• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu hislerim...?

Durgunperi

+=
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
94
36
3
Önceki konumda hemşireliği ne çok istediğimden bahsetmiştim. Az önce öğrendim ki kazanmışım. Sevinip deli gibi olmam gerekirken şuan içmde bir hüzün var sanki. Yapabilir miyim, alışabilir miyim, mezun olduğumda nasıl bir durumda olurum. Bunlar dönüyor şuan kafamın taa içinde. Sanırım hayallerime geç kaldığımı düşünüyorum istemsizce mezun olduğum dönemde hemşire olanları, onlar mesleğini yaparken ben yeni başlayacağımı kıyaslıyorum. Sorunum tamamen manevi. Ne yapacağım ben şimdi? Yaşım 24

Ne varki Yaşında? Bende uniye 23 te basladım hala bitmedi su lanet olası okul ama gec kaldığımı düşünmüyorum acıkcası, 27 yaşındayım mezun olunca 28 olacagım ve tam genclıgımın en güzel çağında işe Başlamış olacagım. Sende öyle düsün ve hic bişey icin gec olmadığını bil

Hiçbir şey için geç değildir.Önemli olan yaşın değil kendini bu meslek için hazır hissedip hissetmemendir.Bırak onlardan geç atıl mesleğe.Sonunda senin de mezun olup o beyaz önlüğü giyeceğini hayal et.Ben de az önce çok istediğim psikoloji bölümünü kazanamadığımı öğrendim.Varsın bir sene daha hazırlanayım.Sen de hayallerine kavuşmuş olmanın sevincini duy.Bak senin yaşında üniversiteye başlayan birçok kişi var.Hatta mesleğinden memnun olmayıp 30 yaşında tekrar hazırlanan bile var.Bırakalım bu alışılmış kalıpları 18'de üniversiteye hazırlık,25'inde evlilik vb...Kim kendini neye ne zaman hazır hissediyorsa o zaman yapsın.Hiçbir şey için geç değildir hele hayaller için asla değildir...:KK68:Tebrik ederim bu arada :KK9:

Çok iyi geldi yorumlarınız. Bu içimdeki hissi şuan korku olarak algılıyorum cesarete ihtiyacım var ama vazgeçmeyeceğim :))

Yavaş yavaş böyle konular gelmeye başlıyor 24 yaş çok genç niye geç kalasın saçmalama lütfen tadını çıkar sevin tatilini yap mis gibi :KK49:

Geçen sene sınıfımda 27 yaşında biri vardı. Hiçbirimiz de yadırgamazdık kendisini. Önemli olan hayallerinizi gerçekleştirebilmeniz, yaşınız değil.

Önceki konumda hemşireliği ne çok istediğimden bahsetmiştim. Az önce öğrendim ki kazanmışım. Sevinip deli gibi olmam gerekirken şuan içmde bir hüzün var sanki. Yapabilir miyim, alışabilir miyim, mezun olduğumda nasıl bir durumda olurum. Bunlar dönüyor şuan kafamın taa içinde. Sanırım hayallerime geç kaldığımı düşünüyorum istemsizce mezun olduğum dönemde hemşire olanları, onlar mesleğini yaparken ben yeni başlayacağımı kıyaslıyorum. Sorunum tamamen manevi. Ne yapacağım ben şimdi? Yaşım 24

seni görende çok büyük sanır :)) 27-28 de mezun olucaksın, gayette güzel bence, hiçte geç kalmadın hayallerine,mesleğe başladığında senin yaşındaki hemşirelerle birkaç sene aranda sadece deneyim sorunu olur, o da aşılır zaten, bence boşa takıyorsun :))

Ben ne zaman hastaneye gitsem hep tatlı hemşirelerle karsilasirim hiç agresif denk gelmedi o yüzden hemşireleri çok severim.insan hasta olunca en çok onlara ihtiyaç duyuyor. Dr.bakiyor ilacını yazıyor ama hemşire ilgiliyse gerçekten iyi hissettiriyor.hayirli olsun.

24 yaş geç mi ki? Hayır, neden olsun. Geç başlayabilirsin.. İnsanların bile yaşı bir yerde eşitleniyor..
İlkokulda tam kendi yaşıtımızla arkadaşlık edip 2 yaş ufakları küçük görüyoruz. Sonra büyüyoruz 20'li yaşlarda arkadaş grubu 21-25 aralığı oluveriyor. :) Meslek de böyle bir yerden sonra 10 sene ile 14 sene tecrübe aynı kefeye giriyor.
Benim bir ablam içinde kalmış diye 43 yaşında okudu, benimle aynı sıralarda. :) Şimdi o da ben de çalışıyoruz..
Gittiğinde göreceksin senle yaşıt mutlaka birileri var. Geç başlayan, okulu uzatan, ara verip geri dönen.
Bence harika! Bir yandan part-time çalışıp açığını da kapatabilirsin. Keyfini çıkart.
Bak bugün onlarca üzgün kazanamayan var.. İstemediği bölümü açıkta kalmamak için kazanan var..
Allah onlara da en kısa zamanda istedikleri bölümü kazanmayı kısmet etsin.
Sana da başarılar. Yakın arkadaşım olsan bir silkeler, 2 de güzel tokat atardım kendine gel diye. :)
Keyiflen hadi...

Tebrikler öncelikle. Uzun süre bir amaç için çalıştıktan ve o amaca ulaştıktan sonra insan bir boşluğa düşüyor, bir bocalıyor, endişeleniyor. Hissettikleriniz çok normal ama geçici merak etmeyin. Hayatınızda olacak değişiklikler sizi korkutuyor olabilir ama aslında o kadar güzel olacak ki, yeni bir okul, yeni insanlar, yeni ortamlar, öğrenilecek yeni şeyler... Her şey size bir şeyler katacak, değişeceksiniz, gelişeceksiniz... Yaşınız da çok genç. Okuma yaşı, evlenme yaşı, çalışma yaşı denen şeyler geçmişe gömüldü. Şimdi 50 yaşından sonra hukuk okuyan insanlar görüyorum. O yüzden o kısmı hiç takmayın bile.

Bir de sınavı yeni kazanan insanları görünce nasıl özeniyorum bir bilseniz. O günlerin tadı, heyecanı bambaşka. Tadını çıkarın. şimdiden başarılar.

Back