Nefret edıyorum akrabalarımdan :((((

hxuxzxuxn_yxixlxix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
7.652
13
156
Diğer
sınırlerım cok bozuk lutfen benı rahatlatıcak bıseyler söyleyın
zaten aılemde yanımda degıl uzaktalar derdımı paylasacagım bı sız varsınız sızı kendı aılem gıbı göruyorumsenağlama
benım sorunum akrabalarım hep cıkarları ıcın yanımdalar işlerı dusunce gelıp bızı buluyolar
hep ışlerını yapıyoruz edıyoruz ama benım kırk yılda bır ısım dusuyo ınanın kımseyı yanımda goremıyorum
esımde cok sessız bır ınsan hıcbırseye hayır dıyemıyo ıstemese bıle yapmak zorunda kalıyo ama artık onu kullandıklarını anladı yınede bısey dıyemıyo
sonra bız kavga edıyoruz huzurumuz bozuluyo mutsuz oluyoruz
az önce yurt dısındakı teyzem aramıs yengemı bızım evın numarasını ıstıyomus
bende numarayı bılmıyorum, yenı tasındık sayılır yenı baglattık numarayı bılmıyorum napıcakmıs dedım
senınle konusucakmıs dedı ıstemıyorum konusmak aynen öle soyle dedım
cunku gecen sene ben ve kızı hamıleyken buyuk teyzemın kızıyla tartışmıslardı
kabak benımde basıma patladı.benım kızım hamıle bırdaha kızımla gorusmıceksın dedı
halbukı bırgun olsun kızının evıne gıtmedım aramadım bıle ama o benı hergun arıyodu ısı dusunce evıme gelıyodu
dedım senın kızın beni arıyo ben bıkere bıle onu aramadım ustelık ben hamıle degılmıyım teyze dedım sız nasıl ınsansızın dedım öle kapattım
aradan bır sene gectı sımdı yıne hamıleyım bu arada (o bebegımı kaybettım 7 aylık hamıleykensenağlama)bu olaydan 15 gun sonra sımdıde ben gorusmek ıstemıyorum ıste nefret edıyorum hepsınden aılemde yanımda yok cok yalnızım sınırlerım cok bozuk benı hıc rahat bırakmıyolarsenağlamasenağlamasenağlama

sinirlenmekte haklısınız
insan kullanılmaya tahamül edemiyor helede bunu yapan en yakınlarınsa
yardım etmek elbette karşılıksız yapılır bir amaç çıkar gözetmeden yapılır ama
size davranıldığı gibi davranılsın istersiniz hiç olmazsa
karşılık görmeyi bırak birazcık anlayışlı olsalar bile razı olursunuz
boşverin hiç sinirinizi bozmaya değmez
size üzenlere gereken cevabı verin
şu saaten sonra kalbi kırılır diye düşünecek değilsiniz herhalde
kolay gelsin...

oy canım haklısın bence hiç birsekılde görüşme...seni kimse bunun için zorlama.ama saygındanda kusur etme esinle aran açılmasn.allah a havale et.

tabıkı benım yaptıklarım karsılıksız ama neden benımde ıhtıyacım oldugunda yanımda olmuyo kımse
bu kız hamıle annesı babası uzakta acaba bırseye ıhtıyacı varmı dıye soran olmadı bıle
ve bunlar cok yakın akrabalarım teyzelerım,dayım,ananem,dedem,amcalarım
sımdıye kadar hep nankörluk gördum bunlardan tabıkıde ıyılıklerı dokundu
ama ınanın ıyılıkten cok kötuluklerını gördum

hamilesin. sinirlerini bozuyorsa ,görüşme..
şu an senin moralinin iyi olması lazım... seni ,kimsenin üzmesine izin verme. doğruyu yapmışsın. madem teyzenle bu sorunları yaşamışsın. hiç olmazsa bebek doğana kadar uzak dur....

canım herkes ettiğini er yada geç buluyor....hiç muatap bile olma..benım kızım hamıle bırdaha kızımla gorusmıceksın dedı
aptal kadın konuşmaya bile değmez....ben bile sinirlendim inan.

boşver tatlım kocanla huzurluysan diğerleri olmasada olur yanında
çıkarcı insanlar etrafında olup numara yapacaklarına hiç olmasınlar :teselli:

oy canım haklısın bence hiç birsekılde görüşme...seni kimse bunun için zorlama.ama saygındanda kusur etme esinle aran açılmasn.allah a havale et.

zaten hıcbırıyle göruşmuyorum ınankı
ama baba tarafım harıc aynı apartmanın ıcınde oturuyoruz hepımız
oturdugum apartman dedemın altlı ustluyuz ayrıca ben burda kıracıyım paramla oturuyorum
neden gıdıp gelmıyorum dıye iranı aramıslar anneme bırsuru laf solemısler
anemde benı aradı nıye böle yapıyosun dedı
acıklama yaptım böle böle dedım tamam ozaman kımseyle muhatap olma dedı
gıdıp gelmıyorum hepsıne dıyorum ıcımden gelmıyo evımde rahatım ben ama sız ıstersenız buyrun gelın dıyorum
tabı ben gıtmeyınce onlarda gelemıyo ama ıslerı dusunce ayrı ozaman gelıyolar kosa kosa

Boşver bunları canım ya sen oglunu düşün sanırım hamilesin gelecek güzel günleri düşün sıkıntıya sokma kendini bebegine yansır.Egerki bu insanlar senin için önemliyse açıklama yap degilse dedigim gibi yok say herşey kan bagıyla karındaşlıkla cözülmüyor .Biz hep kendimizi ikinci plana atıyoruz cevremiz ve akrabalarımız için oysaki bu merkezde kendimiz ve biz olmalıyız bizim ne istedigimiz önemli olmalı başkaları icin yaşamayı bırakmalıyız muhüm olan bizi kendimde dahil bunu başardıgımız zaman mutlulugu yakalarız.Bazen karşımızdaki insanlara hadlerini bildirmek gerekiyor eger mesafe koymassan herseyini esir alırlar sen izin verdigin sürece sana zararları dokunabilir rahat ol sevdigin seyleri yap simdi muzik dinle düşünmemeye calıs hayat çok kısa en güzeli kendimiz ve isteklerimiz dogrultusunda yaşayabilmek, kendimizi gerçekleştirmek, içinden ne geliyorsa onu yap cünkü seen herkesten iyi bilirsin kendini tek bildigin yalnız olmadıgın bizler varız ..mutlu kal..

elbette karşılıksız yaparsınız ama ihtiyacınız olduğunda da yardım edilsin istersiniz
benim anlatmak istediğim buydu haklısınız kızmakta
düşünemediklerinden mi yada kasıtlı mı bilmiyorum ama
yalnız bırakılmak kötü bir şey
neyse üzmeyin kendinizi boş yere
bundan sonra aranıza mesafenizi koyarsınız

canım herkes ettiğini er yada geç buluyor....hiç muatap bile olma..benım kızım hamıle bırdaha kızımla gorusmıceksın dedı
aptal kadın konuşmaya bile değmez....ben bile sinirlendim inan.

boşver tatlım kocanla huzurluysan diğerleri olmasada olur yanında
çıkarcı insanlar etrafında olup numara yapacaklarına hiç olmasınlar :teselli:

al da parçala :mymeka:
huzurunu bozma bitanem sen :teselli:
bebeğini düşün onları tınlama bile

bende görüşmek istemıyorum ama rahat bırakmıyolar
annemde dıyo yarın bı gun ıhtıyacın olur kızım böle yapma dıyo
anne dedım daha ne zaman ıhtıyacık olcak ben öluncemı
en ıhtıyacık oldugu zaman sımdı hamıleyım ıste
nıkere canın özel bısey ıstıyomu yada (esım calısmıyodu daha 2 gun oldu ıse gırelı)
kocan calısmıyo paraya ıhtıyacın varmı dıye soran olmadı doğru duzgun allaha sukurkı ıhtıyacımız yok

ben söleyemıyorum herseyı karsımdakı ınsanın yuzune ıcıme atıyorum hep oyuzdende hasta oluyorumsenağlama
en çokta bebegıme bısey olcak dıye korkuyorum
annem irana gel diyo ama nasıl gıdeyım esım yenı ıse basladı bebegın kontrollerı var
tasınmak ıstıyorum annem bıraz ıdare et dıyo yaza dogru cıkarsın dıyo
zaten oturdugum daıre kucucuk bızı bıle zor alıyo bıde esımın aılesı gelmek ıstıyo kabul edemıyorum
ne yapıcam bılmıyorum

Canım benim çok haklısın yerden göğe kadar ama üzülme sakın olurmu bebişini düşün sen sen kendini biliyorsun yaptıklarıda ortada düşünmemeye çalış olurmu bebeğin için

Canım benim çok haklısın yerden göğe kadar ama üzülme sakın olurmu bebişini düşün sen sen kendini biliyorsun yaptıklarıda ortada düşünmemeye çalış olurmu bebeğin için

evet ben haklı oldugumu bılıyorum hıc suphem yok
ama esım ve annem hep allah rızası ıcın ıyılık yap onlar öle napalım dıyolar bende vicdanen rahatsız oluyorumsenağlama

bu konuda şanssızmışsın canım demek ki :teselli:
allah seni kocanla hep mutlu etsin
bak bebişinde geliyormuş ne güzel sana arkadaş :1hug:

buyuk teyzem suan ananemın yanında ananem hasta oldugu ıcın onan bakmaya geldı 1 haftalıgına
benı her gördugunde dıyokı ay ne kadar kılo almıssın karnım kocaman olmus benım kızım böle degıl dıyo onun kızıda hamıle benım bebegımden 1 ay kucuk
teyze dıyorum neden masallah demıyosun nazar edıceksın ben kötu nıyetle demıyorum hem korkma zar falan deymez sana dıyo
benı her gördu göbegımı söluyo kendı kızıyla kıyaslıyo
ananemde dedı en sonunda masallah desene kıza dıye
en sonunda bende dedım bu burdayken buraya bıdaha gelmıcem anane yoksa nazar deydırıcek dedım
teyzemde gelme zaten meraklı degılız hıcbırımız sana dedısenağlama

hey allahım yaaa ne biçim insanlar
hassas zamanların bu zamanlar senin ne kıskanç ne fesat insanlar puuh boşver tatlım ağlama maşallah sana inşallah sağlıklı bir evlat getirirsin dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…