- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi iremcikkkk
-
kimisi görevini forma için kullanıyor instada falan sayfaları bile var bu iğrenç işte. maalesef benimkinin öyle arkadaşları da var. o üniformayı çıkar bakalım suratına öyle bakacaklar mı örneğinide verdim. ama bide polis hastası kızlar var. kimisi ilk defa duydugunu söylüyor ama benim kuzenimde polis oldugu icin biliyorum uydurdugum bisey degilYunus olup kız düşkünü de çok. Misal veriyorum şehrimde parktaki yunuslar tanışmak için geliyorlar. Kuzenime de keza hep tanışma teklifi ediyorlar, üniformalarına güvenip gerim gerim geriniyolar. Kuzenimin yunus sevgilisi oldu, hep kızlar şöyle sarkıyor böyle sarkıyor diye itici bir tavırla bahsederdi. Bana da kuzenim anlatıyordu, mesajlarını da gösteriyordu. İtici buluyorum ama hemcinslerim açısından değil, karşı cinsin üniformasını görev için değil başka şeyler için kullanması.
Ergenken olur öyle,Arkadaslar 2 yıldır sevgilim var 3e gireceğiz insallah. ailesiyle tanıstım bi babası kaldı o insallah cook ilerde. o da benim annemle tanıstı. kendısı yunus polisi. maşallah yakısıklı da. kızlar hasta gıbı bakıp duruyor. yanı bı gorev oluyo meydana gıdıyolar ınsanlar bakıyor falan bende sınır oluyorum ozellıkle kızlar. bı arkadası anlatmıstı bıkere bı magazaya gıtmıs unıformayla çok güzel karşılamışlar falan ertesi gün sivil gitmiş yüzüne bakan olmamış :) olay bu aslında hem gülünç hem üzücü. nedir bu üniforma sevdası?
hehehe doğru zaten yaş aralıkları genelde 15-17 falanErgenken olur öyle,
Büyüyünce de hayatta bakmazlar çünkü memur, maaşı az,her an tehlikeli durumlar can sağlığı artı oraya buraya tayinler zırtlar pırtlar derkeenn oldu mu sana itici olması milyon tane sebep..
Yaşları 15-17 arası değişen kızları mı kıskandınız? :))))))))))hehehe doğru zaten yaş aralıkları genelde 15-17 falan
Aaa tabiii olmaz mıhahah erkeklerın oyle bı sevdası mı var hıc bılmıyordum
Ben hiç sevmem yunus polislerini çok kasıntı oluyor bazilarivalla ben abartıyorum içine düşecek gibi bakmak bi kız için çok düşük bi durum zaten
beni anlayan biri daha cıktı sonundaaBazıları öyledir yapacak bişey yok. Benim eşime de beraber yürürken çok bakan olur hatta yanındakine de bakayım demez çoğu:) yani beni görmezler bile. Ben alıştım. Gülü seven dikenine katlanır derler
işte var öyleleri bazılarına anlatamadım burda :)Gerçekten bazıları oyle. Bana cok sacma geliyor anlam veremiyorum :/ bir arkadaşım var otle üniforma delisiydi cidden kendi de söylerdi bunu. Daha zeki olduklarını düşünüyordu ne alakaysa. Bir "üniformali" bulup evlendi de gerçekten de :)
sizde çok aşşağıladınız ehehehe kim ne yapsın onlarıErgendir onlar. Yoksa kim ne yapsın o kasıntıları.
işte var öyleleri bazılarına anlatamadım burda :)
ohoo çok fazla instada sayfaları falan da o kadar çok ki.. bunu kullanan polislerde var ama yani sivil gez öyle dikkat çekecek misin acaba :)Arkadaşlar karşılaşmamis pek galiba ondandir :) gerçekten de var fazlasıyla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?