nedir bu?

sende kocana göster bencee, gizli saklı gibi olmasın konuştuklarınızı göster, eğer gerçekten o kız seni kıskanıyorsa adamda bu kadar dengesiz iftira bile atabilirler , ousun bilsin herşeyi

bu kuzenle tüm konuştuklarını copy paste yap
bundan sonra seninle yazışmalarımızı eşinede yolluycam de
silmen bişiy ifade etmez de
öncedende var mıydı böyle sapıklıkları

yoo hiç bi yanlışını görmedim ki

Son düzenleme:
sende kocana göster bencee, gizli saklı gibi olmasın konuştuklarınızı göster, eğer gerçekten o kız seni kıskanıyorsa adamda bu kadar dengesiz iftira bile atabilirler , ousun bilsin herşeyi

söylemek istedim ama o beni provokatör sanıyo hep

Son düzenleme:

senin kuzen tehlikeli çıktı kanka

hem tehlikeli hem sapık kuzen :120::120:

Bariz asılmış bu adam sana..Ne amaçla yaptığının hiçbir önemi yok...Millette ne cesaret var yahu korkmuyorlar da..Vallahi pes..

Adamın bahsettiği gibi yaşanmıştır belki olay ancak bunu ne demeye söyler ki insan? 5 yaşında çocuk yapar bunun yaptığını. Bu durumda ya bu adam çocuk ruhlu, saf salak biri ya da eşini küçük düşürmek için aile meselelerini ilgili kişilere anlatacak kadar pislik biri. Ben asılma, yanaşma gibi bir durum olduğunu sanmıyorum (yakın akraba ve evli olduğunuz için), karısını rezil etmeye çalıştığını düşünüyorum.

Bariz asılmış bu adam sana..Ne amaçla yaptığının hiçbir önemi yok...Millette ne cesaret var yahu korkmuyorlar da..Vallahi pes..

benim kaçırdığımı siz görürsünüz belki

Son düzenleme:

rezil etmek istediğini düşünmüyorum ...

Son düzenleme:

İnsanın böyle durumlarda bir de basireti bağlanır.Konduramazsınız..Ama bence bu adam direk asılmış..."Gözlerin güzel" demesi bile tek başına yeter..

İnsanın böyle durumlarda bir de basireti bağlanır.Konduramazsınız..Ama bence bu adam direk asılmış..."Gözlerin güzel" demesi bile tek başına yeter..

ous bir bayana öle desin çıldırırdım. kafasını yarardım.

Ben bisey anlamadim??? Konuda icerik yok ??? Beyin gücüyle mi olayi anladiniz :))

tam 3 kez okudum ama bulamadım konunun içeriği nerde????

Son düzenleme:
Bence sen bundan sonra ne kuzenle nede onun esiyle yazisma islerine girme hatta esin yaninda degilken her ikisiylede yanliz kalma...düsündüm bukadar cöze bildim :)) buarada esinle aranda düzeldi sanirim,tasindiniz heralde...beraber olmaniza sevindim cok güzel bi ciftsiniz bu elektrigi veriyorsun buralarda okuduklarimdan seziyorum...telepati yolu diye buna derim beeee )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…