Nefes Al ! Nefes Ver !

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
1-spordan yarim saat önce sade bir kahve icip vucudu istiyoruz hanimlar hemde enerji depoluyoruz
2-sporu ya sabah ya 3 ten sonra yapiyoruz deyin bakalim niye 3 ten sonra cunku metobolizma saat 3 ten sonra yenileniyor ve enerjik oluyoruz
3-sporumuz kesinlikle 40 dakikadan az olmamali yag yakimi 40 dakika sonrasi basliyor
4-spor esnasinda metobolizmayi eccik daha nasil hizlandiracagiz cevap bende sekerler simdi bir litrelik bir yesil cay yapip icinede yarim limon sikiyoruz ve digerlerine gore biraz daha fazla yag yakacak enerjimiz oluyor
5-spordan 2saat once ve sonrayemek yemiyoruz
ayrica spordan once kh li spordan sonra proteyinli yiyoruz neden peki
cunku sporda bize enerji lazim ve kh yemeliyiz bir tost yada bir meyve sonrasindada kaslarimiz icin proteyinli bir ogun hanimlar
6-ne kadar cok kasimiz olursa o kadar cok fit bir gorunumumuz olur tartida fazla gorunsek bilemmmmm
7-yuruyuste dahil olmak uzere yapaxagimiz sporlarda agirlik kullanmak fazladan efor ve kas demek cancazlarim
8-vücut sporada alisiyor ve 6-8 hafta sonrasinda tepki vermiyor malesef.bu nedenle belirli araliklarla yaptigimiz sporlari ve surelerini degistirerek beyni kandirmamiz gerekiyor

Beril77 ye teşekkürler :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kankamla sohbet ederken fark ettik..Haziran'a ne kaldı ki be dedik ! :KK14:

Ufacık tefecik fazlalıklarımızın olduğunu , aylar sonra aynaya baktığımızda fark ettik..
Ağladık, triplere girdik , isyan ettik ..:63:

Sonunda canımıza tak etti !

Her gün disiplinli bir şekilde hiç aksatmadan,ağlamadan,zırlamadan sporumuzu yapalım dedik !

Bugün başlıyoruz , daha öncesinde spor geçmişimiz olduğunu için yeni sayılmayız..

Kaldığımız yerden devam diyelim.. :110:

3 MİLL !

Basen-Alt Mide

Bacak-Karın kasları

Yatay squat

Son düzenleme:
Tok tutuyordu sanırım o kullanmak istiyosan olabilir :)

Bende son poğaçalarımı götürdüm artık marula elmaya merhabaaaaa :KK53::KK53:

Akşam canımız çıkacak biliyorsun demi :110: ya dün ilk defa denedim , biraz midem bulanır gibi oldu :110:

Elma yi elma :110:

Akşam 3 mill lesliee
100 sguat
100 de mekik bekliyor beni , seni de tabi :110:

X