nefes alamiyorum!

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
37
ben nerden baslicagimi bilmiyorum. ben bir senedir nisanliyim ve nisanlima deli gibi asigim onu cok seviyorum oda beni. ama bazen anlasamiyoruz hic. tartistigimiz zaman bir noktaya gelemiyoruz ve her tartismanin sonu hep ayrilalim oluyo, yani onun tarafindan. dun yine sacma bi konuyla tartistik ve yuzugumu cikartmami istedi, beni artik cekemiyecegini soyledi. onun bu kelimesi beni yikti. ben onu seviyorum kendimi herseyimi ona adadim, onsuz hic bisey dusunemiyorum, ben onsuz nefes bile alamiyorum. bugun aradim onu dayanamadim ama bana cok soguk bi sekilde konustu. ne yapmam gerek hic bilmiyorum, onu rahatmi birakayim yoksa aramaya devam mi edeyim?
 

canım rahat bırak biraz düşme üstüne.
benzerini ben yaşadım her şekilde ulaşmaya çalıştım aradım mesaj attım olmadı mektup yazdım. Cevabı ''Bu kadar güçsüz olma gözümden daha çok düşme''dedi.
Şuan çok pişmanım keşke rahat bıraksaymışım
Kendi haline kalsın biraz sanırım bunalmış bi kaç gün yalnız kalsın kafasını toplasın :2:
 

tamam ama ben bogulcak gibiyim, nisanlimdan ulke olarak ayni yerde degiliz, ona ulasmakta zorlaniyorum. benden ayrilmasina katlanamam. onu rahat birakirsam sanki alisacak bensiz olmaya. offf hayat cok zor. ama sanirim dedigin gibi yapmaliyim, onu rahat birakmaliyim, boyle nereye kadar gider bilmiyorum, dayanabilirsem beni aramasini beklicem
 
erkekler fazla sıkılmaya üstüne gitmeye gelmiyor ve çoğu duygularıyla değil mantığıyla hareket ediyor.biz çok sevince abartıyoruz bütün duygularımızı açığa vuruyoruz sonra monotonlaşıyo ilişki süründürceksin hepsini bakın nasıl oluyo!!!
 
kesinlikle arkadaşlara katılıyorum bir süre bırak arama böyle durumlarda çok zor kendini tutmak biliyorum bende nişanlımla tartıştığımda bazen yenik düşüyorum kendime sitem msjı vs atıyorum bazen arıyorum etkili olduğu oluyo ama sana yüzüğünü çıkarmanı istediyse ardına düşme derim nasılsa dönüp seni arayacak bi şekilde o zaman yapıtığınn söylediklerinn acısını çıkarrsın ben öyle yapıyorum zor ama biraz sabret bence
 
offf cok zor bu sure!!! telefonumu kendimden uzak tuttum onu aramamak icin. ama korkuyorum ya beni birakirsa. daha once cok tartismalarimiz oldu hep ayrilalim demisti ve ben her defasinda pesinden kostum yalvardim ve oyle barisiyorduk. simdi artik cok yorgunum ona yalvarmaktan pesinden kosmaktan ama korkuyorum beni ya birakirsa
nisanlimla olan sorunlarimi hic kimseye paylasamiyorum, ne ayleme nede arkadaslarima. herkes bizi cokkk mutlu biliyo, onunla yan yana iken cok mutluyuz ama uzak olunca ve msnden hic anlasamiyoruz. normalde her gece belli bi saatde msnde grs ama bugece bilmiyorum girsem mi girmesem mi?
cvp yazdiginiz icin cok tsk ederim, birileriyle paylasmak ve en azindan icindekileri yazmak iyi geliyo.
 

biz duygularimizi gercekten cok yogun yasiyoruz ve soylediklerinde haklisin erkekler hep bi mantik icerisinde. benim nisanlimda hep bana "mantikli ol" diyo. ama ben onunla konustugum zaman duygularimla konusuyorum baska turlu yapamiyorum mantikli dusunemiyorum
 
bna kalırsa arkadaşlarının dediği gibide sakın arama . nişanlının böyle rahat davranması seni bi anda silmesi her kavgada ayrılmak istemesi sevmediğinden değil ( zaten sevmese başka ülkede olan biriyke boşu boşuna nişanlanıp eksik bi ilişki yaşamaz ) bunun tek sebebi senin her ayrılıkta onun peşinden koşup yalvarman araman .yaşadım aynı şeyi biliyorum oda şuan okadar rahatki senin gibi stres yapmıyo zaten o arıcak gelcek peşimden herzamanki gibi düşünüyo.. bence bu böyle devam eder gider bunuda değiştirmek senin elinde bu sefer kendını tutar aramazsan onun gelmesini beklersen bidaki kavgada emin ol kolay kolay ayrılalım lafına getiremicek olayı....
 
cnm arkadaslar gereken cevabı vermis benim ekliyecek biseym yok bu defa geride dur o yaklassın fakat tartısıyoruz hiç anlasamıyoruz demissin peki evlenince ne olck bi ömür birlikte geçirmeye varmısınz
 

ben ilk defa onu aramicam, ama dedigim gibi cokda korkuyorum. ama sizlerin yazdiklari icimi rahatlatiyo sanki, cok tsk ederim yazdiginiz icin.
ama inaninki suan odama kapatmisim kendimi hic kimseyle konusmak istemiyorum, yazin dugun hayallerimiz vardi, bunlari dusununce gozlerim doluyo.
ins dediginiz gibi olur arkadaslar ins dayanamaz o arar
 
cnm arkadaslar gereken cevabı vermis benim ekliyecek biseym yok bu defa geride dur o yaklassın fakat tartısıyoruz hiç anlasamıyoruz demissin peki evlenince ne olck bi ömür birlikte geçirmeye varmısınz

onunla yan yana iken hic bi sorunumuz yok. bu kis yanima gelmisti ve inanilmaz guzel gecti, hatta daha cok baglandik ama ayri olunca ve msnden gorusunce, yani bilmiyorum ama yazisarak anlasamiyoruz. onun yazdiklari bazen bana cok sert geliyo yada benim yazdiklarim ona ters geliyo.
biz daha yeni tanistigimizda, nisanlim bana demistiki kadinlarin ruhundan iyi anlarim diye, onlarin ne isteyip istemedigini cok iyi bilirim demisti. simdi dusunuyorum acaba gercekten cok iyimi biliyo ve beni arkasindan kosturuyo yada hic bilmiyor!
 

anladım, bende eski erkek arkadasımla uzaktaydık ayrı ülkelerde sürekli msnde yazısırdk geneldede kavga ederdik telefonda konusurkende tabiri caizse süt dökmüs kedi gibi olurdu beni kırmazdı espriler sakalar yapardı .. hani derler ya yazının duygusu yoktur diye aynen öyle.. sen saka yaparsın o ciddi anlar çnkü o an sesini duymuyor biraz sabırlı olmalsn bu durumda
 

evet ya cok haklisin gercektende oyle oluyo. ama keske suan imkanim olsa turkiyeye gele bilsem, biliyorum cunku gelsem nisanlim kocaman sarilcak bana ve hic birakmicak. ama boyle gercekten cok cok zor.
 
evet ya cok haklisin gercektende oyle oluyo. ama keske suan imkanim olsa turkiyeye gele bilsem, biliyorum cunku gelsem nisanlim kocaman sarilcak bana ve hic birakmicak. ama boyle gercekten cok cok zor.

biliyorum ben yasadm aynı seyleri.. peki sen evlenince tr'demi kalıcaksn o mu gelicek yanına
 
biliyorum ben yasadm aynı seyleri.. peki sen evlenince tr'demi kalıcaksn o mu gelicek yanına

yazin dugunumuz olucak ve nisanlimin daha okulunun bitmesine bi senesi var, o yuzden bi sene ayri olucaz yine. ama tatillerimde ben gelirim trye ve onun tatillerinde o gelir yanima. ama okulu bitince o gelicek yanima.
 
kaçan kovalanır
bak canım sen onu ararsan o seni çantada keklik olarak görücek ve sen hakettiğin iligiyi göremiceksin hiç
hiç bi zaman onsuz nefes alamıyorum falan da de o olmasada sen sen olmaya devam ediceksin sonuçta
bence her tartışmada ayrılalım diyosa sevgisinden şüphe etmelisin
sen arama bırak seviyosa artık o arasın
herşey gönlünce olsun inşallah
 

iyide o hertartismada hep beni sucluyo, yani kendini hakli buldugu icin benim aramami bekliyo. normalde bi saat sonra msnde grsmemiz lazim ama bilmiyorum girsem mi girmesem mi?
off kafam cok karisik, niyeti canimi acitmak mi bilmiyorum
 

neden kendini bu kadar zayıf gösteriyorsun. senin zorunla yanında kalacak insan hiç kalmasın. önemli olan gerçekten seninle olmak istemesi. zaten istemiyorsa sen ne yaparsan yap yine de gidecektir. o yüzden ya beni bırakırsa düşüncesini kafandan at. herşey olacağına varır ve üstesinden gelinemiyecek hiçbir acı yok inanki.ve canım msn mesaj olayına çok fazla girme bence. bende sevgilimle şu msnden mesajdan dolayı sürekli kavga ediyordum. söylediklerimizi hep yanlış anlıyorduk. inan ki şimdi bu görüşmelerimizi kestim. msne girmiyorum. sınırlı sayıda mesaj atıyorum. şimdi kavgalarımız azaldı hatta hiç kavga etmiyoruz. kafamız çok rahat. birbirimizi daha çok özlüyoruz. buluştuğumuzda konuşacak çok şeyimiz oluyor. çok muhabbet tez ayrılık getirir canım bunu unutma. o yüzden sınır koymakta fayda var birbirinizi yıpratmamanız için.

benim anladığım kadarıyla nişanlının seni kaybetme korkusu kalmamış senin sürekli onun peşinden koşman nedeniyle. bu kez hislerine hakim ol ve onun seni özlemesini aramasını bekle. seviyorsa illaki gelecektir. hatta biraz afallasın ne oldu da aramıyor diye düşünsün. yüzüğünü çıkar demek ne demek buna nasıl cesaret ediyor. nişanlının cesaretini kır bir daha sana böyle laflar söylemeye çekinsin. yoksa böyle devam ederse sen kendini yıprattığınla kalırsın
 

ben dun gece sanirim herseyi yeniden gordum. soylediginiz seyleri yapmaya calistim ve simdi goruyorum ki, butun hata benimmis, ona ipleri ben verdim, sanirim cok cesaret vermisim. dun gece yine konustuk ve sanirim duzelmeye basladi, yani benden bisiler bekliyo ama bu kez biraz uzak durmaya caliscam.
ben onu aramadigim icin bana dediki "kontorun yokmu?" bende var dedim :) bozuldu biraz aramadigim icin.
bu gece gorusmeyelim demisti bende ustune varmadim, hic bisi demedim. ama bu gunde aramayi dusunmuyorum.

bazen internet olmayinca msnde gorusemiyoruz iki uc gun, ve telde gorusuyoruz dedigin gibi ozlemde cok oluyo ve birbirimizi hic uzmuyoruz.
ben nisanlimin beni cok sevdigini biliyorum, bunu goruyorumda ama nisanlim sinirlenince sinirlerine hakim olamiyo ve cok kirici oluyo.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…