YARENn ZzUuZzUuMmMm ♥ ♥ ♥ Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2007 2.654 2 116 Eskişehir 16 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi YARENn #41 lalli .!.: az önce yarım ölçüyle yaptım ama hamurun kıvamını ayarlamakta zorlandım sağolsun annem yetişti imdadıma ama çok güzel oldu vanilya yerine tarçın koydum teşekkürler Genişletmek için tıkla... ellerine sağlık canım. afiyet bal şeker olsunnn opuyorumnanaktan
lalli .!.: az önce yarım ölçüyle yaptım ama hamurun kıvamını ayarlamakta zorlandım sağolsun annem yetişti imdadıma ama çok güzel oldu vanilya yerine tarçın koydum teşekkürler Genişletmek için tıkla... ellerine sağlık canım. afiyet bal şeker olsunnn opuyorumnanaktan
grxuxbchen Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2008 540 0 96 - Yurtdışı 27 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi YARENn #42 Bu kurabiyeyi bir gun onceden yapsak tadinda bir degisiklik ya da gevrekligi gidiyor mu acaba?
YARENn ZzUuZzUuMmMm ♥ ♥ ♥ Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2007 2.654 2 116 Eskişehir 3 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi YARENn #43 grübchen ; ben yaptığımda genelde akşamdan yapıyorum zaten. daha güsel oluyor. birgün önceden yapabilirsin opuyorumnanaktan
grübchen ; ben yaptığımda genelde akşamdan yapıyorum zaten. daha güsel oluyor. birgün önceden yapabilirsin opuyorumnanaktan
aLLeGRia Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2007 9.565 14 0 Tekirdağ 4 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi YARENn #44 evet şuan yapıp fırına vermiş bulunuyorum inş benimki de sizinkiler gibi güzel olur
aLLeGRia Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2007 9.565 14 0 Tekirdağ 4 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi YARENn #45 Resmen ağızda dağılıyo harika oldu :asigim: çok sağol canım tarif için
burcum2044 Guru Kayıtlı Üye 13 Ekim 2007 67 0 286 38 İstanbul 4 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi YARENn #46 elelrinize sağlık güsel görünüyo
E elty Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2009 27 0 86 Şanlıurfa 7 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi YARENn #47 bu kurabiyenin içinde hiç şeker yok mu ??????
delfin livamoda.blogcu.com Kayıtlı Üye 30 Ocak 2007 643 1 96 Sivas 7 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi YARENn #48 yaptım ama çok çabuk dağlıyor tabağa bile koyamadım....
YARENn ZzUuZzUuMmMm ♥ ♥ ♥ Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2007 2.654 2 116 Eskişehir 21 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi YARENn #49 aLLeGRia .!.: Resmen ağızda dağılıyo harika oldu :asigim: çok sağol canım tarif için Genişletmek için tıkla... beyenmene sevindim cnm. afiyet olsun .opuyorumnanaktan burcum2044 .!.: elelrinize sağlık güsel görünüyo Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan elty .!.: bu kurabiyenin içinde hiç şeker yok mu ?????? Genişletmek için tıkla... hayır cnm şeker yok içinde. bende tarifi ilk aldığımda aynı şeyi sormuştum. ama tadından şüphen olmasın . gayet güsel oluyor. delfin .!.: yaptım ama çok çabuk dağlıyor tabağa bile koyamadım.... Genişletmek için tıkla... alla alla neden öyle olduki cnm . unu falanmı az geldiki . öyle çok dağılmaması lazım bilmiyorumkismile
aLLeGRia .!.: Resmen ağızda dağılıyo harika oldu :asigim: çok sağol canım tarif için Genişletmek için tıkla... beyenmene sevindim cnm. afiyet olsun .opuyorumnanaktan burcum2044 .!.: elelrinize sağlık güsel görünüyo Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan elty .!.: bu kurabiyenin içinde hiç şeker yok mu ?????? Genişletmek için tıkla... hayır cnm şeker yok içinde. bende tarifi ilk aldığımda aynı şeyi sormuştum. ama tadından şüphen olmasın . gayet güsel oluyor. delfin .!.: yaptım ama çok çabuk dağlıyor tabağa bile koyamadım.... Genişletmek için tıkla... alla alla neden öyle olduki cnm . unu falanmı az geldiki . öyle çok dağılmaması lazım bilmiyorumkismile
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 19 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi YARENn #50 Çok sevdiğim bi kurabiye çeşididir ağızda dağılıyo resmen