- Konu Sahibi hxuxzxuxn_yxixlxix
-
sinirlenmekte haklısınız
insan kullanılmaya tahamül edemiyor helede bunu yapan en yakınlarınsa
yardım etmek elbette karşılıksız yapılır bir amaç çıkar gözetmeden yapılır ama
size davranıldığı gibi davranılsın istersiniz hiç olmazsa
karşılık görmeyi bırak birazcık anlayışlı olsalar bile razı olursunuz
boşverin hiç sinirinizi bozmaya değmez
size üzenlere gereken cevabı verin
şu saaten sonra kalbi kırılır diye düşünecek değilsiniz herhalde
kolay gelsin...
oy canım haklısın bence hiç birsekılde görüşme...seni kimse bunun için zorlama.ama saygındanda kusur etme esinle aran açılmasn.allah a havale et.
tabıkı benım yaptıklarım karsılıksız ama neden benımde ıhtıyacım oldugunda yanımda olmuyo kımse
bu kız hamıle annesı babası uzakta acaba bırseye ıhtıyacı varmı dıye soran olmadı bıle
ve bunlar cok yakın akrabalarım teyzelerım,dayım,ananem,dedem,amcalarım
sımdıye kadar hep nankörluk gördum bunlardan tabıkıde ıyılıklerı dokundu
ama ınanın ıyılıkten cok kötuluklerını gördum
hamilesin. sinirlerini bozuyorsa ,görüşme..
şu an senin moralinin iyi olması lazım... seni ,kimsenin üzmesine izin verme. doğruyu yapmışsın. madem teyzenle bu sorunları yaşamışsın. hiç olmazsa bebek doğana kadar uzak dur....
canım herkes ettiğini er yada geç buluyor....hiç muatap bile olma..benım kızım hamıle bırdaha kızımla gorusmıceksın dedı
aptal kadın konuşmaya bile değmez....ben bile sinirlendim inan.
boşver tatlım kocanla huzurluysan diğerleri olmasada olur yanında
çıkarcı insanlar etrafında olup numara yapacaklarına hiç olmasınlar :teselli:
al da parçala :mymeka:
huzurunu bozma bitanem sen :teselli:
bebeğini düşün onları tınlama bile
Boşver bunları canım ya sen oglunu düşün sanırım hamilesin gelecek güzel günleri düşün sıkıntıya sokma kendini bebegine yansır.Egerki bu insanlar senin için önemliyse açıklama yap degilse dedigim gibi yok say herşey kan bagıyla karındaşlıkla cözülmüyor .Biz hep kendimizi ikinci plana atıyoruz cevremiz ve akrabalarımız için oysaki bu merkezde kendimiz ve biz olmalıyız bizim ne istedigimiz önemli olmalı başkaları icin yaşamayı bırakmalıyız muhüm olan bizi kendimde dahil bunu başardıgımız zaman mutlulugu yakalarız.Bazen karşımızdaki insanlara hadlerini bildirmek gerekiyor eger mesafe koymassan herseyini esir alırlar sen izin verdigin sürece sana zararları dokunabilir rahat ol sevdigin seyleri yap simdi muzik dinle düşünmemeye calıs hayat çok kısa en güzeli kendimiz ve isteklerimiz dogrultusunda yaşayabilmek, kendimizi gerçekleştirmek, içinden ne geliyorsa onu yap cünkü seen herkesten iyi bilirsin kendini tek bildigin yalnız olmadıgın bizler varız ..mutlu kal..
eşinin ailesiyle nasılsın
Canım benim çok haklısın yerden göğe kadar ama üzülme sakın olurmu bebişini düşün sen sen kendini biliyorsun yaptıklarıda ortada düşünmemeye çalış olurmu bebeğin için
esımın aılesyle aram ıyı degıl onlarada aynı sebepten kızgınım
annem ınsanları oldugu gıbı kabul edıceksın dıyo ama olurmu öle sey ya ben kabul etmıyorum yalnız olmayıda sevıyorum
bana zararı olan ınsanlar yanımda olsa nolur olmasa nolur sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?