nefes aldırmıyor bu çocuk...

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Arkadaşlar merhaba,
7 aylık hamileyim. 11 aylıkta bir bebeğim var.. asla kucağımdan inmiyor ev işi yapmıyorum. Ama yemek yapmak, yemek yemek hatta lavoboya gitmek zorundayım asla bırakmıyor. Oyuncaklarla beş dk oynuyor sıkılıyor, tv çizgi film açıyorum iki dk izliyor inanın bunaldım depresyona girdim Allah aşkına ne yapacağım ben? Bu yollardan geçmiş tecrübeli annelerden bu süreci daha kolay nasıl geçirebilirim tavsiye bekliyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
7 aylık hamileyim. 11 aylıkta bir bebeğim var.. asla kucağımdan inmiyor ev işi yapmıyorum. Ama yemek yapmak, yemek yemek hatta lavoboya gitmek zorundayım asla bırakmıyor. Oyuncaklarla beş dk oynuyor sıkılıyor, tv çizgi film açıyorum iki dk izliyor inanın bunaldım depresyona girdim Allah aşkına ne yapacağım ben?
Yanlis anlamayin ama nefes aldirmiyorsa nasil hamile kaldiniz demek geldi icimden :)
Kucuk cocuklar genelde boyle sanirim siz hamile oldugunuz icin agir geliyor.

bu kadar küçük çocuğa hamile kalmak gerçekten akıl işi değil.
hadi olmuş neyse de çocuğun tam hareketlenme ayaklanma zamanları aklı da ufaktan eriyor gerekirse iş yapmayıp onunla ilgilenmeniz gerekir. şikayet etmeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum. ikinci olduğunda ne yapacaksınız eline telefon verip mi durduracaksınız? ikinciyi yapmaya karar verdiyseniz zor mor bir şekilde sakin olarak bu süreci atlatmaya bakın. çocuğu suçlamayın.

Çok normal..
15 aylık oğlum var. Yürüdüğü halde yalnız bırakıp gönül rahatlığıyla lavaboya bile gidemiyorum. Çünkü tepelere tırmanıyor düşecek diye korkuyorum.

Uyursa yemek koyuyorum veya öteki işlerimi yapıyorum. Yani normali bu mu bilmiyorum ama etrafımda küçük bebeği olan kadınların geneli aynı durumda.. Yalnız değilsin :anne:

bu kadar küçük çocuğa hamile kalmak gerçekten akıl işi değil.
hadi olmuş neyse de çocuğun tam hareketlenme ayaklanma zamanları aklı da ufaktan eriyor gerekirse iş yapmayıp onunla ilgilenmeniz gerekir. şikayet etmeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum. ikinci olduğunda ne yapacaksınız eline telefon verip mi durduracaksınız? ikinciyi yapmaya karar verdiyseniz zor mor bir şekilde sakin olarak bu süreci atlatmaya bakın. çocuğu suçlamayın.
İş yapmadığımı belirttim zaten! Yemek yapmak zorundayım hatta yemek yemek zorundayım cocuk ona dahi bırakmıyor diyorum. İkinci isteyerek olan bir hamilelik değildi akıl işi olmadıgını bende biliyorum aldırsamıydım?

Sizin abarttiginizi dusunmustum ve net karara vardim olaylari abartmayin bu kadar insana derler bu kadar sorun ettiginiz bir bebeginiz varken ikinci neden diye.
Ne yaşadığımı bilmeden görmeden nasıl abarttığımı düşünürsünüz! Sizene benim ikinci bebeğimden !!!! Varsa tavsiyeniz alırım yoksa susun ya

öncelikle sakin olun. Cocugunuz sizin duygusal durumunuzu stresinizi algiladigi icin tehlike varmiscasina size yapişir. Ev isi yapamiyorsaniz sadece cocugunuzla vakit gecirin bir sure ona her seyin yolunda oldugunu hissettirmeniz lazım. Kolay gelsin biliyorum ki kolay degil ama basarabilirsiniz..Sadece bebek oldugunu surekli kendinize hatirlatmaniz gerekecek

İş yapmadığımı belirttim zaten! Yemek yapmak zorundayım hatta yemek yemek zorundayım cocuk ona dahi bırakmıyor diyorum. İkinci isteyerek olan bir hamilelik değildi akıl işi olmadıgını bende biliyorum aldırsamıydım?

Siz bu kadar agresif olduğunuz sürece o çocuk da huysuz olur

Yemek yedirmiyor Nasıl bir şey

Koyarsın sofrayı oturursun onu da oturtursun eline birşeyler verirsin vurur masaya sen de yersin

Arada az ağlar az oynar zaman geçer gider

Siz bu kadar agresif olduğunuz sürece o çocuk da huysuz olur

Yemek yedirmiyor Nasıl bir şey

Koyarsın sofrayı oturursun onu da oturtursun eline birşeyler verirsin vurur masaya sen de yersin

Arada az ağlar az oynar zaman geçer gider
Ben bu söylediklerinizi yapmadım mı zannedıyosunuz? Eline verdiğim gibi atıyor fırlatıyor zannedıyosunuz ki her çocuk aynı

Ben bu söylediklerinizi yapmadım mı zannedıyosunuz? Eline verdiğim gibi atıyor fırlatıyor zannedıyosunuz ki her çocuk aynı
Tavsiye istiyorsunuz tavsiye verilmis ne bilsin kadin yaptinmi yapmadinmi denedim olmuyor tesekkurler demeniz gerekir cok agresifsiniz burada bende dahil herkes size normal bir surec oldugunu soyledi kusura bakmayin saatlerce keyifler olamaz artik annesiniz ve yeni bebek geliyor bir an once psikologa gidin.

Arkadaşlar merhaba,
7 aylık hamileyim. 11 aylıkta bir bebeğim var.. asla kucağımdan inmiyor ev işi yapmıyorum. Ama yemek yapmak, yemek yemek hatta lavoboya gitmek zorundayım asla bırakmıyor. Oyuncaklarla beş dk oynuyor sıkılıyor, tv çizgi film açıyorum iki dk izliyor inanın bunaldım depresyona girdim Allah aşkına ne yapacağım ben?
İnanmıyorum aynı durumdayız. Bende 6 aylık hamileyim 9 aylık bebeğim var. Tuvalete gidince kapıya bırakıyorum önüne eşya koyuyorum iki dakka bensiz dursun diye. Yemek yapmak dersen resmen işkence. 10 dk bişeylerle oyalanıyor gerisi hep kucağımda. Yemek yerken sofraya oturuyor insan yediğinden bişi anlamıyor. Bel ağzımdan ağlıyorum artık. Sadece uyurken biraz rahatım oda sadece yarım saat. Allah sabır versin bize bakalım ikinci gelince ne olacak

Hormonlar tavan yapmış sizde. Bu günler iyi günleriniz.2.gelince daha zor günler sizi bekliyor olacak. O zaman wc gitme vaktiniz bile olmuyacak hatta 7/24 uykusuz her ikisi hasta olacak daha yazmamı istermisiniz. Süt bebesi daha sinir sizi daha da yıpratır. Annelerden yada başka birinden yardım almadan olmaz. Allah bağışlasın

Evladiniz saglikla dogmus buyuyor bi tane daha evlar nasip etmis allah,sikayet etcegine sukret bence
Bu nasıl bir yorumdur ya. Tabiki şükrediyorum şükürsüz biri olsaydım ötekini aldırırdım. Tuvalete bile gidemiyorum bu yollardan geçmiş tecrübeli annelerden tavsiye bekliyorum okadar.

Back
X