Nefret duygusu mu? intikam mı? kin mi?

Ben çocuğa ve kocanıza çok üzüldüm :(:(
Evliliğin ilk yıllarında herkes kavga eder bizde birbirimizi yiyorduk. Ama asla ne ben eşime nede eşim bana ölsende kurtulsam demedi..
Sevmiyorsan boşanırsın..

Birde kuma (metres) mi istiyorsun üzerine??

tartışmaları yazacak vaktimde yok halim de yok. ama uzun zamandır eşime ondan nefret ettiğimi sevmediğimi çocuk için evli kaldığımı. asla onunla cinsel anlamda birlikte olmak istemediğimi. kendisine onu sevecek ve cinsel ihtiyacını karşılayacak başkasını bulması gerektiğini. bulamazsa yardım edeceğimi vs. ağzıma geleni söylüyorum. beddualar ediyorum bi köşede ölüp gitsen de bende çocuğumda kurtulsa senden diye. dünyada en nefret ediyorum dediğim insanın ayağının altını öpeyim senin yanında diyorum mesela beraber olmak istese dokunmuyorum bile zor zahmet ikna oluyorum onda da çabuk yap napıyosan diyorum.

eskiden tepki verirdi. şimdi o da alıştı bu kadar lafıma rağmen bişey olmamış gibi davranıyor daha da sinirleniyorum.

geçen 1 yılda yaşattıklarına hep sustum sustum patlayışım böyle oldu. ve artık bu söylediklerimde ne kadar samimiyim bilmiyorum. söylediklerimden dönesim bile yok. hiç bir şey umrumda değil. işim var gücüm var çeker giderim ama çocuğuyla çok ilgili çocuğa kıyamıyorum.

böyle şeyler söyleyince biliyorum mutsuz oluyo, onun mutsuzluğundan mutlu oluyorum. eskiden bişeye kafasını takıp üzülse kendi kendimi yerdim onun üzüntüsüne daha çok üzülürdüm ama artık umrumda değil.

veee 2 yıllık evliyiz henüz.

toparlanır mı bu durumlar. içimdeki soğukluk geçer mi. bi aile terapistine falan gitsek mesela?
Evlilik nasıl toparlanır bilmiyorum ama bebekte olsa çocuklar gerginliği hissederler

Çocuğa kıyamıyorum değil,elalem ne der,kurulu düzeni bozmaya cesaretim yok diyin bence. İnsan bu kadar nefretle andığı biriyle asla ve asla birlikte olamaz. Ne demek birlikte olmak istemiyorum dil dökünce razı geliyorum :oha:

Boyle bir ailenin evladi ne kadar saglikli buyuyebilir ki? Su cocuk icin evliyim zirvasini bi birakin artik hanimlar, kari koca olmakla anne baba olmak ayni sey degil sonucta.

tartışmaları yazacak vaktimde yok halim de yok. ama uzun zamandır eşime ondan nefret ettiğimi sevmediğimi çocuk için evli kaldığımı. asla onunla cinsel anlamda birlikte olmak istemediğimi. kendisine onu sevecek ve cinsel ihtiyacını karşılayacak başkasını bulması gerektiğini. bulamazsa yardım edeceğimi vs. ağzıma geleni söylüyorum. beddualar ediyorum bi köşede ölüp gitsen de bende çocuğumda kurtulsa senden diye. dünyada en nefret ediyorum dediğim insanın ayağının altını öpeyim senin yanında diyorum mesela beraber olmak istese dokunmuyorum bile zor zahmet ikna oluyorum onda da çabuk yap napıyosan diyorum.

eskiden tepki verirdi. şimdi o da alıştı bu kadar lafıma rağmen bişey olmamış gibi davranıyor daha da sinirleniyorum.

geçen 1 yılda yaşattıklarına hep sustum sustum patlayışım böyle oldu. ve artık bu söylediklerimde ne kadar samimiyim bilmiyorum. söylediklerimden dönesim bile yok. hiç bir şey umrumda değil. işim var gücüm var çeker giderim ama çocuğuyla çok ilgili çocuğa kıyamıyorum.

böyle şeyler söyleyince biliyorum mutsuz oluyo, onun mutsuzluğundan mutlu oluyorum. eskiden bişeye kafasını takıp üzülse kendi kendimi yerdim onun üzüntüsüne daha çok üzülürdüm ama artık umrumda değil.

veee 2 yıllık evliyiz henüz.

toparlanır mı bu durumlar. içimdeki soğukluk geçer mi. bi aile terapistine falan gitsek mesela?
Bu kin nefret ofke nedir bu kadar. Bu adam napmis bunlari hak edecek birde onlari anlatsaniz.

Siz önce kendinizi kurtarmanın yoluna bakın . Bu kadar kin , nefret , hakaret ... sebebini yazmamışsınız ama sizi yer bitirir . Bir psikoloğa gidin , ruhunuzu tedavi etmeye çabalayın . Devamında belki de evliliğiniz kendiliğinden düzene girecek . Ruhunuzu sakinleştirmeniz gerek , bu psikolojiyle ne kendinize ne de çocuğunuza faydanız dokunmaz .

Boşan madem bu kadar acımasızlık niye? Kocanızda genis mi bunca şeye rağmen hala devam ediyor o da ayrı bi olay
Sizin normal olmayan Hallerinizi çocuğumuz niye çeksin yazık değil mi ona
bitmiş bi evlilikte çocuk için hiç yürümez aksine çocuk zarar görür hangi doktora gidersen git diyeceğide budur

Tüm yorumlara baktım bir tanesine cevap verilmiş digerleri boşa gitmiş.
belli ki kine nefret vs degil uydurma bir konu.
bir garipsiniz

Seveb ne ki bulaşarak öfkenin nefretin inanamadım ben şok

Adamı ezip duruyorsun, kendini de onu da mutsuzluğa mahkum ediyorsun. Sağlıklı bir ruh hali değil. Bir açığını bulmuşsun aşağılamaktan zevk alıyorsun. Bu evlilikten hayır gelmez. Çocuğa da yazık, mutsuz evde büyüyen çocuk mutsuz olur.

Çocuğundan ayıramıyorsun ama öl diyorsun.. bence aile terapistine gerek yok, sen psikolojik destek alsan yeter..

Yasadigin büyük bi olayi unutamiosun bence. Ikna edilmeyi bekliyorsun ama böyle olmaz. Ben sana uzuldum kinle yaşamak cok zor iyi bilirim.

Sevmiyorum öl derken yeni bi çocuk olma ihtimali de oluşuyor sanki ben mi yanlış anladım sevmiyorsan adamla birlikte olma ayrıl gitsin

Gercekten bu denli neftet ettigin bir insan ne yaparsa yapsin sana dokunama, seni buna ikna edemez

Yasadiginiz şeylerden ötürü sinirlisin ona ayrilmak istiyorum diyosun ama sende ayrilmak istemiyorsun

Eşinizle yaşadığınız süreç ya da sorun her neyse bu sizde aşağılık duygusu yaratmış. Onun canını acıtmaya çalışırken aslında kendinizi acıtıyorsunuz. Bu boşvermişlik çok kötü patlar bi yerde. Öncelikle siz bireysel şekilde bir psikologla görüşün, biraz ruh haliniz toparlansın sonra evliliğin gidişatını değerlendirirsiniz.

Bu kadar kine nefrete rağmen neden devam ediyorsun ? Şuan senin psikolojin normal değil çocuğununda bu halinle senin yanında dura dura psikolojisi alt üst olur . Ayrıca boşanmamak için çocuklara öne sürmeyin ya ; ya böyle saçma sapan bi hayatı / evliliği seviyorum deyin yada boşanınca anamı babamı çekmek istemiyorum yalnız çocuk büyütmeyi gözüm yemiyo deyin daha mertçe olur.
Boşan hanımmm boşan bu kadar ettiğin beddualar ahhhlar döner dolanır seni bulur , çocuğunu bulur. Aklını başına al:KK51:

Back
X