Bisküvi - Kurabiye Tarifi Nefiss KüLLü Kurabiye ( RESİMLİ )

canım ben denedim gerçektende nefis oldu bende senin gibi çikolatalı pişmaniyeye benzettim ağızda hemen dağılıyor herkesin denemesi gereken bir tarif eline sağlık

denemene ve beyenmene çook sevindimm ellerine sağlık cnmm olumunekankayizsmilea.s.

ellerine sağlık yerimseniben
tadının pişmaniyeye benzemesi denemem için yeterli olumunekankayizsmile

muhteşem süper ötesi bir kurabiye tarifi misafirlerimde bayıldı ohaoldumsmile teşekkürler arkadaşımopuyorumnanaktan ama ikinci denemem annemlerde oldu hamuru biraz cıvık yapmışım hüsranla sonuçlandımafoldumben
siz siz olun hamurunuzu cıvık yapmayın ama ilk deneme süperdihihoyyyt

ayyy hemen denicem canım çekti var ya inanılmaz yarın ilk iş yapmak olacak uff uff ellerine sağlık canım

arkadaşlar elinize sağlık bende yapmayı düşünüyorum şimdi ama kakao ne kadar olacak ona takıldım

ben göz kararı koydum 2 3 kaşık kadardı sanırım kaydirigubbakcemile5
pudra şekeriyle karıştırınca kül gibi bir renk olucak işte ona göre ayarlayınolumunekankayizsmile

larkadaşlar ben dün yaptım çok güzel oldu herkeste çok beğendi tarif istediler ilk yapmama rağmen baya iyiydi tarifi veren arkadaşa teşekkürlerrzemuszemus

Bn de bugn denİycem

denedin mi cnmm

larkadaşlar ben dün yaptım çok güzel oldu herkeste çok beğendi tarif istediler ilk yapmama rağmen baya iyiydi tarifi veren arkadaşa teşekkürlerrzemuszemus

afiyet olsun canımm beyenmene ve beyenmelerine sevindim kaydirigubbakcemile5
bende geçen anneme misafir gelcekti yaptım götürdüm herkes çok beyendi . tarif istediler hemen . cokacimcoook

bayadır bakmamışım sayfaya yapanlar olmuş ellerine sağlık hepinizinn

eline sağlık canımm .

şimdi yine deniycem cokacimcoook

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2

ellerine sağlık yarın denicem mutlaka :)

denedinmi şeker bayanssulusmile

ya yalnız kabartma tozu yok mu bunda ya?

kabartma tozu ben koymadım cnm

ben yaptım kızlar bı paket kabartma tozu koydum harika oldu

ohhh ellerine sağlık . kabartma tozuylada oluyormuş demekki. senınkıler pofur pofur olmuştur hihoyyyt

kızlar kakaoyu içine koyupta dışını beyaz yapsak oda olurmu maksat renkli olsun

az önce yarım ölçüyle yaptım ama hamurun kıvamını ayarlamakta zorlandım sağolsun annem yetişti imdadıma ama çok güzel oldu vanilya yerine tarçın koydum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…