsızlaşır
Takipte kalsın

Birşey ispatlamaya çalışmayın

İspatlasa ne değişecek boyanacak mı?
yüz göz olduktan sonra evli kalınca arsızlaşır
Takipte kalsın

Birşey ispatlamaya çalışmayın

Kızları arattığı vakit işte değil evde izin günündeymiş. Ama kocası ,işteyken arkadaşım baktı diyor. Aslında bu bile ispatlıyor ama işte.. Kuzenim hala ağlıyor, ne desem bilemiyorum. Yanlış yönlendirmek de istemiyorum.

Cogunlugu bakiyor bunlarin
Gozleri pörtlesiceler....
Ve kadin bunu fark ettiginde....koca bir hayal kırıklığı....meger kocişi bildiği kociş değilmiş

Hah iste bir yerden soonra bakmayi gec adam yalan soyluyor ya ....kadin bir daha yıkılıyor

Yine bir BEN İSEMEDİM MİKİ İSEDİ VAKASİ
İnsan kalbinden ne geciriyorsa neye inaniyorsa kendince gercek olan odur.
Zaten cok yemin eden insana inanmam. Dogru lafin yemine ihtiyaci yoktur.

Bu kacinci konu bir seyler aratipta yakalanan bilmiyorum. En komigi ne biliyor musunuz? Cevaplar ayni. "Ben bakmadim, arkadasim bakti." Bakmasi sorun zaten. Ama bakacak kadar yurek yiyipte karsisina karisi gelince birden kucuk minik kedicik olmasi tam bir trajedi. Bakmasindan daha cok yalan soylemesi dusundursun kuzeninizi. Beni tamamen soguturdu kendisinden.

Valla hanımın dırdırını çekmemek için kurana da el basar yemin de eder takla da atar.
Bunu yapıcak zihniyetteki insan herşeyi yapar. Ben olsam inanmam. İşyerindeki çocuğa sorsun telefonunda bişeylere baktın mı diye. Çocuk baktıysa siz sıkıntıya girmeyin diye doğruyu söyler zaten.

Hiç kıskanmıyor musunuz? :) Kadınları gösterince bir şey diyor mu ki?
yok ya neden sanaldan kiskanayim ki? alti ustu fotograf... yorumu ilk ben yapiyorum masaallah sut gibi falan diye esim guler ne bileyim yorum yaptigini hic hatirlamiyorum ama gider tanidigi veya tanidigimiz birine farkli baktigini gorursem kiyameti koparirim...

Amaaan baktiysa da bakti cok mu onemli?
Sanki ruslar da siraya girmis onu bekliyor
Kadinlar olarak her seyi ne kadar da cok abartiyoruz?

Bir kere daha böyle bir olay olduğu için bu sefer kuzenim hiçbir şekilde inanmıyor. Yine bakılmıştı. Bir de iş yerinde olduğu saatte değil evde olduğu saatte aratılmış.

O zaman yeterince açık değil mi?
İstediği kadar yeminler etsin kurana el bassın. Kendine ve ailesine saygısı olmayan adamın kurana saygısı mı olur?
Olayı unuttursun pusuya yatsın. Bir gün bir şekilde faceden vs. mesajları kontrol etsin.
Yapan yine yapar bir daha yapar hep yapar.
Ne yazık ki erkekler kendilerini bişey zannediyorlar her şey onlara mübah.
Rus kızları da kollarını açmış onları bekliyor sanki.
Bir çok rus kız arkadaşım oldu. Hepsi kibarlıktan, bizim gibi bu durumlara alışkın olmadıklarından cevap verip ilgi duyuyor bunlara. Onlara da yalan söyleyip kandırıyorlar. Sadece gönül eğlendirmek, yatağa atmak için. Bir çoğu da buna inanıyor zaten. Onlara da bize de yazık. Bu erkeklerin şımarıklıklarından bıktım.

ya anlmıyorum şu erkekleri.. rus kızlarının da adı çıkmış, erkeklerin cebinde aklında gözünde.... ne bileyim çok ilginç .. konusahibi içinse söyleyebileceğim şey eşine inanmalı çünkü bi ispat yok elinde...

erkekler şu arkadaşım/kuzenim yapmış yalanını ne zaman bırakıcak? çocuk gibi yahu. inandırıcı değil ama bunun ispati yok. inanmayı seçecek.

aramalar gözükür ama zamanları gözükmez
yeni bir özellik gelmediyse

kuzeninize hava aldırın dışarıda kendine gelsin ve önüne baksın
ispatlasa ne değişecek fotoğraflara baktı diye boşanacak mı?

uzatmak iyi değildir konuyu

Neyi ispatlayacaksınız ki:) Bakmışsa bakmıştır, bir daha bakmam der ama bakar yine siler belki aramalarını, bilemezsiniz yani. Böyle birşeyden ağlanır mı hiç? Hngi erkek bakmıyor sanki? Bakarsa baksın, fiziken aldatmadığı sürece sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…