• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nefret duyguma engel olamıyorum

sirinler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
282
0
0
İstanbul
kızlar ben insanları sevemiyorum neden bilmem her yaptıkları gözüme batıyor mesela sakız cigneyenler,derste konuşanlar,ders geregi video izlerken sanki sinemadaymışızı gibi yemek yiyenler,yoklama kagıdını alıp 10 saat vermeyenler ya da trafikte yayaya kırmızı yanarken arabanın önüne atlayanlar hepsine ama hepsine o kadar sinir oluyorum ki anlatamam yani normal bir şekilde degil o an bir insanı öldür kimi öldürürsün deseler hepsini öldürürüm o kadar sinir oluyorum napıcam bu duygu yüzünden mutlu olamıyorum sürekli huysuz sinirli bir insanım ne önerirsiniz.

öyle şeylere sinir oluyorsunki

seninle direk baglantısı olmayanlarada nefret duyuyorsun

bende ünide imza kagıdının gelmemesine sinir olurdum ama bu denli olmadı hiç

kızlar ben insanları sevemiyorum neden bilmem her yaptıkları gözüme batıyor mesela sakız cigneyenler,derste konuşanlar,ders geregi video izlerken sanki sinemadaymışızı gibi yemek yiyenler,yoklama kagıdını alıp 10 saat vermeyenler ya da trafikte yayaya kırmızı yanarken arabanın önüne atlayanlar hepsine ama hepsine o kadar sinir oluyorum ki anlatamam yani normal bir şekilde degil o an bir insanı öldür kimi öldürürsün deseler hepsini öldürürüm o kadar sinir oluyorum napıcam bu duygu yüzünden mutlu olamıyorum sürekli huysuz sinirli bir insanım ne önerirsiniz.

psikiyatriste gitmeni öneririm.

bendede olurdu bazen hayatının herhangi bi döneminde bi toplumdan dışlandın mı

ben mesela lisede ortama göre fakirdim dışlandımda ezildimde dalgada geçtiler hissettiklerin,n bazıları bendede var

bendede olurdu bazen hayatının herhangi bi döneminde bi toplumdan dışlandın mı

ben mesela lisede ortama göre fakirdim dışlandımda ezildimde dalgada geçtiler hissettiklerin,n bazıları bendede var

yok aslında pek öyle bi durumum olmadı.bence seninde bu duygularının sebebi o yaşadıkların degildir canım.çok zor gerçekten ya kimseyi sevemiyorum herkesi en ufak davranışından siliyorum kafamda daha tanışmadan.

canım sen bi sakinleştirici falan al yaa böle en ufak şeye sinirlenipte öldürecek raddeye gelerek hayat çekilmez inanki
melisa çayı ve adaçayı sinirleri yatıştırıyor en azından bana biraz ii gelior

evet evet banada öyle oluyor nası geçti asabiyetin peki :(

walla hatirlamiyorum ki,
aslinda tamda gecmis degil,
hala sinir oldugum birsey yapildiginda suratim duser acayip sinirlenirim yani:26:
bu arada bahsettigin sey nefret degil bence asabiyet yani :S

Son düzenleme:
benimde öyle artık dillendirip insanları sıkmıyım diyorum ama bu seferde surat asınca noldu niye surat astın diyolar.

aynen :) birde ben evlenmeden once kardeslerimin arkadaslari vardi komsunun cocuklari benden cok korkarlardi,
benden izin alip oyle gelirlerdi bizim eve :1::1:

arkadaşım sanki beni anlattın
aynı şeyler bende de var
sakız çiğneyenler çekirdek çitleyenlere sinir oluyorum ama normal bi sinir değil dişlerimi sıkmaktan diş etlerim acıyor bazen o derece.

trafikte sinyal vermeden ışığa dikkat etmeden geçen şoforler
gürültü yapan komşular
yolda yavaş yavaş ahım şahım yürüyen insanlar
dik dik bakanlar
en çokta ağlayan çocuklar. tamam biliyorum o daha çocuk ağlaması normal ama elimde değil yani o çocuğun sesi beynime işliyor sanki
varmı bundan bi kurtuluş

arkadaşım sanki beni anlattın
aynı şeyler bende de var
sakız çiğneyenler çekirdek çitleyenlere sinir oluyorum ama normal bi sinir değil dişlerimi sıkmaktan diş etlerim acıyor bazen o derece.

trafikte sinyal vermeden ışığa dikkat etmeden geçen şoforler
gürültü yapan komşular
yolda yavaş yavaş ahım şahım yürüyen insanlar
dik dik bakanlar
en çokta ağlayan çocuklar. tamam biliyorum o daha çocuk ağlaması normal ama elimde değil yani o çocuğun sesi beynime işliyor sanki
varmı bundan bi kurtuluş

aynı aynı o diger saydıklarının hepside var bende.bide çocuk sesinede tahammül edemem aglamalarınada of off.dayanamam lafta sokarım annelerine filan toplu yaşama kurallarına uyamayan insanlar toplum içine çıkmasın istiyorum gerçekten.

Back
X