Nedir bu insanların kendini farklı gösterme çabaları ya

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Ya ben cok geziyorum ya ben medeniyim arkadaşım var ortamım var vs vs nedir ya bunlar niye insanlar bu kadar abartıyor her şeyi farklı kelimeler kullanınca vaav ne kadar havalı demiyoruz baydı bu insanlar ya birde kendi egolarıno oksamak icin aman senin cevren yok aman evden cıkmıyorsun ki benimde var arkadasım bende geziyorum göze sokmuyorum sadece samimiyetsiz ortamlara girmeyince de yabani oluyorsunuz

yapacak bir şey yok
bazı ortamlar öyle:)
sen benim iş ortamımı görsen:
bu sabah kalktım kendime ice chocolate mocha prepare ettim
hiç kahvaltı yapasım yoktu bugün de lecture var derse aç gitmek olmaz,gerçi hazırlanmadım da ama artık spontane bir şeyler presente etcez napalım gibi gibi

Sende benim kafamdansin maalesef var öyle boş insanlar. Bir insan kendini geliştirmek için okumali öğrenmeli ama bazıları sırf ortamlarda hava yapmak için okuyor bir kaç değişik kavram öğreniyor kimsenin anlamadığını bildiği halde kullanıyor ve bundan zevk alıyor. Ya insanlar kendini anlatmak için uğraşırken bazılarınin anlasilmamak hoşuna gidiyor. samiyetsiz ortamlardır tamamen insanların birbirine gerçekleri değil karşısındakinin duymak istediği şeyi söylediği çünkü doğruyu söylerse dışlanmis olacak ona göre ki öylede oluyor. Aman öyle dost olmaz olsun birde birbirine aşkım diyen kız türü var arkalarından birbirlerini yiyorlar ama samimiyetten ölüyor görünüyorlar ben bunları boş insanlar olarak görüyorum benim çevremdede çok vardı hep kendimi tuhaf anormal hissederdim onların yanında psikolojim bozulmuştu onları hayatımdan çıkardım aslında onların anormal olduğunu gordum böyle daha mutluyum sende bunu yap huzura ereceksin emin ol

Akraba olunca cıkaramıyorum bende samimyetsiz sekilde gülümsüyorum sadece :):):)

Seninki daha kötüymüşşşş :):)

Akraba olunca cıkaramıyorum bende samimyetsiz sekilde gülümsüyorum sadece :):):)
bence öyle yapma.gülümseyince onlar yaptıklarının normal olduğunu düşünmeye devam ediyorlar ve aynı şeylere devam ediyorlar. Bi şekilde yaptığının yanlış olduğunu söyle.benim de çevremde bu tür insanlar çok var.kompkrkslerinden bu sekilde davranıyorlar.ben de bir süre gülüp geçtim ama baktım onlar kendilerini bişey sanmaya başlıyorlar uygun bir dille uyardim.gülümemelerime o kadar alışmışlar ki bu uyarımı hakaret olarak algıladilar.bende kendi hallerine bıraktım :) sonuçta kendilerine hayali bir dünya kurmuşlar ve birilerinden üstün olduklarını saniyolar ve öyle mutlular.uyarınca da tabi gerçekleri görmek zorunda kalıyorlar. bu da işlerine gelmiyor.sen de buna benzer bişeyler yap.en azından senden üstün olmadıklarını ve senin de enayi olmadığını farkeder ler bi an için de olsa

Dogru söylüyorsun valla oyle yapmadan olmayacak onlar gibi davranırsam egoları da sismez tesekkürler.

Arkadaşlar öncelikle insanların nasıl olduğunu yargılamayın derim. pek ayrıntıya girmeyeceğim. Önerim ; Eğer uygunsuz bir ortamsa o ortamda durmanız sizi onlardan farksız konuma koyar. Mesafeniz her daim kararlı olursa , etrafınızda olumsuzluklar ve bu tür davranışlar sergilenmez. Bu tamamen sizin ideolojinize bağlı." İnsanlar farklı olabilir ama siz nasıl bakarsanız öyle şekil alırlar . "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…