Sağol canım eklediğin için. Çok yakışmış güle güle kullan Veli Hoca'nın eli ne kadar düzgün böyle yaptığı burunların hepsi muntazam...Sana da çok yakışmış ayrıca daha da gençleştirmiş benimde aynı senin gibi burnumun üzerinde çıkık bir kemik var ve ucuda düşük...
Birde Veli Hoca'nın hastalarından hiç ileride burun düşüklüğü tehlikesi yaşayan var mı İzmitte yaşıyorum buranın en iyi estetik cerrahı burun ameliyatı olan herkeste ileride düşme olur demiş arkadaşıma bende merak ettim
teşekkür ederim cnm sağol beğendiğine sevindim.. o düşüklük konusun ben de merak ediyorum açıkcası..benim tavsiyem sana acele etme araştır ama kafan karışmasın bana bu form çok yardımcı oldu 3 4 ay araştırdım o bile yetmemiş bana baksana açık kapalı ameliyatı bilmiyordum sonradan öğrendim..şu an burnumdan memnun sayılırım ama önden pek beğenmiyorum açıkcası burun deliklerim gözüküyor şişlikten olduğunu sanmıyorum bu durumun.gerçekten kafama taktım bunu bir kaç gündür..moralim bozuk açıkcası..sana tavsiyem araştır iyice ona göre kararını ver...