- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Depresyon disinda yazdiklariniziDepresyon olabilir
hipotiroidi olabilir
Bunun gibi bircok sebep var
beceriksiz olabilir
retarde olabilir...
....
psikolojik olmayan bazı hastalıklarda psikolojik hastalıklara benzer belirtiler verebiliyorlar başka şikayetleri yok mu hiç bağırsak problemleri vs
Retarde degildir cunku ablaniz evli ve cocuklu imis. Hipotiroidide enerjisizlik uyusukluk olabilir. Hipotiroidi ise tedavisi vardir. Dahiliye uzmani ile gorussun.Depresyon disinda yazdiklarinizi
Tedavisi varmi peki
Retarde degildir cunku ablaniz evli ve cocuklu imis. Hipotiroidide enerjisizlik uyusukluk olabilir. Hipotiroidi ise tedavisi vardir. Dahiliye uzmani ile gorussun.
Disarida civil civil demissiniz aslinda belki de ev islerinde pratik degildir. Bence bilen biri tek tek anlatsin mesela mutfak nasil toplanir
makine bosaltilir
bulasiklar siyrilir sudan gecirilir
makineye doldurulur
tezgah masa silinir
supurulur
gibi
bu sirada yapmiyorsa karisik gidiyorsa toparlayamaz tabii ki
bir de her isi yaparken saat tutsun. Birde hareketli muzik koysun..
zayıf mı kilolu mu?Yok olsa bilirdim. Bedenen saglikli
zayıf mı kilolu mu?
en iyisi iyi bi doktor bulup check-up yaptırmak galiba kilosu normalse hipotroid olmayabilir tiroid ile ilgili başka problemleride olabilir gerçiKilosu boyuna göre tam iyi ideal kiloda ve boyda yani
Hayir neden bende normal insanlar gibi degilim diyim aglayan biri.. Cok istiyorum ama olamiyorum diyo
ablası, çocukken de böyleymiş çocuğu olmuş hala aynıkim bu kişi merak ettim.hastalık değil ,yapısı böyle .çocuk ufaksa o tempoya alışamamıştır.zamnla alışacaktır.benim bilidğim böyle insanlar var ve nedense hiç bunları dert ettiklerini de görmedim hiç.
Belki gerçekten de yapamıyordur..Temizlik konusunda ben de böyleyim evi temizlicem derken daha da dağıtıyorum.Tuvaletten 20 dakikada cikan.. Ev isi yapamayan . 3 saatte anca yemek hazirliyan .. O mutfagi anca iki günde toplayabilen.. Bi yere gidince en az yarim saatte cikabilme.. Kasini bile alamayan.. Ve neden ben is yapamiyorum diye sikinti yapip sabaha kadar uyuyamayan. Ertesi gün uykusuzluktan cocuguna bakamayan.. Alis veris yapamayan eviyle ilgilenemiyen.. Misafir alamayan biri .. Ve bu halleri kücüklükten olan biri hastamidir yoksa karakterimi bu ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?