Nedir bu kızların üniforma sevdası?

Yanlış ve saçma bi genelleme bana göre.
Kendim şahsen sevmem ve tercih etmem.

Ulan burdaki hatunlarda var ya, pusuda bekliyorlar ki, birisi bi konu acsa da saldirsak diye. Hepiniz de biz bakmiyonuz tü kaka diyorsunuz anladik. Ama bakanlarin oldugunu, ve genc yasdaki bazi kadinlarda uniforma sevdasi oldugunu hepiniz de eminim biliyorsunuzdur. Şimdi burda herkesin aaa oyle bisi mi varmis, sahsen ben hic bakmam, ilgimi de cekmez demesi, sanki Turkiye'de degil de utopyada yasiyor gibi davranmasi cok komik.
Ayrica, bi erkek bi kadina bakinca kotu oluyorda, kadinlar bakinca neden hemen saldiriyorsunuz anlamiyorum. Yok sevgilini cam fanusa koy, yok bilmem ne yap, bla bla. Bakmasinlar arkadasim. Kadin da bakmasin erkek de. Agzi acik ayran budalasi gibi bakmasinlar, cok igrenc bisey. Hem kendilerini gulunc duruma dusuruyorlar, hem karsi tarafi zor duruma sokuyorlar. Ayip ya. Bu ayip kadin icin de gecerli erkek icinde. Pozitif ayrimcilik yapacagiz derken, akla karayi karistiryorsunuz hanimlar.

Sen ne bakiyosun kızın sevgilisine ya ayip ayip cık cık cık hep bu üniforma sevdası dimi
Olsun arkadaslara vurulmaz ben zamanında onun amirlerinden biriyle sevgiliydim ama malum onlar sivil oluyor içimde kaldı ille de üniforma ille de üniforma.

Benimde sevgilim polis oda aynı şeyleri söyler yani üniforma olunca bakanlar oluyor normaldir benimki giymez dışarda pek fazla üniformaliykende gezmez dışarda sivil zaten bunda abartilacak bişey yok canım rahat olabilirsin önemli olan sevgilinin bakmamasi kimseye

Aksine neden bilmem bana formalı itici geliyor

Evlenmeden önce bende de vardı ama tabi dikip gözlerimi bakmazdım hoşuma giderdi sadece.. (İçindeki değil üniforması )
Bahriyeli Yunus jandarma yüksek rütbeli asker vs üniformaları hoşuma giderdi.. Sanırım daha erkeksi ve korumacı bir izlenim veriyor ondan
Hevesti geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…