al canım senin çevrendeki densizlerden bir tane de burda var... Allah tan benim çevremde bu tip insanlar yok, yoksa ne yapardım 32 yaşıma kadar
menopoza belki sen girersin ve 2.çocuğun olmaz.
senin mantığına göre 27 de geç. 20 yaşında evlenseydin 27 yaşına kadar 3 çocuk büyütürdün. Allah tan evlenmişsin, 30 a kadar evlenmesen intihar ederdin, ya da neyinle övürünürdün. başka bi meziyetin yok sanırım. hayatındaki en büyük başarın bir evlilik yapmak ve çocuk büyütmek. Cahillik zor zanaat sana da kızmamak lazım.
çocuk yap cümlesi bile ne kadar basit, sanki sen isteyince hemen herşey oluyor.
sizin gibi basit, gereksiz, başkasının hayatına burnunu sokan insanlara aa bak benimde çocuğum var kocam var demek için hareket edemem. Karşımdaki insana bakarım, bana uygun mu diye..acele et demişsiniz ama sizin lafınız bir arı vızıltısı bile değil benim için. haddinizi bilin. böyle övünmeye devam ederseniz Allah verdiği nimetleri alırda baka kalırsınız.