Nedir ya bu eski sevgili muhabbeti?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Nedir bu eski sevgili muhabbeti artık anlamıyorum kendi hayatıma bakıyorum hayatıma girenler de eski sevgiliyi unutamama e kk ya bakıyorum evlenmişler ama eşlerinin eski sevgililerini unutmadıklarını düşünüyor hanımlar ki varki bise öyle düşünüyorlar erkeklerin ileri derece de takıntılı olduğunu düşünüyorum ve hepsinden nefret ediyorum sanki çokmu aşk dolular nasıl bir sevme seviyorlar da unutamıyorlar inanın artık anlam veremiyorum bugün hayli bu konuda yoğunlaştım ve sinirlendim

Eski ilişkinin üzerinden çok zaman geçmeden mi başlıyorsunuz acaba? Yani sizinle tanışmadan 2 ay önce ayrıldıysa normal ama 5 sene önce ayrıldığı kişiyi unutamıyorsa takıntılıdır.

Tamam ''Yaşasın Kadın Hakları!'' ama bunun kadını erkeği yok,karakter meselesi.
Ha merak arada hepimizi dürtebilir arada bakar geçersin sözüm sizin anlattığınız bahsi geçen takıntılılara

Acaba beni düşünen bir eski sevgilim var mı ? :KK53: Avcunu yalamak zorunda kalan eskiler sanırsam:sinirli:

Nedir bu eski sevgili muhabbeti artık anlamıyorum kendi hayatıma bakıyorum hayatıma girenler de eski sevgiliyi unutamama e kk ya bakıyorum evlenmişler ama eşlerinin eski sevgililerini unutmadıklarını düşünüyor hanımlar ki varki bise öyle düşünüyorlar erkeklerin ileri derece de takıntılı olduğunu düşünüyorum ve hepsinden nefret ediyorum sanki çokmu aşk dolular nasıl bir sevme seviyorlar da unutamıyorlar inanın artık anlam veremiyorum bugün hayli bu konuda yoğunlaştım ve sinirlendim
Eski sevgilizedemisiniz.?

Eski sevgilizedemisiniz.?

Eski ilişkinin üzerinden çok zaman geçmeden mi başlıyorsunuz acaba? Yani sizinle tanışmadan 2 ay önce ayrıldıysa normal ama 5 sene önce ayrıldığı kişiyi unutamıyorsa takıntılıdır.
2 ay değil hayir ama kastettiğim şu mesela adam ayrılmış aradan yıllar geçmiş evlenmiş hala eski sevgili merakı bu arada benim genelde 6 ayı geçmiş oluyo:)))

Tamam ''Yaşasın Kadın Hakları!'' ama bunun kadını erkeği yok,karakter meselesi.
Ha merak arada hepimizi dürtebilir arada bakar geçersin sözüm sizin anlattığınız bahsi geçen takıntılılara
Ya bunu daha çok erkekler yapıyor kadınlarda pek rastlamadim o yüzden erkekler üzerinden yürüdüm:)

2 ay değil hayir ama kastettiğim şu mesela adam ayrılmış aradan yıllar geçmiş evlenmiş hala eski sevgili merakı bu arada benim genelde 6 ayı geçmiş oluyo:)))
Ben hiç denk gelmedim eski sevgilisinden bahsedene. Hiçbir ilişkimde de böyle düşünmedim. Kk da bahsettiklerinizin çoğu da gereksiz yere geçmişi deşip kendine dert edinenler. Önünüzdeki maçlara bakın.

İşte bunlar hep amerikanın oyunu.

Ya ben kendim de yaşadım son ilişkim adam unutamamış eskiyi ya da yıllar sonra bana dönen eski sevgilim oldu bu çok saçma takıntı yani
Eskiden ciddi birsey olmuyor pek aklı eskide kalanı da sen yeni hayatına ortak etmeyeceksin.. Bazı şeyler yarım kaldığında eskiye meyil olur genelde... genelde de eski sevgilin terkeden kisiyse yani ayrılık senin istemediğin halde gerceklestiginde aklının bir tarafında kalıyor.. Aksi senin terkettigin eskiler umrunda dahi olmaz... Fakat sana göre ilişkinin en güzel zamanında terkedilmişsen bir zaman sonra meyledebiliyorsunuz

Back
X