nedir bu instagram fenomenlerinin ukalalığı

İnsan neyse karşısındakini öyle görür bence. Bende kullanıyorum instagram ve orda ki uzman ve anne olan bi çok kişi sayesinde kızımla ilişkilerim öyle düzeldi ki. Bazı kadınlardan düzen sekli öğreniyorum bazılarından tarif,bazılarından kitap tavsiyesi bazılarından yemek Sunumu. Bazılarından güzel hikayeler okuyorum hayat alışveriş için indirim Zaman'ı öğreniyorum. Daha bir kere bile sizin iki konunuz kadar enteresan algılamadım insanları. Biraz rahat olun herkesin hayatı kendine. Kimse kimseye açıklama yapmak zorunda da değil

Klavyeyi sakince yere bırak, hemen psikiyatr randevusu al. Kibledim 'canim' derdine dert eklenmesin burada. Tez zamanda şifa insallah

varyaa tam sosyal deney projesisiniz türünüzden başka yok :KK70:
Tek hücreli canlıların bile bir amacı ,yaşama dair bir desteği var. Sizin bu hayata verdiğiniz ne var? Bir tek hücreli bile olamıyorsanız bu ezikliğinizi de alın gidin burdan! Cidden eziksiniz!

ayyy yine doldum doldum geldim ben kızlar... duramadım ben isntagramı açtım yahuu engelliyorum ama gorunuyorlar yine keşfet bölümünden anlamıyorum neden neyse... çok doldum ben 56k takipçisi olan pembeli hanımlar bilmem nelerin egolarına taktım bu ara yorumlara cevap vermezler ufak bir eleştiriye gelemezler hani siz mükemmeldiniz neden eleştiri kabul etmiyorsunuz takipçilerle övünmeyi biliyorsunuz ben şuyum ben buyum ama eleştiriye gelemıyorlar nedense...
Bakın siz de hiç bir eleştiriye gelememişsiniz, demek ki olabiliyormuş

Back
X