ay bıde o mu var :) cekemeyecegmBırak yapsın hamilelik piskolojisi diyelim
Gerçi doğduktan sonrada lohusa piskolojisi var sırada hazırlıklı ol
cıkolata olayını sonradan duydum. buna takılması bana da sacma gelkd ama gıdıp kaynanasına benım nısanımdan snra bana kartonda baklava geldı x e çikolata demıs. aklıma kıskanclıktan byle bıseymyaptıgı gelıyor baska bi sorunumz yoktu gayet ıyıydık cnkuAy evet evet kesin cikolatayi kiskanmistir. Sonucta cikolata bu. Hergun yenilemiyor. Yani hamilelikten zart diye bu konuya gectiniz. Ne diyelim ki? Aslinda kizin tavri bastan belliymis. Sen anlamamissin.
kendısıne bayılsaydım cok sevdgm kuzenımın esi dıye bı baslık adı altında toplanırdık. İnsan ılıskılerımde baylmak dıye bı ıbare yok zaten . kımseyi bayılacak kadar cok sevemezsın. ama sevmuıyorum da dıyemem. bi cok sey paylastık en azndan o benımle paylastı şimdi noldu anlayamadım. dogacak olan yıgenım ve kuzenm ıcın de olsahangı hedıyeyi yapayım dıye soruyorum ben bu soruyu yoksa kuzenımın esıne duydugum sevgi yada sevgısızlık degıl meseleOrtada sizin zannettiğiniz gibi bir samimiyet yok bana göre. Siz hamileyken konuşacak daha çok ortak nokta bulmuş konuşmuş, bu durum sona erince onun yoldaşlığı da sona ermiş. Gerçekten samimi olsanız, zor gününüzde de destek olurdu. O yüzden altınınızı takın geçin bence. Düşman kesilmeyin ama dost gibi davranmanın da alemi yok. Zaten belli ki içinizde sizi kıskandığına dair güçlü bir his var, bunun yanında kendisine bayılıyormuş gibi bir intiba da bırakmıyorsunuz, o zaman ne gereği var hediyelerin filan?
allah kucagına almayı nasıp etsın oncelıkle anlam verermedım . dedemlere de soylememıs . sorduklarında da gelip ceyrek takana soylıcem ancak o gun anlarsınız demiş. herkes cok ukalalık yaptı dıyor. aslnda boyle ınsan degldı ama anlayamadım.Cinsiyeti neden saklıyor?
Yani ona da nazar değip değişecek hali yok herhalde
Doktor bana kız dedi söylemediğim insan kalmadı.
Şimdi de karnın sivri erkek bu diyorlar kadın haklı belkide değişiyor
allah kucagına almayı nasıp etsın oncelıkle anlam verermedım . dedemlere de soylememıs . sorduklarında da gelip ceyrek takana soylıcem ancak o gun anlarsınız demiş. herkes cok ukalalık yaptı dıyor. aslnda boyle ınsan degldı ama anlayamadım.
fazlasıyla abartıldı hemde. gerek yok kı yarın bır gun ben de hamıle kalsam dırek cınsıyet soylerım . ne var bunda. bebek mı kacıyor anlayamadım . aıleye komple tavırlı bana ayrı bı taktı kafayı .Amin canım sağol.
Eşimin ailesinde kız kıtlığı var keşke bende tam altın isteseydim
Abartılmış bir durum. Neticede 2 seçenek var.
Havan kime güzelim deseydiniz
öyle yapıcam o zaman yoksa ıcım rahat etmıcek en azndan kuzenım ıcınbsver cnm ben hep su seklde dusunrm ben karsmdakıne elmden gelenı ypymda kendı ılr sonucunu benm ıcım rahat etsınde gerısını allah bılsın...
bu saatten sonra oyle yapıcam . kinci de değilimdir ama o ne kadar adım atarsa bu saatten snra o kadar atıcam bende.bu doğum psikolojisi falan değil baksanıza önceden de kıskanıyormuş, ben olsam kadınla muhattap olmam çok fazla konuşmamda, ama bebek sonuçta yeğenin ona bişey yapmak istiyorrsan yap bence.
Kızlar merhaba ; bıraz uzun olacak ama ,
kuzenımın eşi var suan da hamıle . aramızda 1 saatlık bı yol var. gıdemıyorum edemıyorum.
aıleden cok fazla kımse gıdemıyor. uzak mesafe çünkü.
Neyse aynı anda hamıle kaldık ben bos gebelık geçirdim. o suan 6. ayında sureklı yazısıyorduk edıyorduk ben bos gebelık gecırınce 1 hafta kadar yazamadım cunku evde yattım ve acıkcası ondan bekledım . sonrasında ben ona yazdım o da oyle geçmiş olsun dedi. aramadı sormadı.hamılelık psıkolojısı dıye cok ustelemedım.
Geçen bi yerde görustuk akraba ortamında. karnı kocman olms bende dedim cinsıyetını ogrendınız mı hayır dedi. sasırdım cunku 6 aylık bı bebegın coktan cınsıyetı bellı olmus olr.
aa doktoramı gıtmedın dedım bu konuda konusmak ıstmyrm dedı.
neyse bende ustune gitmedım.
geçen gün teyzemle (kaynanası) konustum cınsıyetını bana soyledı ama kımseye soylememı ıstmyr dedi.
bende saglıklı olsun hala da noldugu pek onemlı değil dedim kapattım. ama cok kırıldım.
kuzenmle konustum (eşiyle) nıye gelmıyorsun etmıyorsun dıye gayet guzelce konustuk doguma ınsallah benıde anla esım ısten gec gelıyor hafta sonu da yok dedim haklısıın canım saglık olsn dedı. eşin nasıl dedım cok ıyı bu aralar dedı. selam soyle dedim tamam dedı. agustosda dogumu var.
ben boyle bebek sepeti yapmak ıstyrdum sonucta yıgenım dogacak ama sırf boyle yaptıgı ıcn tum ıstegım gitti.
bu arada benım nısanım evde oldu. nısanımda hıc mutfakdan cıkmadı gelen cıkolata tepsısını de fırlatmıs atmıs dolaba . cok sınırlydı benım nısanımda . bı cekıl demıstı bana hatta. ben sasırdım abımle mı kavgalı acaba demstım hatta.
ona baklava göturmsutuk bız onun nişanda. ozellkle hazuılanıp cıkolata goturulmedı
benm düğünmde hıc kalkmadı oynamadı . esıyle dans ettı oturdu. kamera kayıtlarında bana bı bakısı var dusman gıbi. düğün cd mı ızleyınce orayı atlamak zorunda kalyrm insanlar laf etmesın dıye. kamera cok net cekmıs cnku .halamın kzyla konustum bence kıskandı senı dedi. ona nıkah yapıldı. takısı az takldı. abımın bekar evıne gelın gıttı esyası alınmadı. cıkolata goturulmedi. acaba ondan mı bılmyrm ama bu yaptıgı cok gereksız gelyr bana . ve boyle yapınca ozel hedıye hazırlamasam mı ceyrek mı taksam dıyorum sadece. esım ceyrek takcaktı bende hedıye hazırlıcaktım etcektım sadece ceyrek mı taksam ?? yoksa tum bu tavırlarına hamılelıkten dıyıpde her ıkısını de mı yapsam ??
dogru soyluyorsun. dusunup o karara varıyorum aslnda. içimde kalmasın enazndan altın takayım ben hamıle kalsam o hıc dusunmz altın getırır sadece emınım. mtlu olsun ıstedım ama ıste. deger bılmeyınce yapasım kactı.canım o önce evlendi ve dediğin gibi bir şey görmediyse seninki daha güzel oldu ise kıskanmış olabilir..
bunun üstüne de hamile kalınca üstünlük kurmaya çalışmış olabilir.
sen ince ve güzel düşünüyorsun ama belli ki ablada bi fesatlık var inceden.
altınını tak bi de kıyafet al geçsin gitsin. ince hazırlıklara gerek yok belli ki..
hak etmeyene fazla değer vermiceksin..
Kızlar merhaba ; bıraz uzun olacak ama ,
kuzenımın eşi var suan da hamıle . aramızda 1 saatlık bı yol var. gıdemıyorum edemıyorum.
aıleden cok fazla kımse gıdemıyor. uzak mesafe çünkü.
Neyse aynı anda hamıle kaldık ben bos gebelık geçirdim. o suan 6. ayında sureklı yazısıyorduk edıyorduk ben bos gebelık gecırınce 1 hafta kadar yazamadım cunku evde yattım ve acıkcası ondan bekledım . sonrasında ben ona yazdım o da oyle geçmiş olsun dedi. aramadı sormadı.hamılelık psıkolojısı dıye cok ustelemedım.
Geçen bi yerde görustuk akraba ortamında. karnı kocman olms bende dedim cinsıyetını ogrendınız mı hayır dedi. sasırdım cunku 6 aylık bı bebegın coktan cınsıyetı bellı olmus olr.
aa doktoramı gıtmedın dedım bu konuda konusmak ıstmyrm dedı.
neyse bende ustune gitmedım.
geçen gün teyzemle (kaynanası) konustum cınsıyetını bana soyledı ama kımseye soylememı ıstmyr dedi.
bende saglıklı olsun hala da noldugu pek onemlı değil dedim kapattım. ama cok kırıldım.
kuzenmle konustum (eşiyle) nıye gelmıyorsun etmıyorsun dıye gayet guzelce konustuk doguma ınsallah benıde anla esım ısten gec gelıyor hafta sonu da yok dedim haklısıın canım saglık olsn dedı. eşin nasıl dedım cok ıyı bu aralar dedı. selam soyle dedim tamam dedı. agustosda dogumu var.
ben boyle bebek sepeti yapmak ıstyrdum sonucta yıgenım dogacak ama sırf boyle yaptıgı ıcn tum ıstegım gitti.
bu arada benım nısanım evde oldu. nısanımda hıc mutfakdan cıkmadı gelen cıkolata tepsısını de fırlatmıs atmıs dolaba . cok sınırlydı benım nısanımda . bı cekıl demıstı bana hatta. ben sasırdım abımle mı kavgalı acaba demstım hatta.
ona baklava göturmsutuk bız onun nişanda. ozellkle hazuılanıp cıkolata goturulmedı
benm düğünmde hıc kalkmadı oynamadı . esıyle dans ettı oturdu. kamera kayıtlarında bana bı bakısı var dusman gıbi. düğün cd mı ızleyınce orayı atlamak zorunda kalyrm insanlar laf etmesın dıye. kamera cok net cekmıs cnku .halamın kzyla konustum bence kıskandı senı dedi. ona nıkah yapıldı. takısı az takldı. abımın bekar evıne gelın gıttı esyası alınmadı. cıkolata goturulmedi. acaba ondan mı bılmyrm ama bu yaptıgı cok gereksız gelyr bana . ve boyle yapınca ozel hedıye hazırlamasam mı ceyrek mı taksam dıyorum sadece. esım ceyrek takcaktı bende hedıye hazırlıcaktım etcektım sadece ceyrek mı taksam ?? yoksa tum bu tavırlarına hamılelıkten dıyıpde her ıkısını de mı yapsam ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?