- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Hayir neden bende normal insanlar gibi degilim diyim aglayan biri.. Cok istiyorum ama olamiyorum diyoTembeldir bence
halsizlik falan mı var ?
Kim ki bu peki?Hayir neden bende normal insanlar gibi degilim diyim aglayan biri.. Cok istiyorum ama olamiyorum diyo
beceriksizdir benim gibi.
bi yemek yapıyorum mutfaktan tornado geçmiş gibi oluyor.
evim 3+1
1.5 sene oldu hala 4 odanın aynı anda temiz, düzenli olduğu bir gün olmadı.
elim çok ağır yemek yapmam 2 saat sürüyor neredeyse.
falan filan.
eşim bile diyor senin elin yavaş diye, temizlik yaparken ben 1 odayı toplayana kadar o bütün evi süpürüp, mopla silip, dağınıklığı toplayabiliyor. ben salata ile boğuşurken o 2 çeşit yemek hazırlıyor.
kısacası pratik değil bu bahsettiğin kişi, hastalıkla ilgisi yok.
Ablam olur kendisi.. Disarda ne kadar hareketli olsada evde ayni.. Hayati güzel ce güzel bi evliligi var.. Ben cok üzülüyorum halineKim ki bu peki?
Hayatı çok monoton geçiyorsa, hayattan zevk almaması normal.
mesela hareketli bi hayatı olsa eve geldiğinde de durmaz sürekli aktif olur.
cocukluktan beri böyleymiş o zamandan beri mi takıntılar bi de kendinizden mi bahsediyosunuz.Yok ama takintilari var
Hmmm anliyorum.. Bende dedim hasta degilsin gamsizsin. Deyincede hemen agliyo.. Ben istemezmiyim yapamiyorum diyo..
cocukluktan beri böyleymiş o zamandan beri mi takıntılar bi de kendinizden mi bahsediyosunuz.
psikolojik de olabilir bazı kronik rahatsızlıklarda benzer sonuçlar doğurabiliyor aslındaYok ablam
Psikiyatra gitmek pek fayda etmedi malesefpsikolojik de olabilir bazı kronik rahatsızlıklarda benzer sonuçlar doğurabiliyor aslında
psikolojik olmayan bazı hastalıklarda psikolojik hastalıklara benzer belirtiler verebiliyorlar başka şikayetleri yok mu hiç bağırsak problemleri vsPsikiyatra gitmek pek fayda etmedi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?