- Emoji Skoru
- 18.415
- Puanlar
- 823
- Konu Sahibi gamzelim123
Geçenlerde arkadaşımın yasin okumasına gittim tabi benim gibi aynı yaşıtlarım vardı biri demez mi allah erkekleri başımızdan yok etmesin benim arkadaşımda 38 yaşında ve halen bekar bende kadını bu sözü için azarladım ve dedim ki dünyanın bin bir türlü hali erkeksiz yaşayamıyacakmıyız dul var ,bekar evlenmemiş var ve arkadaşımıda örnek gösterdim baktı tepki yiyince kıvırmaya başladı böyle toplumlarda ve bu zihniyet bulunan insanlarla birlikte olmak istemiyorum ,bunlar insanı ancak sinir eder ne gazete ne dergi ancak yemek mutfak kocam sohbeti ,iğrençler yani halen geri kafa erkeği yüceltme bu çağda
Hayatı evlenmekten ibaret sanan, evlenince çağ atladığını zanneden zihniyeti kınıyorum. Arkadaşınıza acıdım, bu kadar sığ olduğu için. Herkes evlenmek zorunda değil, toplumun dayatmalarına uymak zorunda değilsiniz zira evlenmek bir meziyet değil. Nikah defterine imza atmaktan daha önemli şeyler var hayatta mesela bir şeyler üretebilmek, ya da akademik başarılara ve iş yaşamında başarılara imza atmak gibi. İnsanın kalbinin ve fikirlerinin uyuşacağı insanı bulduğunda elbette evlenme zamanı gelir ama bunun bir yaşı olduğuna inanmıyorum.