nefes aldırmıyor bu çocuk...

Sanane sananeeeee işine bak haddini bil sana mı sorucam ikinci çocuğumu soruma verebilcek cvp varsa yaz yoksa bak işine sonra niye agresifsin. Sizin gibi insanlarla tanışık olmadığım için çok şanslıyım etrafımda sizin gibi hadsizler olmadığı için! İki gündür insanı sinir ettiniz sen kendi doğrularına bak

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
yaklaşımın çok çirkin
iyi yorumlara cevap bile vermiyorsun
ama diger mesajlara abowwwwwwwwwwwwwwww

yani bu kadarı fazla arkadaşım , bukadarda germe kendini

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
yaklaşımın çok çirkin
iyi yorumlara cevap bile vermiyorsun
ama diger mesajlara abowwwwwwwwwwwwwwww

yani bu kadarı fazla arkadaşım , bukadarda germe kendini
He çirkin olam benim yorumum yani bana salak mısın gibi muamele yapanlar değil! İyi yaklaşımlarımı bir önceki sayfalara girde bir oku neyi görmek istiyosan onu görmüşsün

Boşver cnm hamilelik psikolojisi ve çocuklu kadın psikolojisi ni çok iyi anlıyorum senin ikisi bir araya gelmiş çok zor valla Allah sabır versin çocukla birlikte oturum agladigim zamanlar i iyi bilirim ama bu günler hepsi geciyo cnm güzel bir anı olarak kaliyo emin ol şu an benim üçüncü 9 yıl aradan sonra mesela diğer ikisini unuttm nasıl buyuttugumu cesaretini topladım . Baya zaman aldı neyse çocuk her pesinize gelmek isteyince alma kucağına bı lavobaya çıkacak kadar aglasa hiç birşey olmaz yada evi topluyor kadar alışkanlık yapiyolr çok zekiler emin ol bir alma iki alma bak nasıl birşeyler le meskul oluyo şimdidn ona bir düzen kurki bebeğin olduğunda zorlanma
İşte bunu anlatamıyorum. İlk çocugumu tüp bebekle kucagıma almısım mevlam bana ikincisini nasip etmiş ben o cana nasıl kıyarım basıl aldırırım belki bir daha anne olamıycam derken öğreniyorum ki bir bebegım daha olacak. Maddi olarak bakabilcek durumumuz var evimizie yardımcı alabiliyoruz onları doyurabiliyoruz. Sen napıcaksın benim iki bebeğimi? Senin kardeşlerinle aranda kaç yaş var ki? Ben diyorum bebegım 11 aylık ev işi yapmıyorum ama yemek yaptırmıyor sizler bu durumu nasıl çözdünüz? Kalkmıs bana diyor şükretsene be ikinciyi niye yaptın nasıl vakit buldun. Hamile ve yorulmus bir anneye bu cümleler kurulmaz bu kültürdür görgü kuralıdır

İşte bunu anlatamıyorum. İlk çocugumu tüp bebekle kucagıma almısım mevlam bana ikincisini nasip etmiş ben o cana nasıl kıyarım basıl aldırırım belki bir daha anne olamıycam derken öğreniyorum ki bir bebegım daha olacak. Maddi olarak bakabilcek durumumuz var evimizie yardımcı alabiliyoruz onları doyurabiliyoruz. Sen napıcaksın benim iki bebeğimi? Senin kardeşlerinle aranda kaç yaş var ki? Ben diyorum bebegım 11 aylık ev işi yapmıyorum ama yemek yaptırmıyor sizler bu durumu nasıl çözdünüz? Kalkmıs bana diyor şükretsene be ikinciyi niye yaptın nasıl vakit buldun. Hamile ve yorulmus bir anneye bu cümleler kurulmaz bu kültürdür görgü kuralıdır
Aynen cnm bak bide çok zorluklar la sahib olmuşsun eşin geldiği zamanlarda o ilgilensin sen yat dinlen düşünü al rahat la en zor kısmını atlatmissin bir iki aya laftan anlamayada basliyck yigenimn 13 aylık ben bakıyorum şuan herşeyi anliyo iki ay öncesine göre çok çok fark var ikisi bir büyür çıkar aradan Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canını sıkma ...

Aynen cnm bak bide çok zorluklar la sahib olmuşsun eşin geldiği zamanlarda o ilgilensin sen yat dinlen düşünü al rahat la en zor kısmını atlatmissin bir iki aya laftan anlamayada basliyck yigenimn 13 aylık ben bakıyorum şuan herşeyi anliyo iki ay öncesine göre çok çok fark var ikisi bir büyür çıkar aradan Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canını sıkma ...
Amin cnm Allah razı olsun

Sanane sananeeeee işine bak haddini bil sana mı sorucam ikinci çocuğumu soruma verebilcek cvp varsa yaz yoksa bak işine sonra niye agresifsin. Sizin gibi insanlarla tanışık olmadığım için çok şanslıyım etrafımda sizin gibi hadsizler olmadığı için! İki gündür insanı sinir ettiniz sen kendi doğrularına bak
Ağla ağla açılırsın

Adini sormamıştım ama memnunda olmadim hanfendi
Alıntılamayın pls.
Kadın fikir almak için konu açmış nekadar zor durumda bı yol gösterin diye bu ne terbiyesizlik yaa fikrin varsa yaz yoksada saçma sapan şeyler yazıp sinir bozma ezikligini burda tatmin etmeye çalışma istersen
işte biz bu yüzden gelişemiyoruz. Bırakın tatmin etsin konuşsun bu tarz insanları iyi bilirim

Kadın fikir almak için konu açmış nekadar zor durumda bı yol gösterin diye bu ne terbiyesizlik yaa fikrin varsa yaz yoksada saçma sapan şeyler yazıp sinir bozma ezikligini burda tatmin etmeye çalışma istersen
Kadin evladından şikayetçi ee niçin 2.dusundun hani bukadar huysuzsa zor olacak baabinda yorum yaptim bana demediği kalmadi.
Hak etti.

Kadin evladından şikayetçi ee niçin 2.dusundun hani bukadar huysuzsa zor olacak baabinda yorum yaptim bana demediği kalmadi.
Hak etti.
Evladımdan şikayetçi falan değilim bu durumu nasıl kolay atlatabilirim diye soruyorum? Sen bana salak mısın gibi yorum yapıyosun teşekkür mü ediyim? Yazmayın bişey bakın işinize

Ne diyorum biliyo musun? Ben ikinci bebeğimi yaptım iyi mi etmişim demiyorum. Bebeğim kucağımdan inmiyor, bu durumu nasıl daha kolay geçirebiliriz diyorum. Bana kalkıpta oooo ikinci bebeği neden yaptın ikinciyi yapmaya nasıl vakit buldun şükretsene bebeklerin olmuş bu ne be???? Bana diyeceksin ki bizde bu yoldan geçtik yemeği akşamdan pişiridk duşumuza şu vakit girdik!! Benim doğmamış ikinci bebeğim hakkında yorum yapmak kimsenin haddine değil! Normalde sakin biriyim ama böyle gerizekalı yorumlar okuyunca sinirleniyorum. Cahil cahil konusanlara sinirleniyorum. Tavsiye veren aklı başında insanlarla ne güzel yorumlaşmışız bi okusana. Sonrada işine bak

Ben sizin gerginliğinize takılmayıp gayet aklıbaşında yorumlar yapmıştım zaten. Hiç de 'ikinci bebek neden' diye sormadım merak etmedim yargılamadım. Ama bir önceki mesajınız tamamen ofsayttı o yüzden yorum yazdım. Siz bana işine bak diye cümle kuracak biri değilsiniz.. En iyisi daha fazla uyarıcı faydalı yorum yazmaktan vazgeçmek sanırım.. :KK14:

Benim de başım dönüyor oradan oraya çekirge gibi atlarken :confused:
Varsa ver tabi daha iyi. Ben 25 kilo versem yok olurum. Ama 5 kilo daha vereydim iyiydi.. :p
Var valla bende 5 kilo versem iyi olur bakalım koşturuyoruz beraber.:halay:

bi yardımcımız var ev işlerimi ütülerimi vs yapıyor. Yemek yapmıyor ama onuda ben halledebilirim diye düşünmüştüm ama mümkün değil tuvalete bile girince çığlıklar kopuyor
Yahu benim de aylik bebegim var onunla bile lavaboya zor giriyorum yaramaz da sayilmaz ona ragmen.. cunku yanimda bile ya elini bi yere sokuyor ya dusuyor.
Aman dikkat edin. Anneniz kayinvalideniz uzakta mi?

2,5 aylık bebeğim var çok aşırı tecrübesiz bir anneyim size tavsiye vermek haddim değil ama sling diye bir şey varmış belki bel ağrısı çekeceksiniz ama onunla hem kucağınızda taşıyabilir hem iş yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben daha kullanmadım kullanışı nasıl bilmiyorum ama kullanan birilerine bir sor istersen belki faydasını görebilirsin.

Konu sahibi eski özgür zamanlarını özlemiş.
Bebek bu ağlar,huysuz olur.
gece uyutmaz,
yani tuvalete girin 2 dk ağlasın nolcak.
şimdi benim kızım kapının önünde bekliyor alıştı.
yemek yerken verin eline meyve o da yesin.
banyoyu eşiniz geldiğinde yapın.
sonrasında yemek yapın 2 gün tüketin.
hem yardımcınız da varmış daha ne istiyosunuz.
daha olmadı yemek yapanını bulun. sizde çocukla ilgilenin.
çocuk bakmaz zor ama abartmayın.

Back
X