nedir videoları..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
İyi geceler arkadaşlar,bugün nişanlımlara gittim oturduk ailesiyle sonra nişanlım bilgisayarını açtı birlikte oyun oynadık sonra youtube a girdi komik video izleyelim diye popüler videolara bakıyodu açar böyle izlerim sıradan dedi nedir videoları var gördünüzmü bilmiyorum şu sıralar popüler,bazen açar bunuda izlerim dedi çok şaşırdım çünkü bi kız sunuyo sempatikte birisi ve bişeyler anlatıyo çok moralim bozuldu videodan bile kıskandım ne yazıkki,abartıyosun yapma lütfen dedi eve geldiğimden beri ikna etmeye çalışıyo regl dönemindeyim belki tepkilerim çok fazla ama canım çok sıkıldı

Ya kızlar ciddimisiniz beni gerçekten sevsen farklı arayışlarda olmazsın dedim ne arayışından bahsediyosun demiş cevap bile vermek istemiyorum

Öyle aşırı kıskançlık dönemi oluyor galiba. Bende de ilk sıralar vardı. Hadise'den kiskanirdim. Dinletmezdim hayatta. Şimdi oturup o ses türkiye izliyoruz. Geçer. Ama bunlarla çok bunaltma sen yine de.

Normaldede çok kıskancım ama şu dönemde daha fazla oluyo annesinin babasının yanında belli etmiyim dedim ama dönüşte beni bırakırken demediğimi bırakmadım

Ya kızlar ciddimisiniz beni gerçekten sevsen farklı arayışlarda olmazsın dedim ne arayışından bahsediyosun demiş cevap bile vermek istemiyorum

Asıl siz ciddi misiniz?
Allah aşkına ne arayışı ?
Allah sabır versin nisanliniza...
Bu sitede kiskanclikta zirve yapmis bir elif diye bir üye var bir de siz .

Seni o videodaki kadinla aldatiyor, onu izliyor resmen baska arayis bu haklisin.
At yuzugu bu cocuk belli ki saf bir sey yoksa coktan kacardi, kurtar onu bir omur cekecegi cileden.

Back
X