nedir bu instagram fenomenlerinin ukalalığı

Çok güzel ortalıyorsunuz ama o golü atmayı kendime yakıştıramıyorum. :))
İlahi. :))
İyi geceler, mutlu huzurlu günler, kıymet bildiğiniz ve kıymetinizin bilindiği bir ömür dilerim. :)
ah guzelım neden bukadr kendını zorluyorsun etkıleyıcı konuscam dıye valla ben yoruldum burda tamm cnm ok kib by

Siz bu instagramda zevkli sunum yapan hatunları resmen kompleks edinmişsiniz kendinize.Size ne? İnstagramda cevap verme zorunluluğu mu var? Herkesin kendi kişisel sayfası işinize gelmiyosa hoşunuza gitmiyosa bakmayıverin... İsteyen istediğini ekler yükler,herkesin keyfinin kahyası mısınız?

Ay ne kadar kolay canı çeken veya özenen ve ne kadar çabuk mutsuz olan bir insanmışsınız hayret ettim yaaa.
Siz bence komple interneti kapatın. Şu yanda çıkan reklamları bile canınız çeker maazallah.
Gözümde meşhur Şevket tiplemesi gibi görünüyorsunuz, keşke benim olsa diye diye gezen.
Siz en iyisi o "pembeli" tüm hanımları tek tek blocklayın.
Yoksa maazallah görürsünüz falan hemencik bozulur o moraliniz.
Pek hassasınız.
Fakat şunu da lütfen göz ardı etmeyin. Orası bir fotoğraf paylaşım alanı. İnsanlar orada günlerini, arkadaşlarını kendilerini çektikleri fotoğrafı yada manzarayı da koyar, kimi kitap okur kitap koyar kimi sunum sever sunum koyar. Buna bu kadar dertlenmeniz konu üstüne konu açmanız cidden tuhaf, saçma ve kompleksli geliyor bana. Cidden sağlıklı değil bu kadar takıp dertlenmeniz yani.
Sorun yediğini içtiğini koyanda değil siz de. Blocklayın geçin yine gördünüzse amaan görgüsüz diyin basın engeli. Bu kadar hırslanmak hiç normal bir psikoloji değil.
Benim çok sinir olduğum paylaşım oluyor aman salak diyorum beş dakika sonra unutuyorum neyin hırsı bu.

Siz bu instagramda zevkli sunum yapan hatunları resmen kompleks edinmişsiniz kendinize.Size ne? İnstagramda cevap verme zorunluluğu mu var? Herkesin kendi kişisel sayfası işinize gelmiyosa hoşunuza gitmiyosa bakmayıverin... İsteyen istediğini ekler yükler,herkesin keyfinin kahyası mısınız?
bende istediğim gibi yorum yaparım sizde benı eleştiremezsınız

Bence de iyi değilsiniz. Sosyal medya özendiren hayat gibi bi konu daha açmış, ozendiginiz şeylerden bahsedip 85 m2 evden dertlenmissiniz. Maddi açıdan iyi durumda değilseniz internetten daha öncelikli ihtiyaçlarınızı yatırım yapın. Telefona internete verdiğiniz parayı muspet biseye harcayin. Bi de özenilen şeyler para pul süs ıvır zıvır.. Eminim TVde internette iyi işler yapan, hayır hasenat yapan, ilmini artırmış insan hikâyeleri de gormussunuzdur öyle şeyler hiç ozendirmiyor mu?

Ay ne kadar kolay canı çeken veya özenen ve ne kadar çabuk mutsuz olan bir insanmışsınız hayret ettim yaaa.
Siz bence komple interneti kapatın. Şu yanda çıkan reklamları bile canınız çeker maazallah.
Gözümde meşhur Şevket tiplemesi gibi görünüyorsunuz, keşke benim olsa diye diye gezen.
Siz en iyisi o "pembeli" tüm hanımları tek tek blocklayın.
Yoksa maazallah görürsünüz falan hemencik bozulur o moraliniz.
Pek hassasınız.
Fakat şunu da lütfen göz ardı etmeyin. Orası bir fotoğraf paylaşım alanı. İnsanlar orada günlerini, arkadaşlarını kendilerini çektikleri fotoğrafı yada manzarayı da koyar, kimi kitap okur kitap koyar kimi sunum sever sunum koyar. Buna bu kadar dertlenmeniz konu üstüne konu açmanız cidden tuhaf, saçma ve kompleksli geliyor bana. Cidden sağlıklı değil bu kadar takıp dertlenmeniz yani.
Sorun yediğini içtiğini koyanda değil siz de. Blocklayın geçin yine gördünüzse amaan görgüsüz diyin basın engeli. Bu kadar hırslanmak hiç normal bir psikoloji değil.
Benim çok sinir olduğum paylaşım oluyor aman salak diyorum beş dakika sonra unutuyorum neyin hırsı bu.
bloklayınca yıne gorunuyorlar yok mu bunun bır çaresııı

Bence de iyi değilsiniz. Sosyal medya özendiren hayat gibi bi konu daha açmış, ozendiginiz şeylerden bahsedip 85 m2 evden dertlenmissiniz. Maddi açıdan iyi durumda değilseniz internetten daha öncelikli ihtiyaçlarınızı yatırım yapın. Telefona internete verdiğiniz parayı muspet biseye harcayin. Bi de özenilen şeyler para pul süs ıvır zıvır.. Eminim TVde internette iyi işler yapan, hayır hasenat yapan, ilmini artırmış insan hikâyeleri de gormussunuzdur öyle şeyler hiç ozendirmiyor mu?
hayır cnm tv ızlemem ben alakam yoktur... iyi bir evı olmasını herkes ıster bunu kımse gozardı etmesın ben kımsenın esyalarına özenmıyorum... bnmde var

nerden vardınız bu kanıya canınız sıkılmış belli ve saracak birşey arıyorsunuz

e sen fenomen değilsın sen bıle kuçuk bı eleştırıyı kaldıramıyosun,
klavye basından mıllete saldırıyosunuz bol bol,
unlulerın ne zor işi oldugunu instagram sayesınde gördüm ben. bılır kışı gibi eleştiri kabul etmek zorundasın havaları,
hayır bunu diyen kım bı de? kk da kuçuk bı eleştiriyi kaldıramayan bırı

e sen fenomen değilsın sen bıle kuçuk bı eleştırıyı kaldıramıyosun,
klavye basından mıllete saldırıyosunuz bol bol,
unlulerın ne zor işi oldugunu instagram sayesınde gördm ben. bılır kışı gibi eleştiri kabul etmek zorundasın havaları,
hayır bunu doyen kım bı de? kk da kuçuk bı eleştiriyi kaldıramayan bırı
ufff çok salaksın ya

istediğin gibi sıkıldıkça millete saldırıyosun yanı instagramda
insanlar senin canının sıkıntısını çekmek zorunda mı fenomen diye?
böyle cıddıye alınmaz dertlenırsın iste

anlaşılan bi fenomenin fotoğrafına yorum yaptın ve seni hesaba almadı.. sen de kin tuttun buraya kusmak istedin..
internet ortamına hoş geldin, yenisin galiba;)

sizle dalga geçmek cok hosuma gıdıyor hanı saldırıyorsunuz ya bayılıyıorm :D konularımın hepsi fake ti :D

kendı kendıne eleştir ozman kendın konusup kendın işitirsn
Ben seni anlıyorummm...
Ama sen kendini fazla önemsemişsin ne bana ne instagramdaki kıskandığın hatunların ne yapacağına karışamazsın hayırdır yani?
Baskasında olanı kıskanıp hasetlenmezsen Allah sanada istediğini verir,hemde fazlasıyla.
Ama önce içindeki fesatlıktan kurtul.
Bunuda buraya yazıyorum dursun lazım olur;)

ayyy yine doldum doldum geldim ben kızlar... duramadım ben isntagramı açtım yahuu engelliyorum ama gorunuyorlar yine keşfet bölümünden anlamıyorum neden neyse... çok doldum ben 56k takipçisi olan pembeli hanımlar bilmem nelerin egolarına taktım bu ara yorumlara cevap vermezler ufak bir eleştiriye gelemezler hani siz mükemmeldiniz neden eleştiri kabul etmiyorsunuz takipçilerle övünmeyi biliyorsunuz ben şuyum ben buyum ama eleştiriye gelemıyorlar nedense...
Sanal yasamlari ve insanlari takmayin derim.

Back
X