nedir bu haller ??

Ay evet evet kesin cikolatayi kiskanmistir. Sonucta cikolata bu. Hergun yenilemiyor. Yani hamilelikten zart diye bu konuya gectiniz. Ne diyelim ki? Aslinda kizin tavri bastan belliymis. Sen anlamamissin.
cıkolata olayını sonradan duydum. buna takılması bana da sacma gelkd ama gıdıp kaynanasına benım nısanımdan snra bana kartonda baklava geldı x e çikolata demıs. aklıma kıskanclıktan byle bıseymyaptıgı gelıyor baska bi sorunumz yoktu gayet ıyıydık cnku

kendısıne bayılsaydım cok sevdgm kuzenımın esi dıye bı baslık adı altında toplanırdık. İnsan ılıskılerımde baylmak dıye bı ıbare yok zaten . kımseyi bayılacak kadar cok sevemezsın. ama sevmuıyorum da dıyemem. bi cok sey paylastık en azndan o benımle paylastı şimdi noldu anlayamadım. dogacak olan yıgenım ve kuzenm ıcın de olsahangı hedıyeyi yapayım dıye soruyorum ben bu soruyu yoksa kuzenımın esıne duydugum sevgi yada sevgısızlık degıl mesele

Saçmalamanın adı "hamilelik psikolojisi" olmasın lütfen, herşeyi de mal etmeyelim gebeliğe..
Bu, karakter meselesi, belli ki var bir kıskançlığı veya sizden hoşlanmıyor bilemeyiz..

Cinsiyeti neden saklıyor?
Yani ona da nazar değip değişecek hali yok herhalde
Doktor bana kız dedi söylemediğim insan kalmadı.
Şimdi de karnın sivri erkek bu diyorlar kadın haklı belkide değişiyor

Cinsiyeti neden saklıyor?
Yani ona da nazar değip değişecek hali yok herhalde
Doktor bana kız dedi söylemediğim insan kalmadı.
Şimdi de karnın sivri erkek bu diyorlar kadın haklı belkide değişiyor
allah kucagına almayı nasıp etsın oncelıkle anlam verermedım . dedemlere de soylememıs . sorduklarında da gelip ceyrek takana soylıcem ancak o gun anlarsınız demiş. herkes cok ukalalık yaptı dıyor. aslnda boyle ınsan degldı ama anlayamadım.

Amin canım sağol.
Eşimin ailesinde kız kıtlığı var keşke bende tam altın isteseydim
Abartılmış bir durum. Neticede 2 seçenek var.
Havan kime güzelim deseydiniz

Amin canım sağol.
Eşimin ailesinde kız kıtlığı var keşke bende tam altın isteseydim
Abartılmış bir durum. Neticede 2 seçenek var.
Havan kime güzelim deseydiniz
fazlasıyla abartıldı hemde. gerek yok kı yarın bır gun ben de hamıle kalsam dırek cınsıyet soylerım . ne var bunda. bebek mı kacıyor anlayamadım . aıleye komple tavırlı bana ayrı bı taktı kafayı .

bsver cnm ben hep su seklde dusunrm ben karsmdakıne elmden gelenı ypymda kendı ılr sonucunu benm ıcım rahat etsınde gerısını allah bılsın...

bu doğum psikolojisi falan değil baksanıza önceden de kıskanıyormuş, ben olsam kadınla muhattap olmam çok fazla konuşmamda, ama bebek sonuçta yeğenin ona bişey yapmak istiyorrsan yap bence.

Konuyla ilgisi yok ama konu başlığını görünce "nedir bu haller hadi açıl yeter ne kaçak ne göçek" şarkısını söylemeye başlıyorum sizde de oluyomu

bu doğum psikolojisi falan değil baksanıza önceden de kıskanıyormuş, ben olsam kadınla muhattap olmam çok fazla konuşmamda, ama bebek sonuçta yeğenin ona bişey yapmak istiyorrsan yap bence.
bu saatten sonra oyle yapıcam . kinci de değilimdir ama o ne kadar adım atarsa bu saatten snra o kadar atıcam bende.

canım o önce evlendi ve dediğin gibi bir şey görmediyse seninki daha güzel oldu ise kıskanmış olabilir..
bunun üstüne de hamile kalınca üstünlük kurmaya çalışmış olabilir.
sen ince ve güzel düşünüyorsun ama belli ki ablada bi fesatlık var inceden.
altınını tak bi de kıyafet al geçsin gitsin. ince hazırlıklara gerek yok belli ki..
hak etmeyene fazla değer vermiceksin..

dogru soyluyorsun. dusunup o karara varıyorum aslnda. içimde kalmasın enazndan altın takayım ben hamıle kalsam o hıc dusunmz altın getırır sadece emınım. mtlu olsun ıstedım ama ıste. deger bılmeyınce yapasım kactı.

bence haketmiyor baksanıza kıskançlık hat safada,eğer içinde kötülük varsa ne yapsanız yaranamazsınız ..

Sizi cok kiskaniyor besbelli yani ama siz iyi niyetli davranmissiniz hep böyle de olun boşverin kendi başını yesin çeyrek takarsiniz yanınada zaten bi bebek takımı alinir yeterde artar bile öyle sinsi insana artık evlenmiş sin çocuğun olacak daha nedir bu kıskançlık insanlardaki anlamiyorum

Konu nasıl başladı nasıl gelişti anlamadım açıkçası,beni kıskandı ya bağlandı neyse...

Bu olanları hamileliğe bağlaman için daha önce aranızın iyi olması gerekirdi ama öyle değilmiş nişanda düğünde tavrı ortadaymış demek ki senden çok hazetmiyo altınını takar çıkar gelirsin evine

Canım anladığım kadarıyla merhametli bir o kadarda iyi niyetli bir insansın sana karşı soğuk davrandığını incindiğini belirtmişsin, hassas bir dönemde olduğu kesin velevki ciddi ciddi seni kıskanıyor dahi olsa sen içinden geleni yap ve iyi niyetinden şaşma kimse kimsenin hediyesine muhtaç değil ancak sen iyi ol iyi ol ki balık bilmezse Allah bilir sonuçta akrabasınız kötü olmayın yüz yüze bakıyorsunuz. Herkes kötü olabilir ama İYİ olmak ERDEM dir....

Abinin değil kuzeninin eşi değil mi ? Bu durumda doğacak bebek yeğenin bile olmuyor aslında.Anneye ne kadar yakınsan bebeğe de o kadar yakın olabiliyorsun.
Durumun sadece hamilelikle alakası olmadığı belli.Önceden çikolata ve düğün tripleri yaşanmış.Bence fazla çabalama çünkü iş olacağına varıyor.Benim de kuzenimle benzer bir durum oldu.Tecrübeyle sabittir,maalesef kuzeninle eskisi gibi olamayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…