Nedir bu kızların üniforma sevdası?

Yunus olup kız düşkünü de çok. Misal veriyorum şehrimde parktaki yunuslar tanışmak için geliyorlar. Kuzenime de keza hep tanışma teklifi ediyorlar, üniformalarına güvenip gerim gerim geriniyolar. Kuzenimin yunus sevgilisi oldu, hep kızlar şöyle sarkıyor böyle sarkıyor diye itici bir tavırla bahsederdi. Bana da kuzenim anlatıyordu, mesajlarını da gösteriyordu. İtici buluyorum ama hemcinslerim açısından değil, karşı cinsin üniformasını görev için değil başka şeyler için kullanması.

kimisi görevini forma için kullanıyor instada falan sayfaları bile var bu iğrenç işte. maalesef benimkinin öyle arkadaşları da var. o üniformayı çıkar bakalım suratına öyle bakacaklar mı örneğinide verdim. ama bide polis hastası kızlar var. kimisi ilk defa duydugunu söylüyor ama benim kuzenimde polis oldugu icin biliyorum uydurdugum bisey degil

Ergenken olur öyle,
Büyüyünce de hayatta bakmazlar çünkü memur, maaşı az,her an tehlikeli durumlar can sağlığı artı oraya buraya tayinler zırtlar pırtlar derkeenn oldu mu sana itici olması milyon tane sebep..

Ben hiç sevmem hatta çok itici gelir.gençkende sevmezdim.dikkatimide çekmezdi.sanırım bütün kızlarda senin dediğin gibi değildir.o sevgiline bakan kızlar genelde her erkeğe bakan tipler canım oyüzden kasma kendini.kendine güveniosan problem yok

Gerçekten bazıları oyle. Bana cok sacma geliyor anlam veremiyorum :/ bir arkadaşım var otle üniforma delisiydi cidden kendi de söylerdi bunu. Daha zeki olduklarını düşünüyordu ne alakaysa. Bir "üniformali" bulup evlendi de gerçekten de :)

Bazıları öyledir yapacak bişey yok. Benim eşime de beraber yürürken çok bakan olur hatta yanındakine de bakayım demez çoğu:) yani beni görmezler bile. Ben alıştım. Gülü seven dikenine katlanır derler

Eyvaah eyvah
Siz adama isini biraktirir eve baglarsiniz.
Sempatikce anlatiminizin altinda fena bir kiskanclik hali var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…