nedir bu haller ??

elfos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
521
679
103
Kızlar merhaba ; bıraz uzun olacak ama ,
kuzenımın eşi var suan da hamıle . aramızda 1 saatlık bı yol var. gıdemıyorum edemıyorum.
aıleden cok fazla kımse gıdemıyor. uzak mesafe çünkü.
Neyse aynı anda hamıle kaldık ben bos gebelık geçirdim. o suan 6. ayında sureklı yazısıyorduk edıyorduk ben bos gebelık gecırınce 1 hafta kadar yazamadım cunku evde yattım ve acıkcası ondan bekledım . sonrasında ben ona yazdım o da oyle geçmiş olsun dedi. aramadı sormadı.hamılelık psıkolojısı dıye cok ustelemedım.
Geçen bi yerde görustuk akraba ortamında. karnı kocman olms bende dedim cinsıyetını ogrendınız mı hayır dedi. sasırdım cunku 6 aylık bı bebegın coktan cınsıyetı bellı olmus olr.
aa doktoramı gıtmedın dedım bu konuda konusmak ıstmyrm dedı.
neyse bende ustune gitmedım.
geçen gün teyzemle (kaynanası) konustum cınsıyetını bana soyledı ama kımseye soylememı ıstmyr dedi.
bende saglıklı olsun hala da noldugu pek onemlı değil dedim kapattım. ama cok kırıldım.
kuzenmle konustum (eşiyle) nıye gelmıyorsun etmıyorsun dıye gayet guzelce konustuk doguma ınsallah benıde anla esım ısten gec gelıyor hafta sonu da yok dedim haklısıın canım saglık olsn dedı. eşin nasıl dedım cok ıyı bu aralar dedı. selam soyle dedim tamam dedı. agustosda dogumu var.
ben boyle bebek sepeti yapmak ıstyrdum sonucta yıgenım dogacak ama sırf boyle yaptıgı ıcn tum ıstegım gitti.
bu arada benım nısanım evde oldu. nısanımda hıc mutfakdan cıkmadı gelen cıkolata tepsısını de fırlatmıs atmıs dolaba . cok sınırlydı benım nısanımda . bı cekıl demıstı bana hatta. ben sasırdım abımle mı kavgalı acaba demstım hatta.
ona baklava göturmsutuk bız onun nişanda. ozellkle hazuılanıp cıkolata goturulmedı
benm düğünmde hıc kalkmadı oynamadı . esıyle dans ettı oturdu. kamera kayıtlarında bana bı bakısı var dusman gıbi. düğün cd mı ızleyınce orayı atlamak zorunda kalyrm insanlar laf etmesın dıye. kamera cok net cekmıs cnku .halamın kzyla konustum bence kıskandı senı dedi. ona nıkah yapıldı. takısı az takldı. abımın bekar evıne gelın gıttı esyası alınmadı. cıkolata goturulmedi. acaba ondan mı bılmyrm ama bu yaptıgı cok gereksız gelyr bana . ve boyle yapınca ozel hedıye hazırlamasam mı ceyrek mı taksam dıyorum sadece. esım ceyrek takcaktı bende hedıye hazırlıcaktım etcektım sadece ceyrek mı taksam ?? yoksa tum bu tavırlarına hamılelıkten dıyıpde her ıkısını de mı yapsam ??

Kıskançmıdır nedir deli oluyorum böyle insanlara. Bence yapıcaksan kuzeninin hatrına yap yoksa hiç üstüne düşme. Hak etmiyo bence.

Ozel biseye gerek yok,tak ceyregi bitsin gitsin

Gebelikten baklavalara ne ara geçildi anlayamadım. Çok üstüne düşmeyin. Bence siz ilk başta biraz üstelediniz. Sonra iletişim kesilince üzülmüşsünüz. Ama o her zaman size mesafeliymiş.
hayır mesafemız yoktu nıkahında her seyınde hep sende gel sende otur derdı ben evlendım bısey oldu anlayamadım .

Valla ne pışpışlıcan ya ooo bizde hamilelik geçirdik ne bu insanlardaki tavırlar hayret birşey
Üstünüze düşen ne ise onu yapın herkese bence ederi kadar.....
anlayamadım zaten. cok ıyıydık bı anda boyle yapması cok tuhaf

Kıskançmıdır nedir deli oluyorum böyle insanlara. Bence yapıcaksan kuzeninin hatrına yap yoksa hiç üstüne düşme. Hak etmiyo bence.
bende haketmedıgını dusunuyorum bı yandan da ıcım bı hos oluyor . hanı boyle olması gerekmez

Karşınızdaki kıymet bilmiyor olabilir ama siz kuzeninize yiğeninize yapmak için heveslenmişsiniz düşüncenizi değiştirmeyin. Varsın kıymet bilmesin kuzeninizden doğacak bebekten kıymetli mi onun tavrı.

Bosverin. onun hakkinda kotude dusunmeyin ama arada mesafe olmasi iyidir boyle insanlarla. Ne kotu olun ne iyi. Kendi haline birakin. Boyle insanlarla samimi olunmaz.

Ortada sizin zannettiğiniz gibi bir samimiyet yok bana göre. Siz hamileyken konuşacak daha çok ortak nokta bulmuş konuşmuş, bu durum sona erince onun yoldaşlığı da sona ermiş. Gerçekten samimi olsanız, zor gününüzde de destek olurdu. O yüzden altınınızı takın geçin bence. Düşman kesilmeyin ama dost gibi davranmanın da alemi yok. Zaten belli ki içinizde sizi kıskandığına dair güçlü bir his var, bunun yanında kendisine bayılıyormuş gibi bir intiba da bırakmıyorsunuz, o zaman ne gereği var hediyelerin filan?

çeyrek tak gitsin ne kurcalayıp da dert yaratıyosun kendine.

Ay evet evet kesin cikolatayi kiskanmistir. Sonucta cikolata bu. Hergun yenilemiyor. Yani hamilelikten zart diye bu konuya gectiniz. Ne diyelim ki? Aslinda kizin tavri bastan belliymis. Sen anlamamissin.

Hepsinin kendi açısından bir açıklaması olabilir elfos .Gerçekten hamileliğini çok acayip yaşayan insanlar olabiliyor, herkesin karakteri, içinde taşıyıp da dışına dökmedikleri, dayanma gücü vb. farklı çünkü. Ama hamilelik, aynı zamanda insanları kırıp dökebileceğin, sorumsuzca davranabileceğin bir özgürlük hali de değil :)

Belki yaptığının farkında, belki değil içini bilemezsin.
Ama senin yerinde olsam ben de kırılırdım "Bu uzaklaşma niçin?" derdim, çünkü belli bir samimiyetiniz var gibi.
Ben hamileyim ve bunun tersine benzer bir durumu geçtiğimiz aylarda ben yaşadım eşimin kuzenleri ile.Ancak hislerimde yanılmadığımı da gördüm, kendisini belli etti 2-3 olayda bu güne kadar ve "Herkes ederi kadar" dedim geçtim.

Sizin yerinizde olsam, kendimi haklı buluyorsam, kırgınlığımı görmezden gelip, kendime haksızlık etmezdim ve hediye için çok uğraşmazdım, ancak ters davranıp güzel anlarını da mahvetmezdim kuzeni ile eşinin, güler yüzümle giderdim ziyaretine.

cok sınırlydı benım nısanımda . bı cekıl demıstı bana hatta. ben sasırdım abımle mı kavgalı acaba demstım hatta.

Bu alıntıladığım kısımdaki durumu, eşim ile ne kadar tartışmalı bile olsak, sevdiğim kuzenine yansıtmazdım, hele ki en mutlu - stresli günlerinden birinde...
Salt bu hareketiyle hoş bir izlenim uyandırmadı bu kız bende, naçizane düşüncelerim.

Maalesef çevrelerinde bebek sahibi olamayan veya düşük vs. yaşamış kadınlar olan bazı hamileler bir triplere gidiyor. Dünyada tek hamile kalan kendisiymiş gibi cinsiyetini bile öğrense nazar değecek gibi bir şekiller falan.

Bana kalırsa hediyesini verin gelin daha da uğraşmayın.

Konunun başı ayrı
Sonu ayrı

Öncelikle geçmiş olsun
O da sizin gibi örnekler duydukça morali bozuluyordur, sağ salim doğum yapacak mıyım endişesi vardır
Size özel bi tavır olduğunu sanmıyorum
Ama cinsiyet erkek olsa ne olur kız olsa ne olur, onu saklamak komik olmuş

Sonra birden yıllar öncesi onun nişanı benim nişanım, onun nikahı benim düğünüme geçilmiş
Ben bunu son olumsuzluktan dolayı kıyasa girdiğinizi düşünüyorum
Zaten en baş beni sevmmemiştir, hem benim çikolatam vardı onun yoktu
Kesin ondan beni çekemiyo, zaten nikah kıyıldı bekar evine gitti
Benim allı şallı düğününm bir de sıfır eşyalarım oldu gibisinden kendi kendinize övünüyosunuz bence

Hayat bu
Yarın ne olur bilinmez
Bence insanların kalbine bakın, ona göre davranın. Sizinde kalbinizin güzelliği eşyadan düğünden daha mühim olmalı

Sonra bir U dönüşü daha yaparak günümüze ve soruya dönersek
Çeyrek kafi.

Eş zamanlı hamilelik yaşayıp biri bir talihsizlik yaşayınca oluyor maalesef böyle şeyler.

Siz onu hamile görüp üzülmeyin diye de böyle yapıyırdur. Bebek hakkında konuşmanın sizi üzeceğini düşünüyor olabilir.

Geçen aynı dönem hamile olduğumuz ama bebeğini erken kaybeden arkadaşımı aradım aylar sonra bebek hakkında soru sordu sonra içi buruldu telefonu kapattı. Bu çok kişiye göre değişken bir durum.

Bence yapın hediyenizi. Siz iyi niyetinizi gösterin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…