bu kuzenle tüm konuştuklarını copy paste yap
bundan sonra seninle yazışmalarımızı eşinede yolluycam de
silmen bişiy ifade etmez de
öncedende var mıydı böyle sapıklıkları
sende kocana göster bencee, gizli saklı gibi olmasın konuştuklarınızı göster, eğer gerçekten o kız seni kıskanıyorsa adamda bu kadar dengesiz iftira bile atabilirler , ousun bilsin herşeyi
yoo hiç bi yanlışını görmedim ki o gözlere hiç bakmadım yani gözlemlemedim zaten şakacı bir tip ama herkesin içinde yani eşinin yanındada ousa diyodu çok şanlısın carrie gibi güzel, akıllı, sempatik birini bulduğun için. ki onlarda yeni evli sayılırlar, bizden sonra evlendiler.
senin kuzen tehlikeli çıktı kanka
hem tehlikeli hem sapık kuzen :120::120:
benim kuzenim değilki ousun kuzeninin kocası
Bariz asılmış bu adam sana..Ne amaçla yaptığının hiçbir önemi yok...Millette ne cesaret var yahu korkmuyorlar da..Vallahi pes..
hee
ben senin kuzeninin eşi ayşe sandım
Adamın bahsettiği gibi yaşanmıştır belki olay ancak bunu ne demeye söyler ki insan? 5 yaşında çocuk yapar bunun yaptığını. Bu durumda ya bu adam çocuk ruhlu, saf salak biri ya da eşini küçük düşürmek için aile meselelerini ilgili kişilere anlatacak kadar pislik biri. Ben asılma, yanaşma gibi bir durum olduğunu sanmıyorum (yakın akraba ve evli olduğunuz için), karısını rezil etmeye çalıştığını düşünüyorum.
ben şahsen böyle birşey yapmayacağım için, hayatta yapmayacağım birşey olduğu için (allah şaşırtmasın) buna inanmak istemiyorum belki benim kaçırdığım birşey vardır diyorum.
benim kaçırdığımı siz görürsünüz belki die
İnsanın böyle durumlarda bir de basireti bağlanır.Konduramazsınız..Ama bence bu adam direk asılmış..."Gözlerin güzel" demesi bile tek başına yeter..
Ben bisey anlamadim??? Konuda icerik yok ??? Beyin gücüyle mi olayi anladiniz :))
Valla bende anlamadım kim kime ne demiş hiç bişe anlamadım neyse :26::44:Ben bisey anlamadim??? Konuda icerik yok ??? Beyin gücüyle mi olayi anladiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?