her tartışma sonuçunda yüzüğü çıkartmanı istemesi çok saçma demekki altan almıyo biraz alttan alsa böyle olmaz bence üstüne gitme bekle bakalım kendi kendine bırak biraz düşünsün üstüne gittikçe daha alevlenir yani bi odun daha atmış olursn bence odun atma ki alev sönsün zamanla düzelecektir herşeyin hayırlısı umarım düzelir tatlımm
kaçan kovalanır.bence kovalamaki kaçmasın.o düşsün peşine o gelsin arkandan.hem gururunu çiğnememiş olursun hemde degerini cok iyi anlarsın.tabi bu benim fikrim.
soyledikleriniz dogru yaa. simdi bakiyorumda gercekten butun hata bendeymis. ama artik diyecem ki ona "sakinlesince konusalim" cunku o kizinca ne dedigini bilmiyo ve bende ustume aliyorum her dedigini ve cokta kiriliyorum ama onun kalbini tamir ediyorum.
anladim ki buraya yazmakla iyi yapmisim, bana akil verdiniz yol gosterdiniz cokk tsk ederim herkese.