Bu konudaki safın saftiriğin dik alası olarak konusayım dedim biraz uzun olarak

Ki ben henüz nişanlıyım evli bile değilim.
3yıldır nişanlıyım kaynanamdan bir çöp görmediğim gibi bir gun olsun arayıp nasılsın demedi, demez de.
Ama ben salak naparım evine gittiğimde günlerce tezgahın ustunde beklemekten tezgaha yapışmış bardaklarını bulaşıklarını yıkarım o lazım oldukca yıkar cunku, çamaşır makinesi bozukken gece yarısına kadar elimde çamaşırını yıkarım, sırf merkezde oturuyorum diye hava atabilmek için tuttuğu berbat evini taşınırken ellerim parçalanana kadar ovalarım temizlerim, nişanlım yapma dediğinde olmaz ayıp diye onunla tartısırım, hediyeler alırım, moralim yerin dibinde de olsa bir gun olsun surat asmam, soktugu lafları anlamamazlıktan gelip yalnızken kendi kendimi yerim
Ama o napar her yerden her konudan bir fesat cıkarıp yeni tanıstıgı insanlara bile beni kötüler, bana karsı doldurur, bire bin katarak herkese anlatır. Para yok diye benim düğünümü yapmazken ertelerken kızına 3 milyara foto makinesi, kendine 5 milyara beyaz esya alır
Ha bunlar 3-4 ay öncesine kadar böyleydi tabi.
Anneler gününde de doğum gününde de aramadım, evime geldiğinde canım istediğinde güldüm istemediğinde somurttum.
1dokun bin ah işit gibi olmuş ama şunu demek istiyorum
Ben bu kadına artık bakmam da etmem de. Ha Allah korusun hastalanır bir sey olur o başka.
Ama eskisi gibi ay tasınıyorum yardıma gel, ay misafirim gelecek yardıma gel diyemez. Dese de ben gitmem.
Eğer ki hakediyorlarsa elimden geleni yaparım gocunmam, ama değeri bilinmiyorsa siz de yapmayın kimin ne dediğini umursamayın.
Eşinizle arayı bozmadan tabiki...