Bazan herşeyin üzerime geldiğini hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum.hamileyim eşimde çok yoğun çalışıyor misafir bile alamıyorum onun yoğunluğundan ama elhamdülilah anlayışlı ve mutlu bir evliliğimiz var.devamlı kitap okuyup temizlik yapıyorum elişi bilmiyorum kendime farklı uğraş bulmak istiyorum ama olmuyo.yurt dışında olduğum için kurs imkanlarıda yok.evde birara ingilizce öğrenmeye çalıştım ama hoca olmadan olmaz diye onuda bıraktım.ne yapabilirim???lütfen yardım edin anlatınca çok basit gibi ama yaşayınca hayat duruyor ve nefes alamıyorum gibi geliyor............:44::26:
merhaba. Aslında bu durum hamilelikten kaynaklanıyor. Bu sadece çocuğa olan özlem ve hevesten başka bir şey değil. çocuğunuzun doğacağı güne odaklanırsanız işiniz doha kolay olur. Bir psikolog olarak önerim kendinize yeni bir şeyler bulmayı denemeyin. çocuğunuzu bekleyin.
sağlıkla kucaklarsınız inşallah bebeğinizi.
şimdi bebek gelene kadar iyice dinlenin. Sonrasında epey yorulacak hatta eşinize bile çok zaman ayıramayacaksınız.
Bebek size mutluluk getirecek. Ve bütün bu sıkıntılarınız sona erecek.
Canim kac aylik hamilesin ve hangi ülkedesin? Avrupa'da isen yerinde olsam hergün bir trene atlar gezerdim. Ormanda yürüyüsler yapardim. Adim basi kapali havuzlar var. Hamileler icin cok iyi. Hem de ucuz. Yasadigin ulkenin dilini biliyor musun? Bilmiyorsan git kursa ogren. Evde niye tek ogrenmeye calisiyorsun. Kursta yeni insanlarla tanisirsin. Hicbiri olmazsa arada bir sabahlari cik disarda kahvalti yap. Tabi evdeki gibi olmaz ama bir sandvic biraz meyve. Üstüne biraz da yürüyüs yarim gun bitti bile. Ogleden sonra biraz kestir. Bebek magazalarini gez. Her gün sabahtan aksama evde kim olsa bogulur. Bebek dogduktan sonra bu gunleri ararsin inan. Bol bol uyu dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?