neferalem Burun Estetiği Ameliyatı

cnm arkadaş daveti yolladım, kabul eder misin? :) bende 4 şubatta veli beye ameliyat olacağım heyecan yaptım şimdiden :))))

arkadaşlar resimleri sildim ben çoktan bandajlı haliydi hem şimdi çok değişti burnum o halinden çok farklı yakında eklicem yenileri en yakın zamanda

canisi albumde resim yok senin ....:26: bakdimda arkadas listesindeyim senin ama senin album bos???

kızlar resimleri ekledim yeni konu açtım ama çıkmadı nedense 37 günlük burnum bu arada:)ama çok şiş çok...çok takıyorum bu şişliği:25:

bebem ben unutmuşm senın fotolarını yaaa :):)
ama yni burnuşun çok iii olmuşşşş :) şuan çok şiş biliom ama kafanı yorma geçecek..
bu arada biz aynı gün mü olduk kııı ameliyatt :) benımde 37. günüm sanırsammm:)
ben 25 aralıkta oldum ya sennn??:92:

bebem ben unutmuşm senın fotolarını yaaa :):)
ama yni burnuşun çok iii olmuşşşş :) şuan çok şiş biliom ama kafanı yorma geçecek..
bu arada biz aynı gün mü olduk kııı ameliyatt :) benımde 37. günüm sanırsammm:)
ben 25 aralıkta oldum ya sennn??:92:

cnm bende 24 aralık bir gün var aramızda ben zaten dikkatimi çekmişti tarih aynı sayılırız...:21:eski resimle alakası yok o zamn minnacıktı şimdi davul gibi oldu:(

arkadaşlar akşamdan beri yeni konu açıyorum ama olmuyor nedense bir yanlışlıkmı yapıyorum halbuki çok açtım konu.bu sefer olmuyor nedense.yardımm:32:

Sağol canım eklediğin için. Çok yakışmış güle güle kullan Veli Hoca'nın eli ne kadar düzgün böyle yaptığı burunların hepsi muntazam...Sana da çok yakışmış ayrıca daha da gençleştirmiş benimde aynı senin gibi burnumun üzerinde çıkık bir kemik var ve ucuda düşük...
Birde Veli Hoca'nın hastalarından hiç ileride burun düşüklüğü tehlikesi yaşayan var mı İzmitte yaşıyorum buranın en iyi estetik cerrahı burun ameliyatı olan herkeste ileride düşme olur demiş arkadaşıma bende merak ettim

Back
X