- 27 Eylül 2015
- 167
- 105
- 18
- 38
- Konu Sahibi catherineblake
koşun koşunn kibe abanın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahrolduk bak şimdi...sizle dalga geçmek cok hosuma gıdıyor hanı saldırıyorsunuz ya bayılıyıormkonularımın hepsi fake ti
![]()
Tek hücreli canlıların bile bir amacı ,yaşama dair bir desteği var. Sizin bu hayata verdiğiniz ne var? Bir tek hücreli bile olamıyorsanız bu ezikliğinizi de alın gidin burdan! Cidden eziksiniz!varyaa tam sosyal deney projesisiniz türünüzden başka yok![]()
Bakın siz de hiç bir eleştiriye gelememişsiniz, demek ki olabiliyormuşayyy yine doldum doldum geldim ben kızlar... duramadım ben isntagramı açtım yahuu engelliyorum ama gorunuyorlar yine keşfet bölümünden anlamıyorum neden neyse... çok doldum ben 56k takipçisi olan pembeli hanımlar bilmem nelerin egolarına taktım bu ara yorumlara cevap vermezler ufak bir eleştiriye gelemezler hani siz mükemmeldiniz neden eleştiri kabul etmiyorsunuz takipçilerle övünmeyi biliyorsunuz ben şuyum ben buyum ama eleştiriye gelemıyorlar nedense...
sizle dalga geçmek cok hosuma gıdıyor hanı saldırıyorsunuz ya bayılıyıormkonularımın hepsi fake ti
![]()
varyaa tam sosyal deney projesisiniz türünüzden başka yok![]()