neferalem Burun Estetiği Ameliyatı

Sağol canım eklediğin için. Çok yakışmış güle güle kullan Veli Hoca'nın eli ne kadar düzgün böyle yaptığı burunların hepsi muntazam...Sana da çok yakışmış ayrıca daha da gençleştirmiş benimde aynı senin gibi burnumun üzerinde çıkık bir kemik var ve ucuda düşük...
Birde Veli Hoca'nın hastalarından hiç ileride burun düşüklüğü tehlikesi yaşayan var mı İzmitte yaşıyorum buranın en iyi estetik cerrahı burun ameliyatı olan herkeste ileride düşme olur demiş arkadaşıma bende merak ettim

teşekkür ederim cnm sağol beğendiğine sevindim.. o düşüklük konusun ben de merak ediyorum açıkcası..benim tavsiyem sana acele etme araştır ama kafan karışmasın bana bu form çok yardımcı oldu 3 4 ay araştırdım o bile yetmemiş bana baksana açık kapalı ameliyatı bilmiyordum sonradan öğrendim..şu an burnumdan memnun sayılırım ama önden pek beğenmiyorum açıkcası burun deliklerim gözüküyor şişlikten olduğunu sanmıyorum bu durumun.gerçekten kafama taktım bunu bir kaç gündür..moralim bozuk açıkcası..sana tavsiyem araştır iyice ona göre kararını ver...:4:

Ben acayip takıntılıyım bir doktoru gıcık edebilirim okadar güveniyorum kendime :)))O yüzden 1 senedir araştırıyorum hala bir sonuca ulaşamadım :)))
Burun deliklerine gelincede dikkat ettim tüm güzel ve küçük burunlu kişilerde burun delikleri önden bakılınca gözüküyor sanırım burun sırtındaki kavisin sonucu bu ve senin daha yeni ben olmadım ukallalık etmek istemem ama yazdıklarına göre daha çok değişicek hiç takma kafanı o kadar güzel olmuşsun ki keyfini çıkar yemin ediyorum senin yerinde olmak için neler vermezdim süslen püslen çık gez hiç birşeyden anlamayan yobaz insanların tepkilerinide hiçç umursama (eğer tepki varsa) :))))))

neferalem burnun yandan gercekten çok hoş gozukuo ya mınnacık kavısı falan harıka onden daha şiş oldugu ıcındır ama zaman ıcerısınde muhakkak daha guzlelscektır.. benım d en korktugum sey asımetrık olması ama erken donemlerde asımetrık oluomus sıonradan duzelıomus bende çok pımpırıklıyım ama sabretmek lazım..benım de yarın bakalım neler olcak...

Ben acayip takıntılıyım bir doktoru gıcık edebilirim okadar güveniyorum kendime :)))O yüzden 1 senedir araştırıyorum hala bir sonuca ulaşamadım :)))
Burun deliklerine gelincede dikkat ettim tüm güzel ve küçük burunlu kişilerde burun delikleri önden bakılınca gözüküyor sanırım burun sırtındaki kavisin sonucu bu ve senin daha yeni ben olmadım ukallalık etmek istemem ama yazdıklarına göre daha çok değişicek hiç takma kafanı o kadar güzel olmuşsun ki keyfini çıkar yemin ediyorum senin yerinde olmak için neler vermezdim süslen püslen çık gez hiç birşeyden anlamayan yobaz insanların tepkilerinide hiçç umursama (eğer tepki varsa) :))))))

çok teşekkür edeim cnm ya beğendiğine sevindim ama önden bana kalkıklıktan dolayı gelmiyor nedense hele uyuduğum zamn bir şişiyor masajla iniyor..yandan bende çok beğeniyorum..bence o kadarda araştırma cnm kafan çok karışır.. ben ikinci veli beye geldim onada oldum dedim ya formdaki arkadaşların da sayesinde cesaret topladım yoksa erteliyordum on senedir sağlık sorunu da baş göstermişti baya deviasyon da oldum .. işte bitti..senin için de hayırlısı olsun cnmm:16:

neferalem burnun yandan gercekten çok hoş gozukuo ya mınnacık kavısı falan harıka onden daha şiş oldugu ıcındır ama zaman ıcerısınde muhakkak daha guzlelscektır.. benım d en korktugum sey asımetrık olması ama erken donemlerde asımetrık oluomus sıonradan duzelıomus bende çok pımpırıklıyım ama sabretmek lazım..benım de yarın bakalım neler olcak...

sağol cnm umarım seninkide süperrr olur beğendiğine sevindim cnm..en azından eskisinden kötü olmaz de..benim sol kanat çok şiş hala inmiyor asimetriklik ondan diyorum ama önden burun delikleri gözüküyor bir de bi acayip sanki..neyse hayırlısı olsun haberlerini bekliyorum cnmm..:21:

arkadaşlar resimleri ekledim yorumlarınızı bekliyorum bu gün alçım alındı ama veli bey bant yapıştırdı bide masajı gösterdi ama fena acıyor masajda ya nasıl yapacam bilemiyorum.burun delikleri büyükmü olmuş ne bana öyle geliyor

bende bogaziçinde ameliyat olmak istiyorum ama tereddütlerim var :( ırayla ilgili izlenimlerin neler paylaşabilir mişin lütfen

Kızlar geçen hafta salı aşkişim Veli bey' e ameliyat olmuştu.Bugün alçısı alındı ve bu haliyle haliyle bile cok güzel olmuş.Masaj vermiş birde yapınca daha da güzel olacak diyor inşallah öyle olur.:nazar:

Kızlar geçen hafta salı aşkişim Veli bey' e ameliyat olmuştu.Bugün alçısı alındı ve bu haliyle haliyle bile cok güzel olmuş.Masaj vermiş birde yapınca daha da güzel olacak diyor inşallah öyle olur.:nazar:

geçmiş olsun cnm.sonucu beğenmen güzel.zaten veli beyin erkek hastalarıda baya çoktu...

ama boğaz içi tıp merkezi fiyatları 2000-2500 arası değişiyor :) başka hastanelerde bu fiyata bulmak imkansız devlet dışında o da riskin en büyüğü..

arkadaşlar burun ucu zamanla düşermi darbe falan alırsak yani geçen eşim yanlışlıkla kolunu çarptı çok acımadı ama düştü gibi sanki çok üzülüyorum..yattığımda kalkık gibi sanki..resim çekiyorum sanki kalkıklığı gitmiş..çok üzülüyorum ya..

Back
X