Nefes almak için son 7 gün

denizgzr

нüѕєуιη &т
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
180
2
46
Diyarbakır
kimine göre dert değil aslında benmkisi nişanlımı çok özledm onu yanımda hissetmeyi gözlerne bakmayı gülümsemesini herşeyini özledm bugun 43 gündür ayrıyız onun işleri bnm sınavlarım derken onsuz 43 gün geçirdik gün sayıyoruz artık 7 gün sonra Allah kısmet ederse birlikte olacazve onu 1 haftadan önce bırakmaya niyetim yok oda çok özledi 4 günüm boş snav fln yok babam nişanlıma gitmemi istemiyo bnde ona hak verdiğim için gitmeyi teklif bile etmedim ama çook özledm nişanlımda telde ağlayacak kadar çok özlemiş çaresiz olmak günleri saymak çok zor :'( birkaç ay sonra askere gidecek o zamn ne yapacağım bilmiyorum bildiğim tek sey onun nefesini hissetmeden hayat çok zor ve anlamsız okuyan herkese teşekkür ediyorum

Duygularını çok iyi anlayabiliyorum. Benim sevgilimde 3 ay önce askerden geldi. Gerçekten görememek, dokunamamak çok zor, beklemek çok zor ama bekleniyor işte. Neyse ki görüşmeye az kalmış, tadını çıkar :16:

amin tatlım allah herkesn mutluluğunu daim etsin evet sevmek sevilmek cok güzel duygular onu özlemekte güzel ama çok zor :'(

Ayrılık çok zor.
Hele mecburi ayrılıklar askerlik gibi..
Bende asker yolu bekliyorum göndereli 15 gün oldu ama sor bana 15 yıl gibi
Ama sabrıda var dönecek bir gün deyip sabrediyorsun başka çaren yok

bende sevgilimi cok özledim en son agustosta görüstük cok zor zamanlar gecirdik kismetse 2 ay sonra yanindayim :69: ama sadece 3 hafta..

ban dert miş gibi gelmedi yaşadığın özlemden dolayı bi çöküntü yaşıyor olabilirsin syaılı gün çabuk geçer hayırlıısıyla sağ selam askerden gelir iyi sabırlar

ban dert miş gibi gelmedi yaşadığın özlemden dolayı bi çöküntü yaşıyor olabilirsin syaılı gün çabuk geçer hayırlıısıyla sağ selam askerden gelir iyi sabırlar

nişanlım daha askere gitmedi .simdi ayrı şehirlerde yaşıyoruz bir kaç ay sonra gidecek askere

5 gün kaldı kavuşmamıza

Back
X