• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes alamıyorum sanki

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tuluu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

Tuluu

Ziyaretçi
evdeyim kimseye bişe anlatamıyorum annem rengin kaçmış diyo hastayım diyorum daralıyorum napacam şaşırdım iki sene sonra ancak kavuştuğum sevdiğim insanın annesinin beni istemediğini teyzesinin kızını alacağını öğrendim yıkıldım perişan oldum nasıl bi iş bu aklım almıyo rest çektim diyo ama haklarını helal etmiyolar bana diyo bende sen bilirsin dedim hiç sesi çıkmıyo hiçmi sevmedi beni napacam ben nolacak biri bişe söylesin nolur

canım kaldımı öyle zorla sevmediğinle evlendirmek?
sevgilin bunu bahane etmiş olmasın sakın? şayet öyle bile olsa adam dediğin tuttuğunu koparır.sende sıkma canını hakkında hayırlısını dile allahtan . kendini perişan edince düzelmeyecek hiçbirşey...

aaaa buda ne demek ya...
istemeye istemeye başkasıyla mı evlendirecekler adamı,
hangi devirde yaşıyoruz...
bence siz tekrar konuşun...
o rest çeksin ailesine,tabi gerçekten istiyorsa...
siz de üzülmeyin,sizin için mücadele etmesi gerekir diye düşünüyorum...
sevgiler...

canım bak bu gibi durumlarda elindekinin kıymetini bil.
bak annen yanında. anne bir tanedir. boşver gerisini. elden hayır gelmiyor, bırak sevgilin ne yaparsa yapsın.
seni beğenmiyorsa uzatma bence, çünkü erkekler nikahı basınca anneci oluyo, senin çektiklerin unutuluyo.
çok mu karamsarım ne.

öncelikle sevdiğin kişinin
bunu ailesine teyzesinin kızıyla evlenemeyeceğini söylemesi
ve onlara bunu kabul ettirmesi gerekiyor
ne demek teyzesinin kızıyla evlenmek bu devirde
en önemlisi eğer siz birbirinizi seviyorsanız
kim olursa olsun hiç kimseyi dinlemeyin

şimdiden anakuzusu
asla hayrı olmaz sana :teselli:
bence sevinmelisin
gerçek yüzünü gördüğün için :1no2:

aklım almıyo sevdiğine inanmıştım ailesi biliyodu tamam demişlerdi yaza kadar bekleyin söz takalım rest çektim çıktım evden dedi napacağımı şaşırdım dedi salak salak dolaşıyorum sokaklarda dedi tansiyonu var acaba gene tansiyonumu çıktıda hastaneye falanmı gitti diye düşünüyorum oyüzdenmi sesi çıkmıyo kendimimi kandırıyorum çok karışığım çok hayaller kurduk beraber inanmak istemiyorum rüyadayım sanki

bence bir bahane canım ayrılmak için çareler arıyor değmez böylelerine üzülme

canim ya hayirlisi neyese o olsun .. bu konuyu sevdiginle yine konus "sen bilirsin"le birakma... eger seni seviyorsa senin icin savasir.. hem degilsede inceldigi yerden kopmasi en güzeli.. sonunda aci cekmek varsa..

güzelim bozma morelini siz ikinizde istedikten sonra kimse engel olamaz emin ol o senin kısmetinse kimse önüne geçemez zaten ama burda erkek arkadaşına iş düşüyor onun ailesini karşısına alıp konuşması lazım bu devirde böyle şey olurmu zorla olucak şeyler değil bunlar. Ailesiyle konuşsun istemediği insanla nasıl evlendiriyorlar yaa. Hem haklarını helal etmeme konusuda blöf yapıyolardır bence öyle şey olmaz.

canım çok üzüldüm.ama unutmaya çalışmaktan başka çaren yok.hiç bi erkeğin ailesinden vazgeçip böyle bişi yapıcağını sanmam.sadece filmlerde olur öyle şeyler .sanmaki seni çok sevmedi.eminim çok sevdi ama çaresiz.sen o günleri güzel hatıralar olarak hatırla yıllar sonra.kader bu.yapabiliceğin bişi yok.umarım daha güzel günler var önünde.ama uzun süre o güzellikleri göremiceksin.bi an önce kendine bi iş bul ve aklını başka şeylerle meşgul et.Allah kolaylık versin

Hem de teyzesinin kızı :1shok:
Bu insanlar hiç mi korkmuyor akraba evliliğinden ? Bu devirde hala böyle şeyler var mı ?
Sevgiliniz gerçekten ailesine rest çektiyse siz de ona destek verin,sahip çıkın sevginize,ama pıs diye tırstıysa çöpe atın! O adamdan size hayır gelmez.:delphin:

hepiniz çok sağolun biraz olsun döktüm içimide rahatladım patlamak üzereydim sanki ama ben ilk defa sevdim inandım biliyomusunuz hiç cesaretim yoktu böyle şeylere keşke gene güvenmeseydim hiç girmeseydim bu işe yazık ettiler bana Allaha havale deiyorum başka bişe gelmiyo elimden

kendi kararlarını verecek yaşta sanırım...
zorla olacak birşey değil bu...
bence siz kendinizi harab etmeyin...
eğer sizi gerçekten seviyor ve evlenmek istiyorsa,
mücade eder ve ailesini ikna eder...bu kadar basit..
eğer mücadele etmeyip,pes ederse bence üzülmeye bile değmez...
hakkınızda hayırlısı olur inşallah...
sevgiler...

kafanda kurma bence.. gerçekten rets mi çekti, ondan mı aramıyo, yoksa bişey mi oldu, başkası mı var vs.. al karşına konuş: benim isteklerim, taleplerim şu şu; seninkiler ne? bu işler öyle hayalle triple tavırla pek olmaz.. çocuk da şeffaf olsun da isterse olumsuz olsun..

zorla evlilik pehhh ,inanamıyorum canım üzülme şimdi nefes alamıyosun ama hiç merak etme aradan biraz zaman geçsin bi güzel nefes alırsın hayırlısı diyelim fazla yıpratma kendini olan sana olur seven adam ne olursa olsun bırakmaz...

Canım benim hakkınızda hayırlısı olsun
Ben olsaydım çok kötü hissederdim ama bırakmazdım sevdiğimi oda ayrılmak istemiyorsa tabii
Ama unutma ki bunlar daha küçük sorunlar ilişkiniz devam ederse çok şele karşılaşacaksınız hazırlıklı ol

canim üzülme sakin ayni sey benimde basimda 3yildirda istemediler ama bizim konular farkli benim bi sucum günahim yok annesi beni tanimadan etmeden hakkimda yorum yapti gecmiste bi kac tatsiz seyler olmus daha ben piyasada yokken :) onun faturasida bana kaldi yani:) diyecegim su iki insan birbirini seviyorsa allahtan baska kimse ayiramaz suan bizim karsimizda 2aile duruyor annemden baska hic kimse yanimda degil onun yaninda hic kimse yok ama yinede basardik biz seneye evlenmis olacaz insallah :) eger gercek bir sevgi varsa ortada ne olursa olsun birakmaz seni zaten..

şimdiden anakuzusu
asla hayrı olmaz sana :teselli:
bence sevinmelisin
gerçek yüzünü gördüğün için :1no2:

bencede erkek arkadaşın ailesinin arkasına sığınıyoo teyzesinin kızını istemeyen insan bu olayı aile içinde çözer size hiç aksettirmezdi birk kızı bile artık istemediği biriyle evlendiremiyolar kaldıki bu bir erkek
canım seni üzmek istemem ama erkek arkadaşınız seçimini yapmış size ayak yapıyor o adamdan hayır gelmez :oklava:

Back
X