Nefes nefese kedi

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Kızlar canım çok sıkkın. Kedim bir kaç gündür köpek gibi nefes alıyordu. Bugün abarttı. Veteriner sıcaktan dedi ama hayvan yazık kalpten gidecek gibi.
Bu sıcakta siz nasıl rahatlatıyorsunuz yavrularınızı.
Not: cidden çok dertliyim ve bişey olursa kendimi çok suçlu hissederim.

Serin yerde yatirin bol su icirin bi de islatabilirsiniz suyla korkmuyorsa hafifce boyle aklima baska birsey gelmedi tuyleri cok ise oyle yapiyorlar terleme sekilleri oyleymis

Ben kedimi yıkıyordum, gerçi o kaçmaya çalışıyordu suyu sevmiyordu ama yıkadıktan sonra rahatliyordu onun için yıkamanı tavsiye ederim:super:

İçmesuyuna birkaç küp buz atın soğuğa yakın serin olsun su açıkta durdukça ısınırdık sık sık yenileyin. Kendini yalamaya pek hali yoktur, tarağını ıslatıp bol bol tarayın ferahlasın. Yiyorsa yoğurt verin biraz sulandırarak.

İçmesuyuna birkaç küp buz atın soğuğa yakın serin olsun su açıkta durdukça ısınırdık sık sık yenileyin. Kendini yalamaya pek hali yoktur, tarağını ıslatıp bol bol tarayın ferahlasın. Yiyorsa yoğurt verin biraz sulandırarak.
Tamam canım çok teşekkürler.

Klima ya da vantilatör varsa canlarına minnet,
Suyunu sürekli yenile,buz at içine,
Benimki balkonda yere yatıyor,halıları zaten kaldırmıştım,hep yerde,serinde.
Ara ara elini ıslatıp başını da okşa,o da rahatlatıyor.

Islak havluya sarin ,yikamaktan daha iyi ,
Suyuna buz kupleri atin ,
Vantilator camistirin yaninda

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Suyumuza buzu koyduk. Islak havlu ve ıslak fırcs uyguladım. Suya çok kızıyor.
Biraz rahatladı fıstık.

kedimi sık sık ıslatıyorum gerçi pek hoşuna gitmiyor kaçıp gidiyor ama en azından serinlemiş oluyor, suyunu da sürekli değiştiriyorum :)

Kızlar canım çok sıkkın. Kedim bir kaç gündür köpek gibi nefes alıyordu. Bugün abarttı. Veteriner sıcaktan dedi ama hayvan yazık kalpten gidecek gibi.
Bu sıcakta siz nasıl rahatlatıyorsunuz yavrularınızı.
Not: cidden çok dertliyim ve bişey olursa kendimi çok suçlu hissederim.
valla tek çare traş ettirmek. benimkide öyle vete sordum. traş edebiliriz dedi. narkozlu olması içime sinmiyor ama sanırım yapacak bişey yok. ben şimdilik elimi ıslatıp ıslatıp seviyorum biraz serinliyor... ama akşamdan akşama gündüzleri perişan hayvanlar sıcaktan. dışarıda çıkamıyorlar yazık...

valla tek çare traş ettirmek. benimkide öyle vete sordum. traş edebiliriz dedi. narkozlu olması içime sinmiyor ama sanırım yapacak bişey yok. ben şimdilik elimi ıslatıp ıslatıp seviyorum biraz serinliyor... ama akşamdan akşama gündüzleri perişan hayvanlar sıcaktan. dışarıda çıkamıyorlar yazık...
Kısırlaştırırken traşta ettirmiştim(şimdi uzadı) ama narkoza bende güvenemiyorum hiç.

Ben tıraş ediyorum.
Onun dısında yazmıslar suyuna buz küpleri atın.
Bir de sprey şişesine su koyup arada yukardan üstüne sıkıyorum. Ne oldugunu anlamadıgı için korkmuyor sudan ama serinliyor da.

Traşa götürün ve sıcaktan olduğuna emin olun. Islatın klimalı yerlerde dolaştırın suyu temiz olsun. Astım da olabilir belki.
Kapının önüne de bir kap su ve bir kap mama unutmayın sokaktaki yavrular için :)

Back
X