Rüya Yorumları Nedir bu ruyanin yorumu...

Koton prenses

2 prens,1 prenses annesi bir gurbetçi...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
2.482
3.075
333
Kizlar belki dert degil konum ama bu ara kendimi hep hamile ve erkek cocugu doguruyo olarak goruyorum.

Gecengun yine kendimi doktorda gordum.aniden karnimda bebek kimildamasi hissediyorum dogum yaptigimi goruyorum.cok guzel bi erkek bebegim oluyo.bana gulumsuyo.cok etkisinde kaldim.cok guzel bi bebekti ...

Var mi bu ruyayi yorumlayabilecek?

Son düzenleme:
Kizlar belki dert degil konum ama bu ara kendimi hep hamile ve erkek cocugu doguruyo olarak goruyorum.

Gecengun yine kendimi doktorda gordum.normal bi jinekoloji kontrolune gitmis oluyorum.esim ve oglum disarda bekliyo beni.sonra aniden karnimda bebek kimildamasi hissediyorum dogum yaptigimi goruyorum.cok guzel bi erkek bebegim oluyo.bana gulumsuyo.esim geliyo bebegi gorunce hem seviniyo hem sasiriyo ne ara dogurdun ne cabuk oldu diye.cok etkisinde kaldim.cok guzel bi bebekti ...

Var mi bu ruyayi yorumlayabilecek?

çok güzel gelişmeler olacak hayatında
eğer seni üzen bir derdin varsa bitecek, eskide kalacak
yoksa da yeni güzel gelişmeler olacak :KK39:

Agzindan bal damliyo valla canim benim cok sagol.insallah olur..

hayırlısıyla olur inşallahHoppa
ama gerçekten çok güzel ve olumlu bir rüya görmüşsün
(ben nazara inanırım, şimdi buraya yazdın ya, ne olur ne olmaz, nazar duası oku bence:nazar::nazar::nazar:)

hayırlısıyla olur inşallahHoppa
ama gerçekten çok güzel ve olumlu bir rüya görmüşsün
(ben nazara inanırım, şimdi buraya yazdın ya, ne olur ne olmaz, nazar duası oku bence:nazar::nazar::nazar:)
Yoook artik insanlar bu kadar mi kem gozlu oldu ruyalara bile nazar degdirecek.

Ama yine de okuyayim canim.cok sagol guzel yorumlarin icin.insallah hepimiz icin guzel seyler olur...

Eğer bebeği çok istiyorsan,bilinç altında olduğundan da bu rüyayı görebilirsin.İnşallah arkadaşın yorumladığı gibi olur.
Bebek istiyoruz canim ama surekli aklimda degil.su an bebek fikrinden daha farkli problemlerim is ile ilgili.onlar hallolduktan sonra bu fikre yonelcem ama surekli bu tarz ruya gormem biraz kafami karistirdi.

Rüyada hangi hissi yaşadın
Aslinda ruyamda cok farkli bi his yasadim.doktorum eliyle rahmimi actigini hissettim gercekten dogumumda yasadigim gibi.ama hic canim acimadi.pit diye bi acilma hissettim.bu detayi yazmayi unutmusum tabi siz sorunca aklima geldi.ama genel itibariyle cok mutlu ve saskindim...

Ruyamda cok bebek dogurdugumu gordum.erkekte dogurdum ikizde kizda.
Genel olarak huzurdur bence.sukur esimle huzurlu bi evliligim var.buyuk degisiklik yazanlar olmus.sanmiyorum ki ruya analizlerim gucludur.tabiki hayra yorun guzel bi ruya.

Bir gece esim ve ben ayni gece besik gomustuk.o hafta hamile kaldim.

Ruyamda surekli dogum yapiyordum.bigun esim bebegi aldi yere dusurdu.bak kucagim bos dedi.yere baktik bebek yok.
Sonra besikte bebegi sallarken besigin bos oldugunu gorurdum.
Hamileligim kurtajla sonlanlandi malesef.

Oyle yazmak istedim bi sebebi yok:) ruyaniz hayra gelsin diyelim

Hamile olabilir misiniz? Ben de rüyamda bebek görmüştüm 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.

Ruyamda cok bebek dogurdugumu gordum.erkekte dogurdum ikizde kizda.
Genel olarak huzurdur bence.sukur esimle huzurlu bi evliligim var.buyuk degisiklik yazanlar olmus.sanmiyorum ki ruya analizlerim gucludur.tabiki hayra yorun guzel bi ruya.

Bir gece esim ve ben ayni gece besik gomustuk.o hafta hamile kaldim.

Ruyamda surekli dogum yapiyordum.bigun esim bebegi aldi yere dusurdu.bak kucagim bos dedi.yere baktik bebek yok.
Sonra besikte bebegi sallarken besigin bos oldugunu gorurdum.
Hamileligim kurtajla sonlanlandi malesef.

Oyle yazmak istedim bi sebebi yok:) ruyaniz hayra gelsin diyelim
Cok uzuldum sizin adiniza canim.Rabbim en kisa zamanda kucaginizi doldurur insallah.

Hamile olabilir misiniz? Ben de rüyamda bebek görmüştüm 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.
Sanmiyorum canim bu ara problemlerim var biraz.dogum kontrol hapini biraktim ve yumurtalarim catlamiyo.uzun sure hap kullanimindan sonra normalmis hap hala etkisini gosteriyomus. Doktorum biraz bekle hormonlarin eski haline gelsin demisti gecen ay ki kontrolumde.bi supriz olursa bilemem ama :KK49:

sikintilarinin sonu hayira ulasacak sende bu guzellikler ksrsisinda sasirip mutlu olucaksin diye yorum yapasim geldi.Allah bilir...

Ruyalar herkese anlatilmaz helede burda bukadar kargasik duygulara sahip insan varken..birgun efendimize bir kadin ruyasini anlatir oglunun basinin kesildigini gordugunu soyler efendi hazretleri oglunun omru uzamis guzel ve imanli gecirecek omrunu der bir sure sonra kadin aglayarak gelir derki efendim sen boyle yordun lakin cocugumun basini kestiler efendi derki benden once ruyani kimseye anlattin mi evet der gelirken size yolda birine anlatim nasil yordu der oglumun ruyamdaki gibi olecegine yorumladi der efendide ruyalarinizi hayirla yoracak kimselere anlatin der..inananlara..yani ruyalarinizi bence ulu orta anlatmayin neyseki ilk yorum hayirli.

Back
X